אהבה כנה...

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

lilo

New member
אהבה כנה...

דחוף דחוף!!! אני צריכה דחוף את השיר של ניריה חובב- אהבה כנה... מישהו מכיר?! דחווווווווווווווווף...

אור בת 18

New member
איזה?

השירי הזה??? אני שר לך את השיר מתוך הנשמההההה בדמעות כתבתי לך מילה ועוד מילהה את לא מאמינה שיש עוד אהבה כנה שמתחזקת בכל רגע ובכל מחשבה..

lilo

New member
בדיוק!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

יש לך את כל המילים??????

אור בת 18

New member
לא וואלה לא...

פשוט אני מכירה ת´שיר הזה.. אני יודעת שלכחולה יש פה... תכתבי לה והיא בטוח תעזור לך..

lilo

New member
מי זאת הכחולה?!

אני ראיתי שיש פה מנהל... כחול... אבל לא כחולה... בכל אופן, מקווה שמישהו יעזור לי... זה ממש חשוב... ודחוף...

אור בת 18

New member
לילו ממי...

זו לא אחת השומרות פה פשוט הניק שלה זה "כ ח ו ל ה" את מבינה? אני זוכרת שפעם היא חיפשה ת´שיר הזה בגלל זה אמרתי לך לפנות אליה... אני בטוחה שיש לה אותו... אני מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך..

לילו נשמה, קבלי את השיר

פוסע בשבילים בלי יעד ובלי מטרה את היית כל חלומי כל חיי עוצם מעט את העיניים ובכאב חושב עלייך אהובה עננים כבדים כיסו את השמיים מסביב הכל שקט כל-כך וקר רק הרוח שנושבת לכל עבר מפזרת את כל תפילותיי אני שר לך את השיר מתוך הנשמה בדמעות כתבתי לך מילה ועוד מילה את לא מאמינה שיש עוד אהבה כנה שמתחזקת בכל רגע ובכל מחשבה באותו מקום עומד ומחכה לך ונדמה לי שהזמן כמו נעצר משלב את הידיים רוצה אותך קרוב אליי בחזרה אני שר לך את השיר מתוך הנשמה בדמעות כתבתי לך מילה ועוד מילה את לא מאמינה שיש עוד אהבה כנה שמתחזקת בכל רגע ובכל מחשבה מקווה שעזרתי, ידידך, אלון זכריה

אור בת 18

New member
וואלה אלון שיחקת אותה!!!

סעמקקקק אני אומרת לה כחולה מה כחולה ואתה בא וכותב ת´שיר... חחחחחחחחח כפרה עליך מואהההההההההההה

אור ולילו

כפרה עליכם, אין בעיה, כל שיר שתרצו, בלי להשתחצן במקום ללמוד אז בתיכון למדתי שירים. זה בעייה אי יודע אבל הנה עזרתי לכם, ואני אעזור בכל שיר שתרצו סאלאמאת.

אור בת 18

New member
אלוני ממי...

לא נורא לפחות למדת משהו בתיכון... תודה על העזרה. וגם אתה יכול לבקש עזרה אתה יודע?

אור!

שוב את לא בבית ספר הא? לא נשאר לך עוד הרבה - לכי.

אור בת 18

New member
משה בוא נעשה הסכם!!!

כשהמחשב שלך יתוקן אני אלך לבית ספר... הולך??? חיחיחיחיחיחיחי יוםטוב מואהההההההההההההה

וואו אלון - סחטן!

יש דבר שאתה לא יודע על מזרחית????!!!!!! דרך-אגב גם את אור- מעולה! אתה מכיר את השיר "אלוהים,אלוהים" של אבי ביטר, אם כן, בבקשה תכתוב לי.

מצטער נשמתי

דווקא את השיר הזה אני לא זוכר אבל את הפזמון שלו אני מכיר אלוקים אלוקים הרואה הכל נתת גם לקחת רק אתה יכול מצטער כפרה, אני לא אוהב כל-כך את השיר הזה, הוא מכניס אותי לדיכאון עמוק ובא לי לקרוע את הבגדים, אז חבל.... דרך אגב, יש לך שם כזה יפה, זוהר, למה את מסתתרת מאחרוי שני שמות אחרים???

תודה

רציתי לכתוב זוהר - הבעיה היא שיש עוד מישהו כנראה בפורומים של תפוז, והוא תפס את שמי ולא איפשרו לי.... אני לא מכירה את השיר "אלוהים, אלוהים" - אבל חבר של אחי ז"ל אמר לי שאני חייבת לשמוע אותו... ומשה- תעשה טובה ותחזור כבר לפורום!!!! אני מחכה למילים...

למעלה