אהבה ממבט ראשון...

• פותח הנושא 6655
  • פורסם בתאריך

6655

New member
אהבה ממבט ראשון...

אני בחור בן 19 ואבא שלי קנה לי מתנה (ספק לי ספק לעצמו...), את האנתולגיה של הביטלס (5 די.וי.די) שמן הסתם יש לכולכם אותה... 'שמעו.....אין מילים....מה שהשירים שלהם עשו לי...באותו ערב כבר הורדתי בקצב מטורף כמעט את כל הדיסקים שלהם(עד שאני אקנה כמובן...) וכל מה שאני מנגן עכשיו בחשמלית שלי זה help וshe love you וlove me do ועוד (בלוּפ) אני לא יכל להפסיק לשמוע אותם. בקיצר, אני הולך להתנחל לכם בפורום המדהים הזה. (כי יש לי עוד הרבה ללמוד...) אליאור

Another Girl

New member
וואו איזה כיף ../images/Emo13.gif

אין,אין כמו ההתחלה,כששומעים בפעם הראשונה ולא מאמינים, ולא יודעים בכלל כמה הרבה יש עוד לגלות... ברוך הבא
אתה מוזמן להתנחל כרצונך, לקרוא דפים קודמים,לדרג שירים, לחטט במאמרים ובקישורים ולספר לנו איזה אלבום אתה הכי אוהב ובכלל עליך. אבל מאיה צודקת- בלי לדבר יותר מדי על הורדות.

Miss CB

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

תתחדש, תהנה, ואל תיבהל ממבטי הקנאה (לא לכולנו יש את האנתולוגיה...) חחח סתם, סתם - מה שמביא אותי לנקודה הבאה: גם אל תיבהל מההומור המוזר של כמה אנשים פה
בכל אופן ברוך הבא לפורום, ואם אפשר, שאלה קצרצרה: איזו גיטרה יש לך?

ביטלמן

New member
ברוך הבא!

הגיטרה החשמלית שלי היא פנדר (כן, כמו שיש לכולם) חבר שלי עוד מעט מקבל גיטרה כמו של ג'ורג' ביינתים הוא מסתפק בגיבון לס פול סטאנדרט החיים טובים שיש כסף...

Miss CB

New member
"מסתפק"! יופי שהוא מסתפק!

גם אני הייתי מסתפקת בלס פול. הייתי גם מסתפקת בפנדר המגניבה שלך. סתם מה אני מלכלכת, יש לי אחלה גיטרה אני מאוד מרוצה ממנה!

ביטלמן

New member
כן זהו אני שחכתי להוסיף שם מרכאות

בכל מקרה יש לך אחלה של גיטרה כמעט קניתי אחת כמו שלך אבל החיבה שלי לפנדר עצרה אותי...

6655

New member
ואוו..איזו קבלת פנים חמה../images/Emo24.gif

ובקשר לגיטרה שלי, יש לי סקוויר (מעפנה...חברת בת של פנדר), ושמועות הגיעו אלי שכבר לא מייצרים אותה (?)...אניוואי, אני הולך לקנות חדשה וכבר התחלתי לחסוך (כנראה שאני אקנה פנדר מקורית). וגם קלאסית נהדרת וענתיקה (שתי המילים האחרונות לא בהכרח סותרות את עצמן..) של ימהה (וכל מה שאני מנגן בה נכון לעכשיו זה let it be ו-yesterday ו...זהו. אליאור. דרך אגב, אני כבר חורש על כל הכתבות בפורום ונדהם מהידע של כמה אנשים פה...

6655

New member
וואו..איזו קבלת פנים חמה../images/Emo24.gif

ובקשר לגיטרה שלי, יש לי סקוויר (מעפנה...חברת בת של פנדר), ושמועות הגיעו אלי שכבר לא מייצרים אותה (?)...אניוואי, אני הולך לקנות חדשה וכבר התחלתי לחסוך (כנראה שאני אקנה פנדר מקורית). וגם קלאסית נהדרת וענתיקה (שתי המילים האחרונות לא בהכרח סותרות את עצמן..) של ימהה (וכל מה שאני מנגן בה נכון לעכשיו זה let it be ו-yesterday ו...זהו. אליאור. דרך אגב, אני כבר חורש על כל הכתבות בפורום ונדהם מהידע של כמה אנשים פה...

Miss CB

New member
../images/Emo13.gif

סקוויר לא כזה נורא... לא גיטרה לחיים אבל גיטרה למתחילים... אולי... אההה גם לי יש ימאהה אבל החשמלית ימאהה, הם עושים אחלה אקוסטיות אז אני משערת שזה בהחלט אומר שגם הקלאסית שלך מעולה! ובהצלחה, כשתקנה את הגיטרה לא לשכוח לצלם ולהפיץ

למעלה