רוצה : אהבה בלי שום גבול בלי מחיצות בלי נימוס - בוערת !!! אהבה שחולקים בה כל שניה , פרור של האישיות חלום , מחשבה , זיכרון , רצון - גם האפלים העמוקים הכואבים ביותר . . .
אש בוערת מכלה אוכלת . . . את שנינו - נמסים אחד לתוך השניה בלי שום הגיון . . . מבינים שלעולם לא הינו לבד . . אש אוחזת בלבותינו - מבעירה אותם בלהבה אחת . . . . צועק אותך אלי - מזיל דמעות של דם בוער אליך . . את בולעת אותם אל חיקך . . .
הוא כלכך רחוק . . . - כבר לא חושב עליו . . . לא מדמין אותו . . . בקושי מצליח לערוג כולי לבכות כאב רוצה איחוד אי שם רחוק קורץ אכזר . . אי שם . . . חולם בוכה . . . : ( חיי
הייתי שם כאבתינפשית התכווצתי פיסית ניקרעתי ריגשית הדמעות שלי כאבו העינים שלי שרפו ידיי עייפו גופי נישבר עד שהבנתי שמשהו עוצר אותי וזאת אני המוח שלי הבחירה שלי הרחמים העצמיים רציתי לכאוב היה כייף להתחפר בתוכי לבכות להיקרע זה עושה קצת טוב הבנתי שזה לא שפוי לבחור בהרגשה הזו והתעוררתי! נילחמתי! קיוויתי! רציתי! הבנתי! הפנמתי! יישמתי! ואני פה מ ח י י כ ת ! ומאושרת גם בכשלונותיי ולא אפסיק להמשיך לנסות. יאללה הבט אל תוך עצמך התעורר! אני מוכנה לאחוז בידך אבל אתה צריך לרצות לעזור לעצמך, וללכת לאושר. בשביל להזיז הרים צריך להתחיל להזיז את האבנים הקטנות. יאללה לעבודה גבר
אני שונא לבד - מתעב את ההיתפרות הלבדית הזו - את צודקת ! אני עורג לביחד . . אני עורג לו כמו שהוא . . אני יודע שאני יבכה כשאני יראה אותה סוף סוף . . שזה יבער שניגע . . . שאש תוכל את שנינו בדרך לביחד . . . - ולשם אני עורג....
אני לא רואה את האושר . . הוא לא מדבר אלי כרגע . . אני עמוס שנים של בדידות עמוסת בכי . . שאני אוגר - שאין לי לאן לשחרר . . שאני זועק . . -בשקט! . . כשהיא תהיה סוף סוף לידי . . כולה מולי - אני מולה - ממש . . אני יודע שזו תהיה אש בוערת ועזה הרבה לפני שיהיה אושר מחייך . . . .