אהבה ללא תנאים

מילי1991

New member
אהבה ללא תנאים

לא הרבה פעמים בחיים אתם מוצאים את הבן אדם הזה, שאתם כל כך רוצים ומוכנים לזרוק הכל בשבילו
פעמים מעטות בחיים זה קורה שאת מוכנה לוותר על כל מי שהיית או תהיי בשביל מישהו, רק כדי שתהיו ביחד
אני מתכוונת לאותם אנשים, או במקרה שלי לאותו אחד, שמבחינתך אפילו לחיות איתו בצריף זה הדבר הכי מושלם בעולם..
אז אני מצאתי את האדם הזה, זה קרה פעם אחת, לפני כמה שנים....
הוא תפוס ואני ממש לא מנסה לעשות כלום בנידון
אני מאמינה שאם נועדנו להיות, ובגלגול הזה- בסוף זה יקרה
למרות שעצם העובדה שאנחנו היום לא ביחד- זה בעיקר באשמתי
סתם רציתי לשתף, קטע מתוך האומללות שלי, כשרוצה אותו כל -כך.
באיזשהוא מקום, (קשה לי להגיד את זה אבל אני ריאלית), אני יודעת שלא משנה את מי אפגוש אני בחיים לא ארגיש מה שהוא גרם לי להרגיש
אני במסע חיפושים להרגיש כל דבר שהוא דומה או קרוב לזה
יודעת שהוא קיבל אותי איך שאני, ולא היה משנה כלום בי..
הפחדים שלי הם שהרסו את הכל
אוח, הפחדים המזורגגים האלה

Berethor

New member
יש אפשרות לסמן לא לראשי במשבצת..

איפה שכותבים את ההודעה.

Berethor

New member
נשמע יותר כמו אהבה בלתי אפשרית

או 'אהבה אשלייתית'. להתאהב במישהו שכמעט אין שום סיכון שתהי ביחד איתו, ספק אם הוא מעוניין בך מצידו בכלל, ובנוסף לכך הוא גם תפוס. אומנם רגשות זה לא משהו שאנשים תמיד שולטים עליו, אבל מבחינה הגיונית זה פשוט לא טוב, זה לשלוח את 'כל האנרגיות' למקום הלא מתאים, לדבר שלא יצא לך כלום ממנו ככל הנראה, סתם בזבוז זמן ואנרגיה. בניגוד לסרטים הוליוודים, במציאות דרך כלל אהבה היא לא הכל, דברים כמו התאמה, ודברים כמו רצון הדדי חשובים בהרבה לדעתי. בנתיים האהבה הזאת בעיקר מושכת אותך לאחור, לא הרבה יותר מזה, יותר נזק מאשר תועלת. אם את כל כך בטוחה שנועדתם להיות זה עם זו אז למה הוא עם אחרת ולא איתך? בין אם היית יכולה להיות איתו ובין אם לא, נראה שפספסת את הרכבת ועכשיו רוב הסיכויים שזה מאוחר מדי.

AlabamaW0rley

New member
אז ה"איזשהו מקום" הזה שולט בך

וזה לא קטע מתוך האוממלות שלך, זו ה-אומללות שלך, לפחות זו הקשורה במערכות יחסים.

חבל, שחררי אותו. תפסיקי להאמין בכל המיסטיקה הזו לגבי גורל וגלגולים. החיים שלך קורים עכשיו וחבל לבזבז אותם.

Berethor

New member

אייבורי

New member
מושלם תודעתי

תשמעי, האומללות שלך איננה הקשר שלא הצליח להתרומם

האומללות שלך, היא החוסר יכולת שלך להפסיק לפנטז שזאת הזוגיות המושלמת ומסרבת להכיר אנשים בשר ודם
(שלא יקבלו אותך כפי שאת,כי הרי ידוע שאת לא מושלמת)

אכן הגיע הזמן להפסיק לפחד מקשר זוגי עם גבר חי נושם וקיים

Berethor

New member

היא צריכה להתנתק מהפנטזיות ולהתחבר למציאת בן זוג אמיתי.

שלום

אם את באמת כל-כך אוהבת אותו, את לא מוכרחה להיות חברתו. תוכלי גם להיות ידידתו. התגברי על ההיקשרות ועבדי על מערכת יחסים רגשית אמתית אתו. אם תהיו ידידים, אולי פעם גם תהפכו לחברים.

אני חושבת

שככה את חוסמת לעצמך אופציות אחרות, אם תאמיני שלא יהיו עוד כמוהו יותר אז באמת לא יהיו וכך תמצאי את עצמך לבד.
יודעת שזה קשה אבל תנסי לעבוד על עצמך לכיוון של חשיבה אחרת

Berethor

New member

אפשר לחשוב שהוא הגבר היחיד הפלנאטה, מה גם שבמלא הוא מעולם לא היה איתה.

Aיש

New member
"הפרי האסור" תמיד מתוק יותר

זה לא שאני יודע שהוא לא האחד בשבלך.

פשוט את הופכת אותו לאחד בשבילך בפנטזיה שלך לגביו. את צריכה להבין שהוא לא היחיד, ושיש יותר מדרך אחת שאתה יכולה להאהב בה ולהרגיש את אותה תחושה.

את עוד צעירה, וזה קטע של צעירים להרגיש שלא יכול להיות יותר טוב ממה שכבר היה. אני לא אגיד לך כשתגדלי תביני, אני אאחל לך שכשתגדלי תגלי שמה שכתבתי נכון.

מבינה אותך כל כך

פתחתי פה על זה שרשור, שמצאתי את האדם בשבילי, זה שהייתי מוכנה לעשות הכל בשבילו, שקיבל אותי למרות ועם הכל ורק אני זו שהרסתי את זה.

אני לא זכיתי ליותר מדי תגובות אוהדות, אז אני אנסה להיות אוהדת - אם זה נועד לקרות אני באמת מאמינה שזה יקרה, את לא צריכה לנסות למצוא את זה בגברים אחרים אם את באמת מאמינה שהוא היחיד.

מאחלת לך רק בהצלחה.

Aיש

New member
את מובילה אותה למקום לא טוב

מה אם זה לא נועד לקרות?

ושאלה קטנה, אם הוא קיבל אותך עם הכל, איך את הרסת את זה?

פעם היה לי חבר

שאמר לי כל הזמן "אף אחד לא יאהב אותך כמוני"
כעסתי עליו.
הוא ניסה לגרום לי למחשבה הזו לחלחל בתוכי וליצור תלות ואידיאליזציה של עצמו.

מזל שהייתי חכמה מספיק לדעת שעוד הרבה יאהבו אותי בחיים בכל מיני צורות.

מאחלת לך להתבגר!

קשקוש

כל מה שכתוב פה זה קשקוש אחד גדול של ילדה קטנה.
תתבגרי מתוקה, את בכיוון הלא נכון.

Aיש

New member
לרשום עך משהו קשקוש זה לא במקום

זה יכול להיות לא נכון, וזה לא בהכרח לא נכון, אבל זה מה שהיא מרגישה.

אתה יכול לראות כבר שרשמתי לה בערך את מה שאתה רשמת, רק בלי הוודאות וההתנסאות שנובעת מדבריך.

למעלה