"אהבה ממבט ראשון"

zooti

New member
נראה לי שאין

הרי, ממבט ראשון, מה שיודעים על הבנאדם זה רק איך הוא נראה. אז את מי יש פה לאהוב? מקסימום הדלקות. יכול להיות שאחרי היכרות גם תבוא אהבה, אבל זה אחר כך, ולא בטוח.

cheshire9

New member
איזה מבט ?

הפרצוף שלה קבור כל כך עמוק בפרווה שלו שהיא לא יכולה לראות כלום .......

גונדרי

New member
זה מה שאתה מקדיש לנו???

זה מה שהיית צריך להקדיש לנו אם המטוס היה מתרסק! מה זה? זה השיר הכי מדכא ביקום.... נראה לי שזה יותר מתאים: london calling

cheshire9

New member
החהחחהחהחהחה !!!!!!!!!!!!

בדיוק הלכתי לעשות לך קופי פייסט לשיר הזה !!!!! טלפתיה....... תגיד - איך קוראים לסרט הזה של וודי אלן שבו הוא תמיד לא בפוקוס? כנראה שהכוכבית נדבקה באותה ווירוס.

BABELICIOUS

New member
למה את קוראת פוטנציאל...?

כלומר, האם לא מבלבלים בין אהבה לבין הידלקות (crush) אהבה זה משהו שנבנה עם הזמן. מה זו אהבה, בעצם? זה להכיר את הבן אדם לעומק ולדעת שאני אוהבת אותו ללא תנאים, למרות הגרעונות, לדעת שאני אהיה שם בשבילו גם ברגעיו הכי קשים והכי נוראים. איך אפשר לדעת את כל זה רק בגלל מבט, ארוך ככל האפשר? הרבה אנשים חושבים שזו "אהבה ממבט ראשון" רק בגלל שאיך שאתה רואה אותה יש פרפרים בבטן ומשיכה. זו הידלקות ותו לא. משיכה.

magenta73

New member
קודם כל

כל אחד מגדיר אהבה אחרת, וזה בסדר, סך הכול זה מושג די ארטילאי. מה שכן, ברור שאהבה נבנית עם הזמן. לכן - לא אהבה ממבט ראשון, אלא רצון משותף להכיר קצת יותר לעומק, משמע - גיצים. משמע - פוטנציאל...

בהנחה שנדלקתם אחד על השני באותו

רגע הפוטנציאל לרצון להמשיך לפגישה השניה הוא גבוה יותר..עד שהוא/היא מנסים לתקשר ומתחילים לדבר. אפרופו אהבה ממבט ראשון ידידה שלי נדלקה על מישהו בתמונה בjdate וידעה ישר שזה הולך להיות בעלה והיא צדקה הם נשואים כבר חצי שנה והאהבה פורחת.

למעלה