אהבה לא-וירטואלית

אהבה לא-וירטואלית../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

שמונה בערב,חוזר מחיפה לכיון דרום.. לפתע-מישהי יוצאת מתחנת אוטובוס שבדרך,למרכז הכביש עוצר. אפשר לתחנת הדלק של שאולי ? אוקיי.. נכנסת לרכב,יפיפיה. אני מגיע לתחנת הדלק בתוך דקה. איכפת לך לקחת אותי לקיבוץ..עשר דקות מפה ? אני מביט בה..צעירה,משגעת. טוב-את תאמרי לי לאיפה לנהוג בטח-מעכשיו,אני מורת הדרך שלך.. היא מביטה בי בזמן הנסיעה יש לך רגישות לכאב,נכון ? איך אני מתה לעשות ג'חנון אין לי פרוטה עוצר בשער הקיבוץ,הגענו. קח את הטלפון שלי,תן את שלך תתקשר אלי בעוד שעה,רק לאמר שהגעת בסדר ? נשוי ? כן. אהה,הבנתי. אתה תתקשר,לא אני..לא רוצה להביך.. נותן מספר טלפון,שם ושם משפחה. רוצה שאכניס אותך בשער ? כנס לחדר,אעשה לך תה.. לא,לא היום,אני עונה.. טוב,מתי אתה בסביבה ? נסע לחוף קיסריה בפעם הבאה.. מדליק את האור-יפיפיה קופי-אחת בשם "מ"...שאהבתי לפני עשרים שנה,אהבה עזה. מה שמך ? "מ{. היא עונה..נחש בת כמה אני ? אני בהלם..שכפול גנטי. 25בת -אני מנסה תודה,אני בת 27..נעים לפספס שנה שנתיים זו מחמאה לאישה. אני שונאת חרדים. שונאת קמצנים. אז..מה את עושה בקיבוץ ? כעת-במתפרה,בשבוע הבא-בבננות. תגיד,יש לך עשר ש"ח לתת לי ? אני מתה לקנות קמח שמן לג'חנון.. אתה יודע,שביתה,אין כסף בכספומט אני מוציא ארנק,רק שטרות של 50,נותן לה אחד. היא בהלם..תודה..מרעיפה לי נשיקה אתה רגיש לכאב,אני רואה ואני רואה שהיא בוכה. שמה את השטר בחזיה.בחורה עם עברית נהדרת,יפה לוקחת לי את היד..תרגיש את השטר,הכי בטוח כאן פטמה זקורה. ואני..משותק..לא מסוגל לגפף..כלום,הלם. זה נראה לי ניצול,זה נראה לי לא תקין. אומר לה שלום. אתה לא תתקשר,אני יודעת.. לא-אני דוקא כן אתקשר..אני משקר לה הלואי..היא אומרת. האישה הזו,לא יוצאת לי מהראש. היכן הגענו..ישראל 2003 בחורה רגילה,יפה צעירה,חברת משק והכל בשביל 10 שקל..עצוב לי כעת. לא,זו לא סתם זונה.. זו סתם קיבוצניקית-במצוקה. כל מילה פה אמת החלטתי לשתף.

מתוקן

שמונה בערב,חוזר מחיפה לכיוון דרום.. לפתע-מישהי יוצאת מתחנת אוטובוס שבדרך,למרכז הכביש עוצר. אפשר לתחנת הדלק של שאולי ? אוקיי.. נכנסת לרכב,יפיפיה. אני מגיע לתחנת הדלק בתוך דקה. איכפת לך לקחת אותי לקיבוץ..עשר דקות מפה ? אני מביט בה..צעירה,משגעת. טוב-את תאמרי לי לאיפה לנהוג בטח-מעכשיו,אני מורת הדרך שלך.. היא מביטה בי בזמן הנסיעה יש לך רגישות לכאב,נכון ? איך אני מתה לעשות ג'חנון אין לי פרוטה עוצר בשער הקיבוץ,הגענו. קח את הטלפון שלי,תן את שלך תתקשר אלי בעוד שעה,רק לאמר שהגעת בסדר ? נשוי ? כן. אהה,הבנתי. אתה תתקשר,לא אני..לא רוצה להביך.. נותנת מספר טלפון,שם ושם משפחה. רוצה שאכניס אותך בשער ? כנס לחדר,אעשה לך תה.. לא,לא היום,אני עונה.. טוב,מתי אתה בסביבה ? נסע לחוף קיסריה בפעם הבאה.. מדליק את האור-יפיפיה קופי-אחת בשם "מ"...שאהבתי לפני עשרים שנה,אהבה עזה. מה שמך ? "מ". היא עונה..נחש בת כמה אני ? אני בהלם..שכפול גנטי. בת 25 -אני מנסה תודה,אני בת 27..נעים לפספס שנה שנתיים זו מחמאה לאישה. אני שונאת חרדים. שונאת קמצנים. אז..מה את עושה בקיבוץ ? כעת-במתפרה,בשבוע הבא-בבננות. תגיד,יש לך עשר ש"ח לתת לי ? אני מתה לקנות קמח שמן לג'חנון.. אתה יודע,שביתה,אין כסף בכספומט אני מוציא ארנק,רק שטרות של 50,נותן לה אחד. היא בהלם..תודה..מרעיפה לי נשיקה אתה רגיש לכאב,אני רואה ואני רואה שהיא בוכה. שמה את השטר בחזיה.בחורה עם עברית נהדרת,יפה לוקחת לי את היד..תרגיש את השטר,הכי בטוח כאן פטמה זקורה. ואני..משותק..לא מסוגל לגפף..כלום,הלם. זה נראה לי ניצול,זה נראה לי לא תקין. אומר לה שלום. אתה לא תתקשר,אני יודעת.. לא-אני דוקא כן אתקשר..אני משקר לה הלואי..היא אומרת. האישה הזו,לא יוצאת לי מהראש. היכן הגענו..ישראל 2003 בחורה רגילה,יפה צעירה,חברת משק והכל בשביל 10 שקל..עצוב לי כעת. לא,זו לא סתם זונה.. זו סתם קיבוצניקית-במצוקה. כל מילה פה אמת החלטתי לשתף.

טאKילה

New member
מרקי עצוב..

עצוב שבחורה צעירה מתנהגת כך, עצוב שדרך הגוף היא חשבה לפתה, עצוב לקרוא את השורות. אולי גבר אחר היה מנצל אותה עד תום, בעצם לא מנצל קונה אותה ב-10 ש"ח, רק המחשבה מזעזעת.

היא ביקש 10 ש"ח בלבד

בשביל קמח,ושמן.. או,בשביל מנת שוארמה גם העינין הזה עלה.. לי נראה,שיש לה בעיה רגשית דוקא היא מאד נמשכה לתשומת הלב,למישהו המתענינן בשלומה רק בשביל זה-מוכנה לעשות הכלל ממש.

למעלה