אהבה וירטואלית

אהבה וירטואלית

זה התחיל בשאלה:מי אתה? זה עבר למשפטים של אהבה, הגענו לסיפוק דרך מקלדת אמרת שאותי את אוהבת. ואני פה ואת שם דרך מחשב ובלב גם ועברו ימים,שבועות חודשים ואנו וירטואלית לא נפגשים. יש כבר אהבה נפשית ומין עצמי ואת בנשמתי,ליבי,מחשבתי. לבסוף נשארו רק זכרונות מוירטואליות של אהבות מפחד פגישות של אכזבות.

טאKילה

New member
מילים ותחושות..../images/Emo48.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

כאשר המילים היפות,,, מגיעות עד הנשמה,, הן יוצאות כלות,, מילים מילים,, תו אחר תו,,, כמו הים כמו הגלים,, תחושת האהבה,, הערגה,התשוקה,,, הלחישה,הנגיעה,הרכות,, פורט הלב על מיתר כינור,,, כאשר הצלילים נשמעים,,, כאשר הידים נוגעות,,, כאשר העיניים שותקות,, הלב ממשיך לפעום,,, בבטן מרחפים פרפרים,, הדממה עוטפת במילים...

לרעות בשדות זרים...

רציתי לרעות בשדות זרים רציתי לדעת פיתויי של דברים חדשים נמאסה השיגרה שאותי שחקה אז בואו נצא במחול התשוקה חיפשתי לילות נחמה - תחת יד חדשה עד שמצאתי אותך מחכה בפינה, נגן לי שיר אהבה - הסר ממני את השיגרה מעולם לא חשתי כל כך רצוייה הכנס כבר את ניחוחה המדהים של אותה תשוקה רוצה לחשוב ולהרגיש אותך כל דקה לנשום אותך בכל שניה אהבה ללא כוונה ללא תנאים.. לא אתמול ולא מחר רק עכשיו שלי ושלך.. }{

חן (*_*)

New member
יד נעלמה חדרה לחיי

באישון לילה עדיין, חושבת עליך, לא נרדמת מצד לצד במיטתי נעה ומתהפכת מה אתה חושב? מה אתה עושה? האם גם אתה לגבי תוהה? יד נעלמה חדרה לה לחיי לא שלי היא, יודעת בוודאי צעדתי בזהירות בדרך החדשה מועדת, כתינוקת, או קשישה בתחילה- נחושה ובהמשך- תשושה מי ידע את סופה?

למעלה