אהבה ותסכול

t x o

New member
אהבה ותסכול

אני מתחיל לחשוב שהדבר שאני צריך הוא אהבה. אבל איפה מכירים? איפה משיגים את האהבה? אתרי האינטרנט הם בלוף אחד גדול, ואני לא אחד שמחפש סטוצים או שיכול לבוא ולפלרטט עם בנות ולעשות להן מניפולציות של סוויט-טוק, כמו כמה אנשים שאני מכיר. לא יכול. לא מסוגל לשקר. ככה אני. אז איפה מוצאים אתכן, בנות? איפה אפשר למצוא אתכן? איפה אפשר למצוא בחורה שתהיה בת-שיחה נהדרת, שתהיה אינטלקטואלית, שתהיה טיפה איכותית. אני לא מבקש הרבה. רק מישהי שמבינה עניין. מישהי שיודעת מה היא רוצה מהחיים. מישהי שיודעת מי היא ומה היא. מישהי בוגרת, לא ילדה שמשחקת משחקים. ואני יודע שהן לא נמצאות רק בסרטים, כי כבר התאהבתי בעבר. כבר מצאתי כמה מחטים בערמת השחת הענקית שאנחנו קוראים לה חיים. אז איפה המחט שאני מחפש עכשיו?... איפה?... יש כ"כ הרבה נשים שטוענות שהגבר שלהן לא רגיש, לא בר-שיחה, לא רומנטי... וכשהן פוגשות מישהו כמוני, רגיש, בר-שיחה, רומנטי... הן פתאום מקפלות ת'זנב בין הרגליים וטוענות שזה מלחיץ אותן... והכל בגלל פרח... או ישיבה על חוף הים בלילה... או סרנדה... והן לעולם לא חושבות על הגבר הפגוע שהן משאירות מאחור. אולי זו הסיבה שאני מתוסכל.

s h i r k u s h

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

גם לפורום וגם לעולם המתסכל של האהבה. אתם צריכים להבין כל הבנים הרומנטיים, שאנחנו הבנות כבר לא רגילות שמתייחסים אלינו בצורה יפה ורומנטית. תאמין לי- הלוואי ובחור שהיה מוצא חן בעיני היה מביא לי פרח בפגישה או שנשב על חוף הים ביחד- אבל כשזה בא בבום, זה קצת מלחיץ, אז אולי כדאי לעשות דברים קטנים יותר, לדוגמא כמו הפרח ולזרום עם זה לאט לאט. שאלת איפה אפשר למצוא אהבה: התשובה לכך היא בכל מקום בו אתה נמצא: בלימודים, בצבא, בספריה, בגינה, וסתם אצל חברים טובים. בהצלחה!

דבר ראשון ברוך הבא../images/Emo140.gif

לשאלתך- דבר ראשון, אתה אל תחפש. אהבה מגיעה כשאתה לא מצפה לזה. מניסיון- תהיה אתה, אבל תוסיף קצת מרחק, אל תתן את כולך מההתחלה- נשים נלחצות מזה ולא יודעות מה לעשות עם מצב כזה, מצד שני יש את הנשים שיראו את זה וינצלו אותך. סיכומו- הכול במידה
בהצלחה

ChilD SouL

New member
מסכימה עם המשפט הראשון... ../images/Emo45.gif

אהבה לא מחפשים - היא באה לבד
מניסיון.

למעלה