אהבה זה כואב

• פותח הנושא krina
  • פורסם בתאריך

krina

New member
אהבה זה כואב

הכרתי אותו בטרמפ חמש עשרה דק' לפני יום כיפור. כבר אז אמרנו שזה יהיה סיפור טוב לנכדים, בהתחשב בזה שמאז אותו ערב ועד עכשיו (7 חודשים) אנחנו ביחד ואני מאוהבת בו נורא. היה לי ברור מה יקרה- נהיה זוג חמוד, אחרי כחצי שנה נעבור לגור ביחד ובתום עוד חצי שנה - נתחתן. אני בת 20, עם יותר מדיי ניסיון בזוגיות, והוא בן 32, גרוש. עברו כמה חודשים של מוצי םוצי, כשאני רואה שהחלום שלי יותר ויותר מציאותי, עד שהוא הודיע שקיבל עבודה בת"א (גרנו בחיפה) ועובר לשם. אחרי שיכונעים ונידנודים מצידי באמת עברנו לגור יחד - כשהוא עובד, קרוב למשפחה ובעל חיי ח'ברה - ואני ממלאת את עצמי רק ע"י עבודה והבן זוג. לא עבר חודש והתחלנו לריב, לרדת אחד על השני. ערבים שלמים בהם אני פגועה ובוכיה. ועכשיו אנחנו על סף פרידה. ניסיתי ללכת, אבל ככ קשה לעזוב - הוא חכם, אינטיליגנטי ומצחיק. ובעיקר טוען שהוא אוהב (רגע אחרי שהשפיל אותי או סתם פתח עלי פה). ופתאום - כל החלומות, כל התוכניות שהיו לי נמוגו - ואני תקועה לבד בת"א - לא ודעת אפילו איפה לגור או ממי לבקש חיבוק של תמיכה. ואבודה, כ"כ אבודה וסחוטה רגשית.

magenta73

New member
איך לבת 20

יש יותר מידי נסיון בזוגיות? ואיך לכל בחורה שאומרת שיש לה נסיון בזוגיות, מגיעה למצב שהיא תלויה לגמרי רק בבן זוגה? והרי זה ברור שזוגיות היא משהו אחד, שבנוי משני אנשים שיש להם חיים שלמים באמצע... שני אנשים שווים. אני לא רואה כאן שוויון. ברור שתתחילו לריב, אם כל מה שיש לך זה רק אותו, את בטח מתוסכלת... והוא... הוא חי את חייו ולוקח אותך כמובן מאליו. זה לא מצב שצריך להגיע אליו. גבר שאוהב לא ישפיל ולא יפתח פה ככה על אהובתו. לא "הכל מאהבה". גבר שמשפיל, משחק עם זוגתו, מנסה לפגוע בכוונה... ולכן... איפה האהבה כאן בדיוק? אני מבינה שהיה לך חלום. אבל הוא כנראה לא הולך להתגשם. תהיי חזקה ותצאי ממערכת היחסים הזו. היא לא נראית לי שיוויונית. בכלל. ולגבי דירה - הכי הרבה תחזרי לבית ההורים לקצת, עד שתסתדרי. בהצלחה.

orrin

New member
תראי... תשמעי... תראי

כמי שהייתה פעם בזוגיות דומה אני יכולה להגיד לך שהם תמיד מצטערים והם תמיד "מפצים" אותך אחר כך והם תמיד אוהבים רק במקרה זה קרה וזה בכלל אשמתך כי את לא מבינה. ואני לא מכירה אותך אבל אני בטוחה שאת מקסימה וחכמה ונהדרת ומגיע לך מישו שיעריך את זה, מישו שיהיו לך חיים בלעדיו, מישו שיהיה לך מקום בתוך הזוגיות איתו אבל יהיה לך גם מקום מחוץ, מעבר לזוגיות. אז תאמיני לי שיהיו עוד הרבה חכמים ומקסימים ומצחיקים בדרך, ואת רק בת 20 ולא בת 230 והכי הכי חשוב- מי שבאמת עושה את זה- לא באמת אוהב אותךץ למה? כי לאהוב זה לרצות ששום דבר לא יפגע בבן הזוג שלך- לא החיים, לא המשפחה ובטח ובטח לא אתה בעצמך תחשבי על זה רק טוב

למעלה