אהבה לא צפויה ב-

אהבה לא צפויה ב-../images/Emo43.gif

ילדת? גלי מהן זכויותייך מאיר ורנר - סוכן ביטוח עצמאי המתמחה בביטוח פנסיוני, ביטוחי חיים ובריאות, יתארח הערב בפורום נשים לאחר לידה וישיב לשאלותיכן בנושא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=973&MessageId=149294312
איך מכלכלים נכון את חיי המשפחה? בשעה 19:00 יארח פורום זוגיות את אריק נופים - יועץ כלכלי לכלכלת משפחה ומקים המותג "לכלכל נכון". במסגרת האירוח יינתנו תשובות לשאלות בנושאי הוצאות והכנסות, משכנתא וניהול חובות, חינוך כלכלי לילדים, יחסי הורים מבוגרים לילדים ולנכדים, ובעיקר על שיתוף ושיח כלכלי נכון במשפחה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1124&MessageId=149266923
כל מה שרציתן לדעת על אופנה וביגוד - בהריון בגדי הריון צריכים להראות את הנשיות בתקופה המדהימה הזו, באופן שידגיש ויחמיא לבטן היפה שלנו... אבישג ארבל - מעצבת בגדי הריון בקנה מידה בין לאומי, תגיע לפורום הריון ולידה - תמיכה מחר בשעה 9:00 ותשיב לשאלותיכן בנושא זה. מחכים לכם בפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=149273641
אהבה לא בוחרים - היא בוחרת בנו ספרו לנו בפורום אהבה ורומנטיקה על פעם שבה התאהבתם באדם שלעולם לא חשבתם שתתאהבו בו - ואולי תזכו בעותק של הספר "גברים קשוחים" בהוצאת "זמורה ביתן": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=214&MessageId=149290892

../images/Emo207.gifרוצה לשתף אתכן .. ../images/Emo10.gif

אתמול בצהריים ילד מהביה"ס שלי שאני מכירה ורואה כל יום התאבד .. \: מסתבר שהיה לו קשיים כלכליים ובעיות בבית . היום בביה"ס היה נורא \: כולם בכו וגמאני .. הוא היה ילד של מאיות וחמש יחידות בהכל. הילד היה גאון! היה בעתודה והתחיל פסיכומטרי .. מה שלא הרבה מסוגלים להתחיל בכיתה י"א. הוא כנראה היה בדיכאון בגלל המצב הנורא שלו שאותו אני לא אפרט כאן.. אבל אני מרגישה נורא..כל השיעורים לא למדנו .. רק ראינו תמונות שלו והמורות הכיייייי קשות וקשוחות שלנו בכו כמו שבחיים לא ראיתי אף אחד.. זה היה עצוב.. וחוויה מחרידה.. \: אני לא מאחלת לאף אחד להרגיש מה שחברים שלו ואמא שלו מרגישים שאגב גרושה כי אבא שלו עזב אותו שהוא היה קטן .. וגם אין לו אחרים .. אני רוצה להגיד לכל אחת פה משהו שלמדתי היום. אם רע לכן על הלב , אם אתן קצת בדיכאון ומרגישות שאתן לא יכולות יותר.. תמיד אבל תמיד ת ד ב ר ו . אם זה לחברות להורים ואפילו גם כאן. כי אנחנו גם איזשהי סוג של משפחה
אוהבת את כולכן , ואחלה שבוע ורק בשורות טובות!

Serena16

New member
אוי זה נורא...

אני משתתפת בצער של המשפחה והחברים שלו, קשה לשמוע דברים כאלו...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאמת נורא

גם אצלי בבי"ס לפני ארבע שנים אחד התלמידים התאבד,אני זוכרת שזה היה קשה מאוד להרבה תלמידים שהיו איתו בשכבה והיה לו גם אח תאום... מסכימה איתך,תמיד צריך לדבר. שיהיה שבוע טוב.

That McGirl

New member
יווו אח תאוםם ? כאילו בכל מצב זה קשה

אבל בטח עד עכשיו התאום שלו בדכאון..

yardenise

New member
../images/Emo185.gifוואו ../images/Emo4.gif

ממש משתתפת בצערם של המשפחה והחברים.. כל כך עצוב לראות ולשמוע את הדברים האלה
רק שתדעו, אני תמיד פה בשבילכן (תוסיפו בפייס חופשי.. yarden segal) אם אתן בבעיה או צריכות מישו לדבר איתו או.. הכל! תמיד פה בשבילכן ואני בטוחה שיש פה עוד כמה שיסכימו איתי

2MayaN2

New member
זה נוראי, ממש נוראי ../images/Emo221.gif

כאנשים מגיעים למצב של לרצות לסיים את החיים זה נורא. ואני מצטרפת אלייך בבקשה, ולמרות שאני לא ממש מכירה אתכן אני פה בכל מצב אם מישהי צריכה. יהי זכרו ברוך

../images/Emo201.gifאני ממש מבינה את מה שאת מרגישה../images/Emo201.gif

ברמה שאת אפילו לא קולטת כמה... שנה שעברה ילדה אחת בת 16 וחצי התאבדה. היא הייתה בכיתה שלנו ונשרה מבצפר בכיתה ט אבל בצורה רשמית בכיתה י'. היא הייתה עובדת בארומה שזה בערך 20 דקות נסיעה ממני ולמרות שלא שמרתי איתה על קשר טלפוני תמיד ידעתי שאנמי אראה אותה בארומה ושהיא תמיד תגיד איזה תגובה מצחיקה בפייסבוק. היא כאילו תמיד הייתה שם.. ולפני שנה וחצי היא התאבדה, והקטע שכולם ידעו שלא טוב לה וניסו לעזור אבל כנראה זה לא עזר. בשלב מסויים היא כנראה עשתה את עצמה שטוב לה ובדרכה שלה נפרדה מכל מי שיקר לה. ובסוף אותו יום היא התאבדה. היא עזבה כל כך הרבה אנשים לבד, ואחת מהן זאת החברה הכי טובה שלי (שאני מנסה לעודד אותה כל רגע ורגע כך שיהיה לה יותר קל, הן היו החברות הכי טובות) ועכשיו הרבה יותר קל לדבר עליה, להעלות זכרונות ולצחוק, אבל בעיקר לתמוך באנשים שצריכים יותר תמיכה. לא לעזוב אותם. שני, אם ממש קשה לך, תהיה עם חברות שלך שיתמכו בך, אל תתבישי להגיד מה את מרגישה ובאמת תזרמי עם מה שאת מרגישה, זה הרבה יותר קל לעבור את זה ככה. אני יודעת שמוות זה קבר קשה ממש ואפילו בלתי נתפס אבל חייבים לזכור ולא לשכוח אך לא לשקוע בזכרון.

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif וואו זה ממש ממש עצוב ../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך וכל משפחתו ומי שקשור אליו..
קשה לשמוע על דברים כאלה והמסקנה שלך כ"כ חדה ונכונה. זה בהחלט היה יכול להימנע וחבל.. יהי זכרו ברוך

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני ממש צריכה חיבוק../images/Emo7.gif

אמא ואבא רבו שוב וזה הגיעו למחוזות שאתן לא רוצות לדעת..... בא לי לברוח... לשקוע... למות מהמצב הזה כבר.... למרות שניסיתי ולא עבד... מצטערת שנצלשתי...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo201.gif

תקשיבי,אני מכירה את ההרגשה ושזה לא נעים וממש מעצבן.ההורים שלי גרושים כבר כמה שנים טובות,ואני אומרת לך שזה עדיף מאשר שהם היו נשארים יחד ורבים קבוע.אם הם רבים כל הזמן אז לדעתי עדיף לחשוב שוב על המצב,ואם לא אני מקווה שזה משהו פתיר. אני מקווה שיהיה בסדר,ושתדעי שגירושים זה לא דבר כזה נורא אם עושים אותו בצורה נבונה.אם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול,ולפרוק בעיקר.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת יודעת מה מצחיק

שהם גרושים, מאז שהייתי בת 6... ברור שזה עדיף אבל פה.. הם גרים ביחד, למה? כדי שאבא שלי יוכל לעזור לנו מבחינה כספית... כי אחרת אין לנו איך להתקיים. אמא שלי לא עובדת, הכסף שהיא מקבלת מהאבטחת הכנסה יותר גבוה ממה שהיא תקבל אם היא תעבוד.... אני יודעת שזה מצחיק שהם גרושים וגרים ביחד אבל זה ככה כבר שניייים.... ואין מה לעשות אני פשוט לא רואה דרך לפתור את החרא הזה שאני חיה בו, הייתי עוזבת את הבית, אני בת 20 אבל יש לי אח קטן שאני לא רוצה לעזוב, אפילו אם הוא לא כזזזה קטן [17] עדיין....

../images/Emo248.gifבאמת שאין לי מה להגיד \:

רק שיהיה בסדר .. :) וכל זמן שתרצי לפרוק אנחנו פה! D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתודה בנות

אני באמת לא יודעת מה לעשות... כמו שאומרים this is so fucked up! אין מה לעשות במצבים כאלה.... את האמת שאני פשוט צריכה ללכת למשטרה אבל זה לא כזה קל... אולי כשחבר שלי יבוא אליי יהיה בסדר, אתן יודעות כדי לא לעשות פאדיחות חח באמת שחיבוקים וירטואלים כאלה עוזרים
תודה

2MayaN2

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif ../images/Emo221.gif

אני יכולה לתאר לעצמי איך את מרגישה, באמת שאני יכולה. ואין לי הרבה עצות לתת אז קבלי חיבוק
ותדעי שאני פה אם את צריכה משהו

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo24.gifכמה שאת צריכההה !!! ../images/Emo13.gif

במצבים כאלה חושבים על דברים שאת אוהבת ושכיף לך ותשמעי שירים מעודדים ותנסי לא לחשוב על זה למרות שזה קשה... אבל עדיין אנחנו נמשיך לתמוך!
ויהיה בסדר
רק תאמיני!

למעלה