אהבה וירטואלית

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
אהבה וירטואלית

מציאות מרה להתאהב בנערה חכמה ושנונה שבטעות (כמוני) גילתה את שמה וכל מה.. אבל אהבה לוהטת שהלכה והתפתחה באחד הפורומים הטובים של התפוזים ובעיקר מאחורי הקלעים ואחרי גישושים מישושים וירטואלים הדדים לחישות ארוטיות כמעת סיבר אבל לא , צריך לשמור על הרמה ועל כבודה של הנערה כי אהבה וירטואלית כז יחידה במינה לא כוללת מין בתפריט שלה רק דברי אהבה ושירה אך תור כדי הרומן הלוהט עוד מעט ונקבעה כבר פגישה (בחלום בלילה) מגששים ומאמתים מי אני ומי היא ומגלים פער גילים אני מבית 40+ והיא מבית ה30 וכאילן אנחנו כבר חתן וכלה שצריך כזו התאמה הסתיימה האהבה עקב חוסר התאמה אהבה וירטואלית אומללה הסתיימה בבכי נורא התרגשות כאילו פצע עמוק בליבותנו נפער פצע פתוח שלא יגליד במהרה פצעי האהבה אהבה וירטואלית אומללה שש

מה לגיל ולאהבה?

במציאות וירטואלית שכזו, לגיל אין אחיזה. לו היה זה הפוך? האם גם אז היה הפצע פעור? ואולי היתה זו הסיבה המתאימה לא להסחף לפגישה שסופה מי ידע? לא לפגוע בחיים, שסביב אותנו מקיפים?

שש

New member
את מסבירה לי תסבירי לה

לא לא אתן לך את כתובתה אמש הבטחתי לה לנערה לסגור את הגולל על זו הפרשה האומללה וכמו כן פתחתי בדרך חדשה לא אתמול לא שלשום אלא עם סיום הפרשה עם שכנה כאן בדירה המושתטת על הבנה ,על יצירה,על מחשבה על ידידות טובה על הבנה וסבלנות זו חברות

למעלה