אהבה חד צדדית H-(

פרסייה

New member
אהבה חד צדדית H-(

אני בת 23 ומאוהבת מזה כשנה בבחור מהעבודה שלי. בהתחלה לא הרגשתי כלפיו כלום, הבנות בעבודה החליטו שאנחנו מתאימים, והכניסו לי אותו לראש... אנחנו ידידים טובים, אבל הוא לא יודע שאני מאוהבת בו. אני פוחדת מדחייה מצידו ולאבד אותו בתור ידיד, לכן אני משאירה את המצב כך. אני בת מזל שור והוא בן מזל דלי. האם אנחנו מתאימים בכלל? אני ביישנית ובגלל זה אני מפסידה הרבה דברים..... מה אני יכולה לעשות כדי לצאת מהמצב המסובך הזה שנקלעתי אליו? אני לא יודעת אם אני באמת אוהבת אותו , או שאולי זאת סתם פנטזייה בגלל שהכניסו לי אותו לראש??????? אני זקוקה לעיצה טובה..... לימור. :-(

ללימור

בסיסית, יש כימיה חזקה בין המזלות שור ודלי. אולם לא תדעי בודאות מה את מרגישה ומי הוא הבחור, עד.. שתדעי, וזה אומר שאולי כדאי שתקחי יזמה קטנה, ותתני לשניכם להפגש. בחורים הם עם חביב אם כי פשטני במקצת, ואולי כדאי פשוט למצוא תירוץ או סיבה לדבר איתו, ולתת לדברים להתקרב מעצמם.. גם גישה ישירה יותר לא הייתי פוסל כרגע, אולם על זה כדאי לחשוב פעמיים : רומן במקום העבודה אינו ממש מומלץ, ובטח לא נסיון לקרבה, אלא אם ברור לגמרי שהצד השני מעוניין, אחרת יהיה קשה להמשיך ולעבוד שם.. אז - בעדינות אך בתקיפות, כמו שסבתא שלי היתה אומרת, ובצורה דו משמעית כך שתוכלי גם לסגת בכבוד, אם התגובה תהיה שלילית..

למעלה