אהבה ממבט ראשון

Lir האחת

New member
אהבה ממבט ראשון ../images/Emo23.gif

האם לדעתכם אפשר להתאהב במישהו/י במבט ראשון?

danielo18

New member
יכול להיות...

תלוי כיצד מגדירים "אהבה". אני יכול להעיד על עיסתי שקרו כבר כמה מקרים שברגע ששניה אחרי שפגשתי מישהי לראשונה ודיברתי איתה כמה דקות - ידעתי שאני הולך לעשות הרבה דברים רק כדי להגיע למצב שנצא ביחד. זה נקרא "התאהבות"?

Lir האחת

New member
אהמ..

אולי יותר הידלקות. נראה לי שכדי להתאהב בכל מובן המילה, צריכה להיות היכרות קצת יותר עמוקה.. לא?

danielo18

New member
אם כך, התשובה לשאלה שלך היא לא.

אי אפשר לאהוב מישהו על סמך מבט (אלא אם כן שניכם שיכורים - ואז אפילו אפשר להתחתן באותו הלילה- ולהתגרש בבוקר שלאחר מכן)

Shining Dark

New member
לא מסכימה.. :)

אני מאמינה שבאהבה יש משהו יותר עמוק אפילו מהיכרות.. והמשהו העמוק הזה כן מתבטא ממבט ומכימיה ראשונית. זה משהו שהיכרות לא עושה! אלא יותר התת מודע, המשהו הפנימי - העמוק - העצמי, שמשתלט על הרגשות והתחושות שלנו מהרגע הראשון.. לפעמים אתה יכול להכיר בחורה ואולי תעריך אותה, את מי שהיא.. אבל לא תתאהב בה.. ודווקא כשתראה מישהי על המבט הראשון תדע שזה זה, שיש פה משהו, שהיא שובה אותך.. וההיכרות של אח"כ אולי רק תחזק את זה ותגביר את האהבה ואת החיבה אבל ההתאהבות היא ראשונית.. לדעתי כמובן ;)

danielo18

New member
אז אם כך.....

את אומרת שאני יכול לראות מישהי, להרגיש משהו בתת מודע ולמרות שהיא ממש לא הטיפוס שלי, ולמרות שהיא טיפשה כמו נעל, משעממת בטרוף אני ארגיש "LOVE"??? הגיונית, לא מסוגל לקלוט את זה.

Shining Dark

New member
אני אחדד :))

זה לא שאני אומרת שיש רק את זה.. אלא שזה מרכיב עיקרי וחשוב ושאם אין את זה אז אין סיכוי חח גם אני מאמינה שהמשהו בתת מודע ידע מתי זה באמת זה ואז זה יהיה משכר. אממ.. לא כל אחת שנראית טוב עושה לך את זה ב- 100% ואתה אומר אין זו תהיה האישה של חיי! נכון? אולי תרצה לשכב איתה או לא יודעת מה.. אבל לא האישה! :) כשתהיה האחת הזו זו משיכה לא מודעת.. של משהו שאתה לא יודע להגדיר וזה במלוא מובן המילה, כשההיכרות של אח"כ (כמו שכתבתי קודם) תחזק ותוכיח את זה.. יותר הגיוני? חח אני יודעת.. נראה קצת הזוי..

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif ממש לא.

אהבה זה משהו שכולל משיכה, אופי, חיבור וכ'ו.. ולא רק משיכה. אי אפשר ממבט אחד, ממראה- להתאהב בבן אדם.. רק להמשך מאוד, מאוד מאוד. וזה אחלה מקום להתחיל, כן?
אבל אין אהבה ממבט ראשון, לא לדעתי לפחות.

אומנם לא חויתי את זה

אבל לימדו אותי אף פעם לא לומר אף פעם... אני בהחלט שזה נדיר אבל יכול לקרות...

כן..

בתור אחת שהתאהבה במישהו במבט ראשון ואהבה אותו 6 שנים (היה גם אהבה ראשונה שלי)... זה בהחלט אפשרי.

אני אגיד לך

אם אחד כך הקשר עובד, תמיד אשר לומר- התאהבתי בה בשנייה שראיתי אותה. בה ובעוד מליון בחורות אחרות, רק שאיתן זה לא עבד.. מה שאני שונאת ברושם ראשונה, זה שמלא בנים יתלהבו ממך בשנייה הראשונה. הם לא מכירים אותך בכלל, סתם מתלהבים. מכלום. זו הבעיה, מתי יודעים אם זה אמיתי או לא.

לפי דעתי זה יותר הדלקות מאשר אהבה

את יכולה לראות מישהו וחיצונית יש בו משהו שממש מושך אותך, אבל אהבה זה לא עניין של מה בכך, צריך להכיר את הבנאדם לעומק על היתרונות והחסרונות שלו. יש מישהו שהכרתי לפני כמה חודשים שאיך שהכירו ביננו כולם ראו את הניצוצות באוויר, אז כן אפשר להגיד שנדלקתי עליו, אבל לא שהתאהבתי בו... (זה עדיין בשלבים אצלי) , לחילופין, אני והאקס שלי תמיד אמרנו שהאהבה שלנו הייתה ממבט ראשון, אחרי שהכרנו ונדלקנו אחד על השניה, יצאנו ביחד ואחרי הדייט לא היה ספק בכלל.

למעלה