אהבה חדשה

cutesmile

New member
אהבה חדשה

שלום לכם חברות יקרות
שמי נעמי ואני כאן חדשה בפורום , אז קודם כל נעים מאד
אנצל הזדמנות זו לומר לכולכן שנה טובה והצלחה לכולנו

טוב אז ככה , הסיפור שלי הינו סיפור מדהים ביותר שקרה לי אי פעם
אני בת 37 נראית מצוין כפי שאומרים (סליחה על השחצנות, דגמנתי המון בעבר)
אני בא ממשפחה יחסית מבוססת כלכלית.
אני אם חד הורית , אמא לילדה בת 5 .
התגרשתי מבעלי לפני כשנתיים בערך. בעלי שמאד דומה לי חיצונית (כפי שאומרים) וגם בא ממשפחה עמידה. הסקנו מסקנות שאין אנו מתאימים יותר.

עכשיו לעניינינו , יש לי חבר חדש בן 24 ולא רק שהוא צעיר ממני , הוא שונה ממני באופיו וגם במראה וגם במנטליות שלו. הוא גם נמוך ממני חיצונית (אני 1.70 והוא 1.65) הוא חצי מרוקאי וחצי הודי
אני כל כך מרוצה מהקשר הזה מה שמחזיר אותי אחורה לנעורים שלי ונותן לי בהחלט :דרייב " להראות צעירה ולהרגיש כך. אני באופי שלי די מרובעת מה שמשעמם הרבה אנשים , אך מאז שאנחנו ביחד אני אחרת לגמרי למרות שהוא קורא לי "זיגית" אך זה לא מפריע לי.
חיי המין שלנו מושלמים , כשהוא חוזר ממילואים בשטחים , איך שהוא חולץ, את נעליו וגרביו , אני לא נותנת לו אפילו להתקלח , ופשוט מנשקת לו וממש אוכלת את כפות רגליו והוא זורם עם זה נהדר. אני פשוט חולה על הריח הטבעי של הגוף שלו וממש עושים יופי של סקס. גם כאשר חזר לא מזמן מהמילואים , אספתי אותו מתחנת האוטובוס וישבנו ספונטני בחוף הים וככה בשעות הקטנות של הלילה עשינו סקס פרוע ומושלם.
כשהיינו בבית מלון שכבתי על כסא הנוח , הוא עבר לידי עם גב זקוף ועמד לידי במקביל לפנים שלי וישר אמרתי לו "בוא לחדר , אני לא מסוגלת "
בנות דודות שלי באנגליה אפילו מקנאות בי והיו מתות לאחד כמו שלי יש , שזוף עם נקודת חן בצוואר מה שמוסיף לצ'ארם שלו .(זה נותן לי אישור שיש לי בחירה טובה)
אני אפילו נהנית לבוא לשיעורי השרדות שהוא לוקח חלק בהם , בעל חגורה חומה . זה פשוט עושה לי תענוג איך שאחד כזה קטן וקומפקטי ונערי עם החיוך הערמומי שלו מצליח להדוף כאלה גדולים ממנו .אני פשוט מקנאה בו. הייתי מתה להיות חזקה ופייטרית כמוהו.

אני לא רוצה להשמע בוטה ומגעילה , אבל הדרך שבה התחלנו את הקשר היה כשאני וחברה שלי ישבנו ברכבת ונסענו מחיפה לת"א בחזרה מאיזה אירוע , הוא ישב מולי ולידו חבר שלו . תוך כדי נסיעה התחלתי להרגיש לאט לאט את הבוהן של כף רגלו בין רגליי דוחף קלות את הנרתיק שלי ואני פשוט הרגשתי בעננים ונהנית מהסצנה. הסיבה שאי אפשר לשים לב לזה היה שבאמצע יש את השולחן אשר מפריד בינינו. הוא ביקש ממני מספר טלפון כאשר ירדנו ומאז אנחנו יחד כזוג אוהבים

ההורים שלי טוענים שאת הילדות כבר ממשתי ואין צורך להמשיך את הקשר עם הבחור החדש כי הוא לא "בסגנון " שלהם , אך אני לא יכולה בלעדיו.
יש רכילות שצחוקים עלי , שאני גרושה אבודה ומשעוממת ומפתה קטינים , בעוד גם שהוא נמוך ממני בגובה.
היחסים שלי עם המשפחה שלו מצוינים. הם מקבלים אותי נהדר. אני אפילו יוצאת עם אמא שלו לפעמים לקניות ויושבות לאכול.
הייתי רוצה לשתף אתכם , האם כל זה נראה לכם מוזר? האם אני צריכה להסתכל קדימה ולחפש משהו בגילי פחות או יותר , עשיר יותר , מהמנטליות שלי ?
תרגישו חופשיות להגיב ולדבר איתי

אם תרצו אשמח לשלוח לכם תמונה של החבר שלי כמובן בהסכמתו
שלכם נעמי

למעלה