אהבה יכולה לבוא מידידות???

אהבה יכולה לבוא מידידות???

האם קרה לכם שיש לכם ידידה שהיא עושה הכל בשבילכם כאילו יותר ממה שחברה שלכם היתה מוכנה לעשות ונשארת איתכם באש ובמים וזה מגיע למצב שאתם בבעיה אתם ישר הולכים אלייה אבל מה אתם לא נמשכים אלייה .. האם יהיה מצב שתהיו ביחד כי יש לי ידידה שעושה את זה היא ידידה של איזה מישהו והיא משקיעה בו עד הצוואר והיא רק מקווה שהוא יהיה שלה יום אחד היא אומרת שהוא לא יוכל להתעלם ממנה באבל השאלה אם היא לא מבזבזת את הזמן

זכוכיות

New member
ברור.

יכולה, לא תמיד ולא אצל כל אחד, אבל יכולה. קרה לי שלא נמשכתי למישהו במבט ראשון אבל ככל שהתקרבנו והמשיכה המנטלית שלי כלפיו גדלה הוא נראה לי מושך יותר גם חיצונית. קרה לי גם להיפך (שבחור שלדעתי לא היה "מסובב אחרי את הראש ברחוב" כי אני ההיפך הגמור מהטעם שלו פיתח כלפי רגשות.)

../images/Emo45.gif גם אני חושבת שיכולה..

זה הכל תלוי... אני לא בעד לשלול הכל בגלל סיבות כאלה .. (אלא אם באמת המצב החיצוני מאוד רע =/...).

E i n a v 1 1 1

New member
תראה

לא קרה לי כזה מקרה אבל עדיין יכול להיות שזה כן יקרה והיא לא מאבדת תקווה. בזבוז זמן זאת החלטה שלה. יכול להיות שהידיד שלה לא שם לב לזה בצורה כזאת, או שהוא כן מודע והוא לא יודע מה לעשות עם המצב יכולים להיות אלף ואחד סיטואציות לדעתי זאת החלטה שלה אם זה בזבוז זמן, ואם היא מאוהבת בו זה לא משהו שהיא יכולה לשלוט בו ולהגיד אוקיי מעכשיו אני לא אהיה מאוהבת בבחור יותר זה תהליך, ותהליך ארוך אני מקווה בשבילה שבסוף היא תקבל את מה שהיא רוצה ושיהיה לה טוב ואם לא לדעתי היא תצא יותר מחוזקת מזה, בהתחלה זה יהיה קשה אבל החוויה רק תחזק אותה היא תלמד לשים לב לכל מיני דברים שאולי יקרו לה בעתיד

Paranoid Eyes

New member
בטח שיכול לקרות

אבל יש לי בעיה עם זה שהיא עושה את כל הדברים האלה רק מתוך מטרה וכוונה שהוא יתעורר וישים לב מה היא עושה בשבילו, ושהיא לא עושה את זה למשל כי הוא ידיד שלה שבאמת חשוב לה מעבר לזה שהיא רוצה אותו. היא עלולה להתאכזב מאוד גם.

ללא נושא

אני מעדיפה להיות קודם ידידה לפני שמתפתח משהו.. לגבי הידידה שלך.. תשמע, זה ממש תלוי בבחור עצמו.. אם הוא בקטע שלה? או לא.

אין חכם כבעל ניסיון.

שתפסיק לכרכר מסביבו לכמה ימים.. או אפילו לתקופה.. שתתרחק קצת.. הוא פתאום יבין שהיא חסרה לו. הוא יחשוב עליה יותר ברצינות.

למעלה