אהבה יקרה שלי... האם תחזרי?

star312

New member
אהבה יקרה שלי... האם תחזרי?

שלום חברים... אני משתפת אתכם במשהו.. אשמח לתגובות זה היה לפני שמונה שנים, אני ואתה היינו חברים... היה שם הכל, אהבה,משיכה,שתוטניקיות,והכי חשוב חברות טובה תמיד אמרת לי- "לירן את האישה הכי יפה בעולם, ולא משנה מי תהיה ליידי, את ורק את היחידה שלי ורק שלי!!!" חיזרת אחריי, אהבת אותי כמו שאף אחד אחר לא אהב, קיבלת אותי עם הכול: למרות שלי היה מאוד קשה עם עצמי, שנאתי את גופי דאז- היה לי קשה איתו ואתה דאגת להראות לי כל פעם כמה אני כ"כ מיוחדת כמה דברים יפים יש בי. ולא רק במראה החיצוני... הרגשתי בנוח להיות איתך לספר לך הכל,לפתוח בפנייך דברים למרות שתמיד שמרתי על עצמי ממך, לא הענקתי את כולי, ושמתי המון חומות הגנה. פחדתי כ"כ להיפגע. עטפת אותי תמיד- בכ"כ הרבה אהבה... כשבכיתי- בכינו יחד, ואני לא אשכח את הסיטואציה הזו, חיבקת אותי, ניגבת לי את הדמעות, הסתכלת עלייך בעיניים, וראיתי שגם לך דמעה זולגת. היינו עושים כ"כ הרבה שטויות, מדברים על הרבה דברים כמעט ולא רבנו- וגם אם כן זה סתם היה משעמום שלי... היה לי כ"כ טוב איתך, למרות המרחק. הרגשתי מוגנת, הרגשתי בבית. ידעתי כמה אתה אוהב אותי, ושנינו היינו מפנקים אחד את השני. היינו שנה ביחד... נפרדנו משעמום שלי, מרוב שהיה לי כ"כ טוב איתך... לא יכולתי לראות את עצמי עם גבר אחד כל החיים. רציתי לראות גם דברים אחרים. מאז חלפו השנים, אני יצאתי עם אנשים שלא התקרבו לקרסוליים שלך, היו לי מערכות יחסים שלקחו ממני כ"כ הרבה אנרגיות, מערכות יחסים לא טובות. אבל תמיד נשאר לי מקום בלב תמיד רציתי שתהיה לי הזדמנות נוספת להיות איתך- להיות ולתת לך באמת את הכול. בעיקר לבטוח בך לגמריי. אתה המשכת עם עוד שתי מע' יחסים משמעותיות, ולפני חודש חזרנו לדבר, סיפרת לי שנפרדת מהחברה שלך- זו שהיית איתה 5 שנים. מאז- בכל פעם שאנחנו מדברים, ואתה עולה מולי במצלמה אני כ"כ מתגעגעת לימים האלה שבהם היית רק שלי רק אני שלך. מתגעגעת לחיבוק הגדול שעטף באהבה- עם כ"כ הרבה רגש והגנה... אז אולי אני אחוזת אשלייה- אבל אני מקווה שיום יבוא ואולי נחזור להיות יחד. מבטיחה להיות שלך- לעד. אבל נכון לעכשיו- אני רואה שהתהפכו היוצרות אתה עם המחסומים, אני עם האהבה וספק עם אשליות. תמיד תהיה באיזשהו פינה שלי, הפינה החמה תמיד תישאר רק בשבילך ואיש לא אחר!!!

את יודעת

יש משפט - את רוצה באמת למצוא את אהבת חייך? תסתכלי במראה. העולם הזה הוא תעתוע אחד גדול.. וכל החיים שלנו וכל האנשים שאנחנו פוגשים משקפים חלקים בנו, זה תעתועים של מראות, וההתעוררות היא ההבנה שמה שאנחנו רואים הוא השלכה של עצמנו. כשאנחנו מאמינים שהאהבה שלנו נמצאת עכשיו במקום אחר, אצל מישהו אחר, אז זה הזמן שאנחנו מרגישים הכי בודדים.. כי אנחנו מאבדים את עצמנו, מנטלית אנחנו לא נוכחים, ונודדים לחלום על אי שם ומישהו אחר במקום אחר.. ומפספסים באותו רגע את החיים שלנו ברגע הזה. הארה היא להתעורר, למציאות של החיים שלך, ולהבנה שהאהבה שחיפשת כל החיים היא את. "אולי אני אחוזת אשלייה- אבל אני מקווה שיום יבוא ואולי נחזור להיות יחד. מבטיחה להיות שלך- לעד." אז אם את באמת אחוזת אשליה
ההיפך יהיה האמת - אני מקווה שיום אחד אחזור להיות ביחד עם עצמי, מבטיחה להיות של עצמי לנצח.

star312

New member
היי... לא ממש הבנתי את המשפט האחרון שלך

אז אם את באמת אחוזת אשליה ההיפך יהיה האמת - אני מקווה שיום אחד אחזור להיות ביחד עם עצמי, מבטיחה להיות של עצמי לנצח. תוכל להסביר, ולהרחיב יותר...?

כן

כרגע כל מה שאת חווה קשור למחשבות שלך, ולא למציאות. כתבת "אולי אני אחוזת אשליה אבל אני מקווה שיום אחד נחזור להיות ביחד.." אז אני אומר.. אם את באמת אחוזת אשליה, אז ההיפך מהאשליה חייב להיות האמת, לא כך? וההיפך מהמשפט שכתבת יוצא שאת למעשה רוצה לחזור ביחד עם עצמך. שזה מאוד עמוק .. כי אולי את מרגישה שאיבדת את עצמך כשהוא הלך, ואת מאמינה שמצאת את עצמך כשהיית איתו. אז מה עם הפייסבוק?

star312

New member
מקסים... אבל

באיזשהו מקום אתה צודק... באיזשהו מקום- לירן הלכה קצת לאיבוד, והיא רוצה לחזור להיות ביחד עם עצמה. אבל איתו הייתה לי תחושה שלא הייתה לי עם אף גבר- עצם הנוכחות שלו גרמה לי להרגיש האישה הכי נערצת עלי אדמות. השלמות הזו, האהבה הזו, הבית הזה שהרגשתי איתו, אבל האבסורד הוא- שהביית הפנימי שלי דאז לא היה תקין. אחרי הכל- באותה תקופה כ"כ שנאתי את עמי, כלכך לא אהבתי לראות ולהיות מי שאני. והוא בא- וכל מה שהוא עשה להדליק את האורות במקומות הכי חשוכים, לומר לי לירן- תראי איזה יפה את- בזכות עצמך. בלי "לעשות ע"מ שיאהבו אותך", כי אני אוהב אותך בזכות מי שאת. אני חושבת שהיום אני ביחד עם עצמי יותר מכל דבר אחר בעולם, למרות שיש הרבה מצבים בחיים שלי שאני פועלת מתוך אגו, ואוטומט...ואני עסוקה במה שחסר ופחות ביש.

היפוכים

זה דבר מדהים שתמיד מגלה לנו את האמת. "עצם הנוכחות שלו גרמה לי להרגיש האישה הכי נערצת עלי אדמות" הופך ל "עצם הנוכחות שלי גרמה לי להרגיש האישה הכי נערצת עלי אדמות". הנוכחות שלך, זה מה שאת הרגשת, היית נוכחת, היית בחדר, הסתכלת לו בעיניים והרגשת שאת קיימת. מאז שהוא הלך את לא ממש יודעת איפה את, את חושבת עליו הרבה, מנטלית עזבת את עצמך ואת כבר לא נוכחת, וכמובן, מרגישה פחות חיה. נשאבת לחלום רע מותק, אבל זה רק חלום. "הוא בא והדליק את האורות במקומות הכי חשוכים ואמר לי לירן תראי איזה יפה את בזכות עצמך" הופך ל.. "אני באתי והדלקתי את האורות במקומות הכי חשוכים ואמרתי לעצמי לירן תראי איזה יפה את בזכות עצמך". אם את לא אומרת את זה לעצמך, מיליון אנשים יכולים להגיד לך את זה ואת לא תאמיני להם.. וזה לא יעשה לך כלום. רק מה היה במקרה שלו? שאת האמנת לו, שאת התחלת להגיד את זה לעצמך.. ואז גם חווית אהבה. רק טעית בפרשנות שלך שחשבת שזה בא ממנו .. כשלמעשה את נתת את זה לעצמך. ואת גם טעית בפרשנות שלך שחשבת שכשהוא הלך אז האהבה הלכה איתו. האהבה מעולם לא הלכה, והוא מעולם לא נתן לך אותה .. את נתת אותה לעצמך. בואי נעשה תרגיל .. אני רוצה שתעשי רשימה של כל מה שאת חושבת עליו.

GMjoy

New member
מדען חלל, אני שוב נהניתי מקריאת ההודעה שלך

ותודה שאתה מגיע מדי פעם כדי לחלוק מעצמך לאחרים בתגובות הנפלאות שלך
ול star312, ללא אהבה עצמית, אין שום אהבה אחרת. כמו שכתב לך מדען חלל המקסים "את רוצה באמת למצוא את אהבת חייך? תסתכלי במראה". יכול להיות שבשלב הזה את לא מבינה לגמרי את המשמעות הזו אבל זו האמת הכי נכונה ונבונה שתקבלי. אין אהבה בשום מקום אחר, אלא בתוך עצמך. וכשאת תדעי להעריך את זה באמת - את תוכלי להרגיש אהבה כזו : )

star312

New member
אז מדען החלל רגע....

בעצם מה שאתה רוצה לומר לי, שלמרות כל הדברים ששנאת בעצמי באותה תקופה- האמנתי להערצה שלו אליי,האמנתי שעצם הנוכחות שלי גרמה לי להרגיש האישה הכי נערצת, ועצם הועבדה ש... "הוא בא והדליק את האורות במקומות הכי חשוכים ואמר לי לירן תראי איזה יפה את בזכות עצמך" הופך ל.. "אני באתי והדלקתי את האורות במקומות הכי חשוכים ואמרתי לעצמי לירן תראי איזה יפה את בזכות עצמך". כלומר שאני האמנתי בו- שכל מה שהוא אומר, האמנתי, ולכן הדלקתי לעצמי אורות,הערצתי את עצמי- והוא רק היה שם?? זה מה שאתה מתכוון?

למעלה