אהבה כחולה ..

אהבה כחולה ..

רוצה לומר לך מחשבות אבל מפחדת מהתוצאות רוצה לומר לך מה אני חושבת וקצת חוששת

ב א ר י

New member
שרוני....

אם לא תדברי לא נדע. ואני כן רוצה להרגיש. אני כן רוצה לדעת.

blue love

New member
שרון..

דברי אליי.. תני לי לקרא מחשבות מדברות... אל תחששי לספר...לשתף... אני כאן בשבילך...וכולי אהבה.. blue

אוףףף המחשבות שלי

משהו מוזר קרה לי היום , היה לי מעין דו שיח עם אדם שאני לא מכירה ובאותו דו שיח עשיתי איתו אהבה ואני לא יודעת מי זה אותו אדם אני יודעת שהוא במחשבות שלי , בדימיון שלי בראש שלי ומפחדת שהוא יכנס ללב שלי מפחדת לומר שמרוב אהבה מתחילה אהבה חדשה אני כלכך מבולבלת , איך זה יכול לקרות לי ? המסך מלא במילים שלך ,וברקע הדיסק שבו שמעתי את המנגינה שלך והלב מבולבל לא יודע מה לעשות ... מפחדת מבולבלת ...

blue love

New member
מחשבות טהורות...

לפעמים אני נכנס לעולם הוירטואלי שלי..ובו אני נותן חופש לכל מחשבותי..לכל הפנטזיות השמורות בתוכי. יש לי את העולם שבו אני חי...עולם יפה..עולם מרתק..אבל זה עולם שבו רואים את הדברים בצורה מציאותית ולא נותנים לפנטזיות דרור. ואז אני נכנס לעולם הזה...עולם קסום ..מלא אנרגיות חיוביות..עולם שבו אני מפשיט את עצמי ועומד מולך...נותן לך לראות את ניבחי נשמתי.. נותן לך להיכנס לתוך עולם קסום מלא פנטזיות...עולם שבו את עומדת עירומה מול עיניי ונותנת לי להרגיש בתוך ים של אהבה.. blue

מרגישה ..

העולם פה שונה כל כך מהעולם האמיתי שלי ,אני מרשה לעצמי לשחרר את הרגשות שלי , ואני מקווה שאני לא פוגעת בך . העולם הזה כמו שאמרת מרתק בלי שום של ספק , הפנטזיות פתאום מוגשמות ואני נותנת דרור למחשבות שלי , לרגשות שלי לרצונות שלי ... ואתה עשית את זה .. וזה רק המילים שלך ..

blue love

New member
מילים...

מילים בעולם הוירטואלי מחליפות את העיניים בעולם המציאותי..

רוצה לומר... אבל מפחדת

באהבה אמיתית צריך וחייבים להגיד הכל, מכוון שאהבה אמיתית היא קבלת אחד את השני כמות שהוא וללא תנאים, באים הינך חוששת ומפחדת מהתוצאות כנראה שאת אינך בטוחה באהבת בן זוגך.

בר-כוכבה יקירתי!

האהבה שעליה מדברת חברתנו שרון היא אהבה שונה ממה שאת חשבת. אולי לא קראת את המשך השירשור ואז זה היה יותר מובן אבל בכל מקרה אני מסכימה עם תשובתך .

רוצה אבל פוחדת..... המשך

המין הגדול שבו נכללים הפנטזיות, השגעונות והטרופים, מתרחש בין בני הזוג שהם פרטים שווי זכיות, מכך נובע שהיוזמה והאחריות הם נחלתם של שני המינים, המין הגדול אינו מיכני וכרוך בהנאה שלמה,גופנית וריגשית. המין הגדול מוביל אותנו ללב התחושה, והוא נטול חרדות ופחדים ברצונות בפנטזיות ובביצוע. המין הגדול מפעיל תמיד את אבר המין החשוב ביותר - את המוח. המין הגדול מתבצע בין שני אנשים , ולא בין שני גופות, והוא בעצם אקט תקשורתי. או במילים אחרות המין הגדול הוא, חזק הוא תשוקה, והוא קסם. המין הגדול משולב מעל הכל באהבה וברומנטיקה. ואגב אפוקליפסה אני ז ולא נ אשמח לקבל את תגובתך.

למעלה