אהבה מוחלטת

לב בוער

New member
אהבה מוחלטת

רוצה : אהבה בלי שום גבול בלי מחיצות בלי נימוס - בוערת !!! אהבה שחולקים בה כל שניה , פרור של האישיות חלום , מחשבה , זיכרון , רצון - גם האפלים העמוקים הכואבים ביותר . . .

לב בוער

New member
אש בוערת :

אש בוערת מכלה אוכלת . . . את שנינו - נמסים אחד לתוך השניה בלי שום הגיון . . . מבינים שלעולם לא הינו לבד . . אש אוחזת בלבותינו - מבעירה אותם בלהבה אחת . . . . צועק אותך אלי - מזיל דמעות של דם בוער אליך . . את בולעת אותם אל חיקך . . .

לב בוער

New member
אוחז . . .

אוחז עכשו בגעגועי . . כואב כמו אלפי כלי דם פתוחים לקראתך אליך . . . ואת אינך !!! דמי קולח בשצף חיי ניגרים אליך דמי בוער מולי כאבוקה כואבת אכזרית - קוראת לך . . . . ב ב ק ש ה . . . . בואי כבר : ( ------ (אני מרגיש רוצה למות) !

לב בוער

New member
רוצה -

חסר . . כואב . . נאחז בחיי העלבים בערגה קשה זועקת - רואה את המוות מול פני - חש אותו בתוך חזי ! . . מקווה . . .

אש אש

New member
../images/Emo25.gifואנחנו בתוך האש, ולא ניסוג

מחממים אחד את לב השנייה בוערים, מתעצמים גוברים על כל מיכשולים אין דמים, אין דמעות שני לבבות אבודות עכשיו מאושרות.

לב בוער

New member
אושר . . .

הוא כלכך רחוק . . . - כבר לא חושב עליו . . . לא מדמין אותו . . . בקושי מצליח לערוג כולי לבכות כאב רוצה איחוד אי שם רחוק קורץ אכזר . . אי שם . . . חולם בוכה . . . : ( חיי

אש אש

New member
אתה בוחר להיות קורבן../images/Emo11.gif

הייתי שם כאבתינפשית התכווצתי פיסית ניקרעתי ריגשית הדמעות שלי כאבו העינים שלי שרפו ידיי עייפו גופי נישבר עד שהבנתי שמשהו עוצר אותי וזאת אני המוח שלי הבחירה שלי הרחמים העצמיים רציתי לכאוב היה כייף להתחפר בתוכי לבכות להיקרע זה עושה קצת טוב הבנתי שזה לא שפוי לבחור בהרגשה הזו והתעוררתי! נילחמתי! קיוויתי! רציתי! הבנתי! הפנמתי! יישמתי! ואני פה מ ח י י כ ת ! ומאושרת גם בכשלונותיי ולא אפסיק להמשיך לנסות. יאללה הבט אל תוך עצמך התעורר! אני מוכנה לאחוז בידך אבל אתה צריך לרצות לעזור לעצמך, וללכת לאושר. בשביל להזיז הרים צריך להתחיל להזיז את האבנים הקטנות. יאללה לעבודה גבר

לב בוער

New member
תודה.

אני שונא לבד - מתעב את ההיתפרות הלבדית הזו - את צודקת ! אני עורג לביחד . . אני עורג לו כמו שהוא . . אני יודע שאני יבכה כשאני יראה אותה סוף סוף . . שזה יבער שניגע . . . שאש תוכל את שנינו בדרך לביחד . . . - ולשם אני עורג....

לב בוער

New member
אש . . .

אני לא רואה את האושר . . הוא לא מדבר אלי כרגע . . אני עמוס שנים של בדידות עמוסת בכי . . שאני אוגר - שאין לי לאן לשחרר . . שאני זועק . . -בשקט! . . כשהיא תהיה סוף סוף לידי . . כולה מולי - אני מולה - ממש . . אני יודע שזו תהיה אש בוערת ועזה הרבה לפני שיהיה אושר מחייך . . . .

שילה1

New member
../images/Emo23.gifאם לא תחייך,אם לא תתעודד-היא לא

תגיע!!! כי זו דרכה של אהבה:מוצאת אותנו תמיד כמעט כמעט מיואשים,אבל עדיין עם חיוך! חייך איש,שמור על עצמך,כי בא תבוא- האהבה שלך!

לב בוער

New member
אני מחייך : )

מאיפה האופטמיות הזו . . - הדבקתם אותי . אני אשכרה מחייך עכשו ! ! !

שילה1

New member
האופטימיות מגיעה תמיד אחרי תקופות

קשות. כל החים לומדים,וממשיכים הלאה!

לב בוער

New member
תודה : )

מאיפה האופטמיות הזו . . - הדבקתם אותי . אני אשכרה מחייך עכשו ! ! ! אתם פשוט טובים בזה . . .

למעלה