אהבה מבחילה

SuRuK

New member
אהבה מבחילה

המקרה שלי טיפה מוזר ואני מבקש שתקחו אותו ברצינות.. אני בן 20 עוד שבועיים, יש לי בעייה שכשאני מאוהב יש לי בחילות והקאות. אני זוכר שעוד מגיל 17 וחצי בערך זה התחיל לי עם החברה הרצינית הראשונה שלי.. כשאכלתי איתה על האש באיזה יום בערב וירדנו לים.. התחילו לי בחילות אך עוד לא הקאות.. עם החברה השנייה שאחרייה היה גם אותו הדבר. זכור לי אולי 2 מקרים של הקאות. עם השלישית היה לי מקרה שאהבתי אותה ולא זכור לי שהיו לי מקרים כאלה אבל אחרי שהיא בגדה בי והחלטתי לחזור אלייה (כשאוהבים בן אדם סולחים - מוטו שלי אין מה לעשות..) זכור לי שהיו לי בחילות והקאות רבות, אבל רק אחרי המקרה.. החברה העכשיוית שלי שאנחנו כבר כמעט 4 חודשים אני זוכר שזה ממש אחרי חודש התחיל שכבר הרגשתי שאני לא יכול בלעדייה.. היא הייתה מגיעה אליי ותמיד שהיה לי איזה התקף כזה של אהבה שמרגישים שממש אוהבים מישהי התחילו לי בחילות והקאות. לפני כשבועיים נפרדנו וחזרנו ופגשנו אחד את השני אתמול.. אני חייב לציין כי בחיים לא קרה לי כזה דבר.. הקאתי בערך כ-5 פעמים הגעתי למצב שאני כבר מקיא את המיצים האחרונים שבגוף שלי, היה לי קוצרי נשימה.. בקושי הצלחתי לנשום והלב שלי הרגשתי שעוד שנייה יוצא ממקומו. אני ידוע כרגשן וכאחד שלוקח הכל ללב.. מציק לי שאני לא יכול לאהוב את חברה שלי והדבר מפריע לקשר בינינו.. היה קשה לי לפתח שיחה איתה בלי שתהיה לי בחילה.. לא הצלחתי אפילו לחבק אותה כשישנה. אני אדם שמפנק את בנות הזוג שלו, תמיד דואג שיהיו מאושרות אך הדבר מפריע לי ואני מאוד רוצה שהסיוט הרע הזה ייגמר. היום בערב אני אולי אראה אותה שוב, ולקחתי הרגע כדור "פארמין" נגד בחילות אני מקווה שזה יעזור לי.. הרבה אנשים אמרו לי שכל זה עניין של זמן.. העניין שזה כבר כמעט שלוש שנים ואני רק סובל. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לאהוב בלי תופעות לוואי.. תודה ענקית לעוזרים.

afiksambol

New member
SuRuK,

לפני שיקומו כל "הנשמות הטובות" ויתחילו לייעץ לך, תביט שמאלה אל ההודעה המודגשת... פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו עכשיו אתה מוזמן להתחיל להתייחס (או לא) למה שיכתבו לך האחרים... לילה טוב.

super nothing15

New member
שמע...

אני לא מבינה מה גרם לך לחשוב שתקבל תשובה בפורום הזה. לדעתי אתה צריך פסיכולוג. זה הכל בראשP: או שפשוט תקח פראמין לפני כל פגישה:]

לכל מי שכתב `קח פרמין`!

דבר ראשון, לא לשכוח, זו תרופה במרשם רופא בלבד!!! דבר שני, אסור להמליץ למישו לקחת תרופה, בפרט שאינכם מכירים אותו ואת מצבו הקליני! דבר שלישי לגבי פראמין ספציפית: אסור לקחת יותר מדי! זה עלול לגרום להרעלת פרמין ולסיבוכים!

nikonit

New member
suruk - קודם כל, ככותבת קבועה

אני מתנצלת בפניך על התגובות המזלזלות שקיבלת מאנשים כאן. הסיבה היא ששאלתך (כפי שמישהו הזכיר), לא כ"כ קשורה לנושא הפורום, ואין כאן מי שיודע לענות עליה בצורה אחראית. מכאן - הדעה והעצה האישיות שלי, לא מומחית גדולה, ולא בעלת מקצוע בתחום. רק אדם עם קצת רקע וקצת ניסיון חיים. כמו שאני רואה את הדברים, השאלה שאתה שואל נמצאת על הגבול (שלא לאמר מחוץ לגבול) של יכולת ההבנה והטיפול של הרפואה המערבית. עם זאת, כדאי לגשת לרופא, ולערוך בדיקות לפי המלצתו. ובנוסף - ישנם תחומי רפואה רבים הידועים בכינוי המכליל "רפואה משלימה". רוב ככל התורות האלה יוצאות מתוך הקשר "גוף - נפש", ומנסות לתת מענה לבעיות תוך התייחסות לשני חלקי המשוואה. אתה כותב שאתה "רגשן וכאחד שלוקח הכל ללב..", ומספר על תגובה פיזית של בחילות והקאות, לסיטואציה רגשית של אהבה. יתכן שבטיפול משמעותי, בשיטה שתתחבר אליה (יש המון, וכולן טובות ויעילות. עם זאת - לכל אחד מתאימה יותר שיטה אחרת. מה שחשוב הוא למצוא מטפל רציני ומקצועי, ולא לפנות לשרלטנים, שגם כאלה יש הרבה), יוכלו לסייע לך להתגבר על הבעיות האלה. אני מבהירה שוב - אין כאן הבטחה, או אפילו המלצה. זוהי רק הצעה. ולמען הסר ספק - אני לא שוללת את הרפואה המערבית. היא חשובה מאוד, ויש מגוון רחב של מחלות ובעיות רפואיות בהן רק היא יודעת לטפל. ודאי וודאי בתחום רפואת החירום והצלת החיים בהן עוסק פורום זה. אך יש להכיר בכך שגם לה יש גבולות ומגבלות, ולעתים המזור נמצא במקומות אחרים.

למעלה