אהבה?!? לא קיימת אצלי בלקסיקון...

LeeCooper69

New member
אהבה?!? לא קיימת אצלי בלקסיקון...

אז ככה... אני לי, גר בדרום ICQ מספר 170600744 דוא"ל- [email protected] אז ככה... רציתי לךחלוק איתכם משהו שקרה לי... זה קרה לפני 17 חודשים.. הכרתי מישהו בטלפון והוא היה זקן מדי אז הוא הביא לי כתובת של איזה אחד מבית שאן.... לא חשבתי שהדבר יתפתח אז שלחתי מכתב (בדואר רגיל!!! טוב שלא שלחתי יונה.... הוא החזיר לי תשובה בכתב מסולסל ויפה כ"כ שלא הבנתי מה אני קורא... בקיצור,צ המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש היא "עם האדם הזה אני רוצה להתחתן...". עברנו לאט לאט לטלפון ורבתי איתו על איזה משהו והתנתק הקשר... יום אחד אני מקבל טלפון (ב-9 בלילה) ואני שומש קול מוכר.... "היי, זה אני מהצפון, אני בב"ש... בא לך להפגש?" כאילו לא קרה כלום. הייתי בשוק!!! על ממתינה היה אותו אחד שהכיר לי אותו. הוא התקשר להזהיר אותי באמת-תודה... בקיצור... תוך 20 דקות הייתי בב"ש. פגשתי אותו במקום הכי רומנטי שאפשר... בית קברות!!! הבנאדם שווה יותר מבתמונות וגם יותר נחמד ממכתבים. רציתי לנשק אותו אבל לא יכלתי... מאז אנחנו בקשר של מכתבים ולאחרונה הוא נזכר שיש לו אי-מייל. בקיצור, יצאנו חודשיים וזה נגמר... הוא אהב אותי, אני אותו, אבל אצלו "רחוק מהעין רחוק מהלב" גם באהבה... הייתי מוכן לסוע מאילת למטולה בשבילו אבל הוא לא רצה... עד היום אני לא יודע איך פיספסתי את אהבת חיי.... אהבת נעורים תמימה שיכלה להתפתח ליותר מזה... יש כאן הרבה כאב אבל האהבה כואבת.... אני חושב אם תהייה לי עוד אהבה כמוהו. (יש הצעות???). היום אנחנו ממיילים אחד לשני בקרירות כזו שהמשפט "כשהגיהנום ייקפא" הוא הכי רלוונטי. הייתי שמח לחזור אליו אבל הוא מצידו לא מראה שהוא רוצה... יש איזו עצה???

TwelveEyes

New member
אממ...

לא ממש הבנתי - עצה על מה? איך להחזיר אותו? איך להתגבר עליו?

LeeCooper69

New member
LeeCooper69

תודה מאמי... ודווקא אהבתי את הספר... אבל את הגרסה המקורית... אני מחפש דרך להחזיר אותו... עברתי את שלב הלהתגבר...

TwelveEyes

New member
מממ..

כניצולת מערכות יחסים של לונג-דיסטנס, אם יש משהו שלמדתי זה שדבר כזה פשוט מאוד לא עובד. אלא אם כן בני הזוג מרושיינים שניהם, ואין להם בעיה לנסוע אחד אל השני מתי שהם רוצים. ואני מניחה שזה לא ככה איתך ועם ההוא.. אז סמוך עליי, עדיף לך בלעדיו. אם באמת נועדתם להיות ביחד, עוד יהיו לכם הזדמנויות...

yellow cheese

New member
´´רחוק מהעין-רחוק מהלב´´ - מוכר מיד

+יי..
לצערי כולנו עוברים את זה לפחות פעם בחיים..
אה...אתה גר קרוב לבאר שבע
יש ים של גייז פה
יום שני בקיו תוכל למצוא את אהבת חייך..
שירלי
בארשבעית

LeeCooper69

New member
תפתחי את זה...

אני לא הולך לQ... יותר מדיי סקס באויר ויותר מדיי אקסים בHIGH... ממתי בב"ש יש הרבה הומואים??? תכירי לי כמה

yellow cheese

New member
יש הרבה הומואים בבאר שבע ../images/Emo70.gif

בקיו יש המון, אבל אם האווירה שם מכוערת לטעמך..סבבה
יש את האגודה.. יש בהפוך מספר הומואים..
יש בכל מקום
צריך רק גיידאר ומוצאים
.. אגב, אני מצויידת באחד כזה מיום היוולדי בערך

LeeCooper69

New member
LeeCooper69

בהפוך... יש רק אנשים הפוכים ולאגודה אני מזמן לא הולך.... אולי אני אבקר שם השבת.... אז את מב"ש???

yellow cheese

New member
כן כן.. אני מבאר שבע ../images/Emo13.gif

באר שבעית בנפשי, בדמי, ובאיזור מגורי

yellow cheese

New member
אולי כן....

ואולי לא
אי אפשר לדעת
כל זאת ועוד..באייסיקיו
כבר הגענו לאט לאט לשיחות אישיות.. שרימפי ירביץ לנו

דומניק

New member
רודף אותו או רודף את הפנטזיה שלך

אני בעצמי בדילמה כזאת כבר כמה שנים, קיימת בחורה שאני מאוד אהבתי כחה ואולי יותר במשך 4 שנים, והיום שאנחנו פרודים בגלל שהחיים לא כל כך אפשרו לנו להיות ביחד אני במערכות ייחסים ממש גרוע ותמיד מפנטז עליה כאל גאולת הכותרת בחיי אם כי אני יודע שאם נחזור זה כנראה לא יהיה כמו בפנטזיה, אבל הסם , הסם החזק הזה של אנטימיות עם בן אדם שיש איתו רגש אהבה חזק הוא סם קשה וממכר, הרבה אנשים לדעתי לא יודעים להתנהג עם הסם הזה ולפתח אותו לחלק מהחיים בלי שיהיה הרבה תופעות לוואי, בכל אופן , ניסיתה לחשוב איך שהו על הבחור שלך האם הוא יותר טוב לך בפנטזיה של מה אתה מחפש בו ומקבל ממנו מאשר מה אתה מקבל באמת , ואיך אתה יכול לקבל את זה שוב מאנשים אחרים, אם תצליח לגלות את זה אני אשמח להשתתף בידע הזה אה כן ובהצלחה דורון

LeeCooper69

New member
LeeCooper69

קודם כל תודה לכולם....
שנית עוד כמה הבהרות: אני אוהב אותו במציאות ונמשך אליו... אני כמעט ולא מפנטז עליו בכלל ואם כן אז לא בסיטואציה של סקס.... הקטע הוא שאנחנו רוצים... אבל לא יכולים.... פשוט שהוא נולד להורים נאצים שלא נותנים לו לנשום בלי הסכמתם... מה שאני רוצה להגיד הוא... מה אני מנסה להגיד?!? אני אוהב אותו ותמיד אוהב אבל התגבררתי עליו.... מדי פעם אני נתקף במלנכוליה משביזה שגורמת לי לא לאכול וכאלה.... בקיצור... שטויות!!!! הייתי מת לחזור אליו אבל בואו נהייה ריאליסטיים... לא אני ולא הוא מוכנים לעשות את הצעד הראשון.... ואני בטח שלא מוכן לחזור לקשר שנפגעתי ממנו פעם אחת כבר...

למעלה