אהבה וירטואלית שלי

Shusho

New member
אהבה וירטואלית שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo117.gif

כשנפתח הפורום, התכוונתי לכתוב כאן כמה מילים. במקום זה יצא לי שיר, אותו תיקנתי וכו'
השיר בגללכם
עוד לילה של שיחה מהלב על מה שכואב על שאתה חושב ושוב מחכה לך ואתה מתחבר, איתי מדבר, וכשאתה אינך אתה כל כך חסר השעות כה קצרות והזמן עובר ואתה לי כחבר ולך אפשר לספר כל מה שעלי עובר ולבכות על כל מה שלי חסר אהבה וירטואלית ולא אמיתית אולם בלילה דמעותי על כרית מתגעגעת, חושבת, וכל כך רוצה לחבק וכל כך מפחדת שהקשר ינתק באהבה, אני כל כך חפצה אהבה וירטואלית - שאינה אהבה.

טאKילה

New member
shusho ..../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

חרזת אהבה וירטואלית, עם כל התחושות,עם כל הרגשות. חרזת בדיוק כל מהלך,את על הלבטים, החיוך,הפתיחות,געגוע,צחוק,ודמעות. חרזת מקסים..
אהבתי..

אהבה וירטואלית שלך

איך תוכלי לומר זו אינה אהבה אמיתית אם דמעות בלילות היא לוקחת ממך אם בשעות הקטנות במפגש של מילים את מקבלת ממנו הטענת אהבה איך תוכלי לרגשות להתכחש עם ברגעי החסר הלב בגעגועים גועש מאחלת לך מכל נים בלב שהלב ימשיך איתו להתרגש!

l o v e u2

New member
אהבה וירטואלית...

היא כמעט כמו אהבה רגילה אם אינך ממשת אותה אכן זו לא אהבה אלא רק חלום מתוק .. וכשאני חושבת על זה אהבה זה דבר רחב כל אחד רואה אהבה בצורה אחרת... וכוונתי היא שאם אגיד לך להגדיר לי אהבה: אז כנראה שאת תגדי דבר מוחשי... (לפי מה שאת אמרת: "וכל כך רוצה לחבק") אז אני לא רואה באהבה דבר מוחשי ...אני רואה באהבה דבר שצריך לחלוק רגשות , מישהו שארצה לדבר איתו לשמוע איתו שיבין אותי שיהיה בראש שלי ורק אחר כך שכל זה התאים אז כן לחוות את המוחשיות... אז איך אנחנו קובעים אם אנחנו אוהבים? כשאנחנו נקשרים למישהו נפתחים בפניו חושבים עליו וכו... אז כל זה קורה גם בצורה וירטואלית... ומוירטואליות ניתן להפוך את זה למוחשיות זה הכל... אוהבת את כולכם

Shusho

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

אני הולכת לצטט מהשיר שלי. עצוב, עצוב. "עוד לילה של שיחה מהלב על מה שכואב על שאתה חושב" לדעתי, אהבה היא באמת הרגשות. אבל גם המגע איכשהו משתלב, לא? כשמאוהבים הכל מתערבל בצבעים ובמגע וריח. הוירטואליות מונעת ממני את הערבוב של הצבע, של הריח, של המגע.... אני הרי לא נוגעת במקלדת שלי במקום אהבתי.

למעלה