אהבה ומשיכה

אהבה ומשיכה

אני בת 25 וחצי ויש לי חבר בן 27 כבר שנתיים ואנחנו מאוד אוהבים ורוצים להשאר ביחד אבל יש לי בעיה למרות שאני כל כך אוהבת אותו אני לפעמים לא מרגישה משיכה אליו ולא בא לי לקיים יחסי מין ואז אני מרגישה אשמה ומרגישה לא טוב עם עצמי כשלא בא לי תמיד אני יודעת שזה טבעי ולפעמים אין חשק אבל אני מרגישה שזה לא אמור להיות ככה וצריכה להיות יותר משיכה אצלי ממה שיש בי איתו אני מאוד חושבת על העתיד וחוששת מזה וזה מפריע לי בסה"ח יש לנו מין טוב ואנחנו כל הזמן נוגעים אחד בשני ותמיד מגיעים למצבים אנטימיים ולא שאין לנו מספיק מזה אבל עדיין לפעמים אני עושה את זה בלי הרבה חשק ולא כמו שהייתי רוצה. מה הבעיה אצלי? הבעיה אצלי? או שאולי הוא לא מושך מספיק? אני יודעת שרק אני יכולה להעיד ולומר אבל עדיין אם יש לכם ייעוץ בשבילי שיעזור לי מאוד אשמח

אני חושבת שבעבר כבר כתבת בנושא, לא?

תתכן בעיה בירידה בחשק המיני כתוצאה מנטילת גלולות, האם ניסית להחליפן? גורמים רבים יכולים להשפיע על ירידה בחשק המיני (עייפות, מתח, לחץ, דאגות, תזונה, שחיקה, נטילת תרופות מסוימות וגם מצבים רגשיים חולפים). אם אתם מצליחים להגיע למצבים אינטימיים מספקים וטובים ולא מתנזרים ממין, הוא מרוצה ולך מספיק אז אין סיבה שתחושי רגשות אשם ואי נעימות. זה לגיטימי שיהיו תקופות כאלה, אם זה כבר יותר מידי זמן לדעתך אולי תוכלי לחפש תשבה בכיוונים אחרים...

תשובה-

אני לא נוטלת גלולות כי זה עושה לי פצעים בפה, ניסיתי כמה סוגים וזה לא עשה לי טוב עכשיו יכול להיות שאני אנסה עוד סוג אבל בנתיים תקופה ארוכה שאני לא לוקחת, נטלתי צפיראלקס לפני שנה וחצי בגלל מחשבות על זהות מינית פחדתי מאז גיל ההתבגרות שאני אוהבת בנות, אבל היו לי שני חברים לפני הנוכחי והבנתי שאני כן נמשכת לבנים, אבל עם הנוכחי הקשר מואד רציני וטוב לא תמיד יציב כי יש מריבות אבל הקשר באמת רציני ואפילו לחתונה אבל יש את הקטע שלא תמיד בא לי וגם כשבא לי אז זה לא ממשיכה ענקית וגדולה, אני מודעת שהרבה גורמים יכולים לגרום לרגשות כאלו אולי גם שזה שנתיים של קשר ומתרגלים וזה לא נשאר כמו הפעמים הראשונות והמפגשים הראשונים אבל לא יודעת תמיד איתו זה לא היה הכי הכי "אואו" כמו שאומרים , אני לא מתחמקת ממנו ואני אוהבת שהוא נוגע בי ואני הרבה פעמים גם יוזמת, אבל בכל זאת זה מפריע לי. את/ה חושב שאני צריכה להפרד ממנו בגלל זה או שיש מצב לעבוד על זה ויש תקווה? אני יודעת שאנחנו רבים אני משתגעת ואני לא יכולה להשאיר את המצב ככה אני באמת אוהבת אותו ולא יכולה בלעדיו אני מגיעה למצבים ממש לא טובים כשאני לא איתו וכשאנחנו לא מסתדרים. עכשיו אנחנו באמת רבים פחות טפו טפו טפו אז אני יכולה לומר שזה לא הריבים הם אלה שמורידים לי ממנו אשמח לתגובה ומצטערת על כל המילים הארוכות

שלום חושך האחת

נשמע שאת בקונפליקט רציני. זו באמת שאלה נפוצה אבל במקרה הזה, צרת רבים היא לא נחמה. אנחנו המון פעמים מתלבטים בין סיטואציה שבה נוח לנו עם המוכר והקבוע יחד עם רצון בגיוון וריגוש. לעיתים קיימת יכולת לצמוח מהשגרה ולפלפל את חיי המין בדרכים שונות, יחד עם זאת, נראה לי שאת לא מסופקת מהמצב. משיכה היא גורם בסיסי לקשר מיני זוגי. ללא משיכה אין לנו יכולת לממש את התאווה והתשוקה שלנו באופן מלא. חבל לי שבגילך את תתפשרי על קשר שהוא לא מספק במאת האחוזים. תשבי עם עצמך ותחשבי, האם מדובר במצב זמני או קבוע? האם יש סיכוי לשנות את מצב המשיכה? האם את רוצה להעביר חיים בצד מישהו שלא יוכל לענות על כל הצרכים המינים שלך? את זכאית להנות עד תום ממיניותך, נשמע שכרגע זה לא מתאפשר. תחשבי האם את מוכנה לפשרה זו?

אני מבולבלת אני לא יודעת בדיוק

אבל אני יודעת שאני באמת אוהבת אותו וטוב לי איתו יש לנו מלא דברים משותפים וגם כמה דברים שאנחנו שונים כמו דיעות למשל. אני לא רוצה לעזוב אותו כי סקס זה לא הכל בחיים למרות שזה חלק מאוד חשוב וללכת לחפש ריגושים אצל בנים אחרים שרק סקס מעניין אותם ואז להפגע ולהרגיש כל כך לבד. היו לי שני קשרים לפניו ממש לא רציניים כמו שחלמתי ורק נפגעתי, הסקס היה מושך והכל אבל זה לא היה קשר אמיתי באמת אבל זה גם מאוד מורכב כי אני יכולה לומר שהם לא סיפקו אותי ממש עד הסוף ואולי בגלל זה נשארתי מגורה והרגשתי את עצמי יותר , אבל עם הנוכחי הוא יודע לספק אותי באמת ואני כן יכולה לגמור בחדירה ואולי בגלל שזה ככה אני חושבת שהוא לא מושך אותי מספיק עם שני הראשונים הרגשתי מגורה יותר אולי כי הם היו שני קשרים ראשונים שלי ואולי גם כי הקשרים היו מאוד קצרים ולא שנתיים ולכן בראש שלי הזכרון הזה של קשרים , ובחיים ובמצאות זה לא ככה. טוב אני משתפת אתכם כאן במחשבות שלי ובחיים שלי אני יודעת שזה לא מספיק כמה שורות ויש הרבה מעבר ויותר מורכב אבל אולי תוכלי לתת לי עצה אם שווה להמשיך את הקשר או כדאי להפרד משהו שאני לא יכולה לחשוב עליו כי קשה לי

נסי בנים אחרים

אולי אחר יעשה לך את זה יותר. אחי חשוב בזוגיות זה הסקס, לכן זה הזמן לנסות תחליפים (שוק הבשר פורח). כפי שכבר נאמר "אם אין עוגות אוכלים לחם".

אני לא חושבת שזה נכון

אני לא רוצה קשר שמבוסס רק על סקס חשוב לי אהבה ובטחון וכנות ואמון , אני לא רוצה לנסות אחרים ולהפגע

אני לא חושבת שאת צריכה להימנע מקשר

רק בגלל שאת פוחדת להיפגע. זכרי, הלמידות הכי טובות שלנו והכי משמעותיות אלה הם דוקא המקומות בהם נכשלנו או היה לנו קשה. בלי קשר לסקס, את יכולה ללמוד הרבה מאוד על עצמיך דרך קשר אחר.

למעלה