אהבה מאוחרת - סיפור מהחיים

Sarika

New member
אהבה מאוחרת - סיפור מהחיים

לפני מספר חודשים הצטרף אל בית האבות שבו אימי מתגוררת, קשיש נחמד שנשלח ע"י בני משפחתו בחו"ל לבלות את שארית חייו בבית האבות ליד אחותו שאותה לא ראה עשרות שנים. השמחה היתה גדולה, האח והאחות בילו את זמנם ביחד, ישבו בחדר האוכל זה לצד זו, האחות תפסה אפוטרופוס עליו ודאגה שיאכל היטב. יום אחד בבואי לבקר את אימי בחדר האוכל, ראיתי שהבחור נטש את מקומו ליד אחותו האהובה והתישב ליד גברת קשישה, שרמנטית. מסתבר שתפס אהבה. הזוג הנחמד מבלים את זמנם ביחד. כל בוקר לאחר ארוחת בוקר משותפת הם יוצאים יד ביד לטיול בשדרה. בכל פעילות בבית האבות הם ביחד ואחה"צ יושבים השנים שלובי ידיים על הנדנדה אשר בחצר ומידי פעם תופסים נימנום ביחד. יום אחד, לצערי הבכתי אותם כאשר פתחתי את דלת המעלית כדי לעלות לחדרה של אימי ורומיאו ויוליה עמדו מולי סמוקי פנים ומחובקים
. על זאת נאמר:"לעת בלותם היתה להם עדנה" ומכוון שזה פורום לדינו אסיים בפתגם בנושא זיקנה: "פאנסונדו לה בייז´אס נו גוזאמוס למאנסיבייאס" תרגום: בשל מחשבות על הזיקנה אין אנו נהנים מהבחרות"

אסתרילו

New member
יפה! את נותנת לנו תקווה

שהחיים לא נגמרים בפנסיה. גם חמותי בבית אבות ואני כולי תפילה שתמצא שם אהבה מאוחרת. מגיע לה! אחרי שנים רבות עם בעל חולה ומשעמם.

RORGAD

New member
מה אני אגיד לך יקירתי, אני כבר

איבדתי תקווה למצוא את הנפש התאומה שלי, כנראה שאני אזדקן לבד, לא שזה מפריע לי, אומנם קצת בדידות, אך בהשוואה למה שצריך להשקיע בזוגיות, בטל בשישים, אגב נתתי לכם מתכון של מארוצ´ינוס ראית?

Sarika

New member
רורגד קרידה,הסיפור שלי יש

בו כדי לחזק את התקווה ואף פעם לא מאוחר.דווקא את שכפי שקצת הצלחתי לתהות על קנקנך,אשה עצמאית וחזקה,לך אסור להרים ידיים. וכפי שאמרו אבותינו: "אספירה דיאס פור וור מאראביאס" צפי לימים טובים לראות בהם נפלאות.

אסתרילו

New member
סליטיס לוקה? רורגד

קון אסטס בנדיצ´ס מאנוס נו פואדה סר קוואס הקדר סולה !! סי טיינס "בואן פנסאריו" (מחשבה חיובית) טודו סה ווזר בואנו.

פיתגם חכם שריקה...../images/Emo22.gif

אבל, מי חושב בצעירותו על הזיקנה? הצעירים חושבים שלעולם לא יזדקנו.... אוחחח כמה שזה מגיע מהר... מתחתנים, יולדים ילדים, גומרים את המשכנתא, שולחים את הילדים לצבא... שבסופו הם עוזבים את הבית ואופססססססס הזיקנה דופקת בדלת (
.... בינתיים לא נכנסת רק דופקת בדלת, מכריזה נוכחות באמצעות כאב גב, ברך או כולסטרול
..... והלוואי שיכולתי לכתוב את הנ"ל בלאדינו...(
כל כך הרבה מילים חסרות לי...לי שעד גיל 27 דיברתי רק לאדינו עם סבתא שלי.... נוצ´אדה בואנה ספניוליס

מקרה מעניין ויפה

בגיל זה אין את הדרישות של השידוכים (כסף,אוטו,עבודה) יש דרישות אחרות אך כולם שם באותו סיר עדנה לעת בלות עד כלות תפרח כשושן כפרח ארגמן

למעלה