אהבה ותסכול

t x o

New member
אהבה ותסכול

אני מתחיל לחשוב שהדבר שאני צריך הוא אהבה. אבל איפה מכירים? איפה משיגים את האהבה? אתרי האינטרנט הם בלוף אחד גדול, ואני לא אחד שמחפש סטוצים או שיכול לבוא ולפלרטט עם בנות ולעשות להן מניפולציות של סוויט-טוק, כמו כמה אנשים שאני מכיר. לא יכול. לא מסוגל לשקר. ככה אני. אז איפה מוצאים אתכן, בנות? איפה אפשר למצוא אתכן? איפה אפשר למצוא בחורה שתהיה בת-שיחה נהדרת, שתהיה אינטלקטואלית, שתהיה טיפה איכותית. אני לא מבקש הרבה. רק מישהי שמבינה עניין. מישהי שיודעת מה היא רוצה מהחיים. מישהי שיודעת מי היא ומה היא. מישהי בוגרת, לא ילדה שמשחקת משחקים. ואני יודע שהן לא נמצאות רק בסרטים, כי כבר התאהבתי בעבר. כבר מצאתי כמה מחטים בערמת השחת הענקית שאנחנו קוראים לה חיים. אז איפה המחט שאני מחפש עכשיו?... איפה?... יש כ"כ הרבה נשים שטוענות שהגבר שלהן לא רגיש, לא בר-שיחה, לא רומנטי... וכשהן פוגשות מישהו כמוני, רגיש, בר-שיחה, רומנטי... הן פתאום מקפלות ת'זנב בין הרגליים וטוענות שזה מלחיץ אותן... והכל בגלל פרח... או ישיבה על חוף הים בלילה... או סרנדה... והן לעולם לא חושבות על הגבר הפגוע שהן משאירות מאחור. אולי זו הסיבה שאני מתוסכל.

אילתית©

New member
גברים נוטים לחשוב...

שככל שהם יותר מנייקים בנות ירצו אותם יותר.. יש בנות כאלה - אין ספק.. אבל יש גם את אלה שיתמוססו מול דברים כמו שכתבת אל תאבד תקווה!

niva99

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif../images/Emo91.gif

איפשהו בעולם מסתובבת לה מישהי שחושבת את אותן המחשבות ותוהה את אותן התהיות... וזו רק שאלה של זמן עד שהגורל יפגיש בינכם. אך מצד שני,יש הגורסים שסבתי, עליה השלום,סיפרה לי יותר מדי אגדות בילדותי... ואני
שכמוני מאמינה ל
וגם ל
.

e v i t a

New member
t x o

קודם כל, טוב לדעת שיש גם גברים כמוך בעולם הצבוע והשקרי שבו אנו חיים בכל מה שנוגע לאהבה ויחסים במיוחד. וגם אני התאהבתי בעבר ומאז זה לא קרה בשנית. אני חושבת שכל אחד מאיתנו מחפש את הגבר או האישה המושלמת עבורו.אני מאמינה שאם תמשיך להיות אתה,רגיש,רומנטי ובר שיחה וכל שאר התכונות שמייחדות רק אותך תמצא לבסוף את האישה של חייך. ולגביי המשפט:"הן פתאום מקפלות ת'זנב בין הרגליים וטוענות שזה מלחיץ" אני לא מסכימה איתו. נכון שזה מה שקורה לעתים, אך מה לעשות...אפשר להבין מאיפה זה מגיע. נשים רבות לא מאמינות שסוף סוף הן באמת מצאו את האדם המיועד והמחשבה על קשר רציני דיי מרתיעה.למרות שרבים מחפשים קשר כזה.עוד דבר, אולי תתפלא לשמוע אבל לפעמים יש דברים שנראים לנו טובים מדיי כדי להיות אמיתיים. יכול להיות שאתה פשוט נשמע טוב מדיי מה שמרתיע אותן כי הן מחפשות את השגיאות באופן אוטומטי!הן מיד חושבות שאתה מעמיד פנים,משקר ומלוקק. זו תגובה אנושית שנובעת במיוחד מנשים שנכבו בעבר,התאהבו ונזרקו וכד'... מצד אחד תמשיך להיות אתה-אני בטוחה שתמצא את המיודעת, מי שמחפש מוצא. אך מצד שני, אולי תניח לזה קצת...אל תתאמץ מדיי להראות שאתה שונה מאחרים. בחורה חכמה תבחין בייחודיות שלך כבר מהשיחה הראשונה. תנסה שלא להציג את עצמך במכה אחת אלא בשלבים....תתחיל את שלב הפרח מאוחר יותר... תן לה לחכות,תפתיע אותה, תרגש אותה...אם תיהיה מושלם מההתחלה שום דבר לא יהיה מיוחד.מה לעשות, ככה זה עובד. ואם להודות באמת, אני יודעת שהגברים הם אנושיים בסה"כ, אבל זו אולי הפעם הראשונה שאני שומעת על גבר שבאמת רוצה למצוא אהבה אמיתית.וזה יפה. אני מאחלת לך המון בהצלחה. אביטל.

Multik

New member
3 things

A. Women not some times run away they always do it. B. He is not the only one about 75% of us 22-30 looking for real love! C. There is no to much good there is not good enough or just good!

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

ומאחלת לך בכל ליבי שתמצא את המחט שלך כמה שיותר מהר יום מופלא

t x o

New member
מה שאני חושב זה

שלכולכם יש נקודה מעניינת, תהיה היא לכאן או לכאן. אנשים הם אנשים. אנחנו כולנו מגוונים ושונים. באופן כללי, מי אני - אני בן 23, נראה טוב, לא מאמין שלאהבה יש גיל, ואני מחפש קשר. אז אם מישהי כאן, בסינגלס קלאב, מחפשת קשר... אם מישהי מחפשת קצת רומנטיקה, משהו קצת אחר מכל הדייטים האלה שחותרים רק למיטה... משהו עם קצת עומק... אז ראי עצמך מוזמנת לכתוב לי מסר. רע לא יכול לצאת מזה. רק נסיון שאולי יילך טוב, ואולי לא יילך. בעולם בו כמעט נואשתי, אולי כדאי לנסות את האינטרנט בכל-זאת.

למעלה