"אהבה מרחוק" - להנשא למוסלמים ה"שכנים"....

סיגלית 2014

New member
מנהל
אחלה פתרון. איזה חמוד אתה!

כן ירבו כמוך שיעשו הרבה למען נשים נזקקות.
רק יש בעיה קטנטנה על הדרך (מה לעשות זו מדינת חוק ולא מדינת הלכה). יש חוקים במדינה ואי אפשר להתחתן עם שתי נשים. אם תחפור בנושא תבין שגם הרבנות בארץ לא מחתנת גבר עם יותר מאישה אחת.

שיהיה בהצלחה.

סיגלית 2014

New member
מנהל
זה כבר משהו אחר

יש מקרים שבהם מתירים להינשא עם יותר מאישה אחת אבל אלו מקרים מיוחדים ויש צורך באישור של לפחות עשרה רבנים.
מה שאתה מתאר זה כבר לא מה שתיארת בהודעה הקודמת. זה נקרא להיות ידועים בציבור. ובמדינה הגאונית שלנו, אומנם לא מתירים להינשא ליותר מאישה אחת, אבל ניתן להתגורר עם יותר מאישה אחת ומוסדות הממשלה מכירים בידועה בציבור ויש לה זכויות (גם בביטוח לאומי).
הרבנות, לדעתי, לעולם לא תאשר נישואים עם מוסלמי. במקרה של נישואים עם שתי נשים, גם אם מדובר ביהודים, בגלל ההיסטוריה, אני בספק.

אבל היי, אתה יכול לרוץ לכנסת ולנסות לשנות את החוק (סעיף 176 לחוק העונשין).

אגב, ה"בהצלחה" לא נכתב סתם. צריך המון "הצלחה" כדי לחיות עם יותר מאישה אחת

סיגלית 2014

New member
מנהל
אתה מעלה נקודה שלא חשבתי עליה(הרגת אותי!)

על חותנת נוספת לא חשבתי, שזו בעיה בפני עצמה
.
אז מה? זהו הקש ששבר את גב הגמל עבורך?
מבינה אותך.

פלאיועץ

New member
"אהבה מרחוק" - להנשא למוסלמים ה"שכנים"....

אני מכירה המון בנות שנשארו רווקות בגלל מספר החללים הרב במלחמות ישראל והטראומה אצל אלפי הפצועים. איש לא הכיר בהן ולא לקח אחריות. הרבנים צריכים לעודד בנות כאלה להנשא למוסלמים. זה גם יתרום לשלום. ((לזכר הסופרת הטורקיה שנרצחה על קידוש השם - שימרי נא עלינו ממקומך החדש בקבוצת המלאכים, אשה עבריה מה קשים חייך, יהא זכרך ברוך)).

Som30ne

New member
זה בדיוק "הרצחת וגם ירשת"

זו היתה במשך מאות ואלפי שנים השיטה של הרוב המוחלט של הכוחות הכובשים.
לחסל את כל הזכרים של העם/מדינה הנכבש/ת, ולעבר את הנשים בזרעם שלהם,
בהסכמה או בכח.

פלאיועץ

New member
זאת סוגיה של "בנק הזרע"....

לשיטתך עלולה להתקיים קונספירציה בבנק הזרע "לטובת" זרע זר - בלי קשר למלחמה

Som30ne

New member
בנק הזרע זה עניין אחר

שנובע מכל מיני גורמים הלכתיים, ממחסור בתורמים בארץ, ומחשש לגילוי עריות בין אח/אחות שנולדו מזרע של תורם אחד.

אבל - מה שאת הצעת - זה בדיוק מה שתיארתי בהודעתי הקודמת.
לתת פרס לרוצחים, על כך שדיללו את מספר הזכרים, ולאפשר להם להפיץ את זרעם במקום אותם זכרים שנרצחו,
ולא רק זאת - אם הבנתי נכון - עם אותן "חברות-אלמנות" שאת בני הזוג שלהם דאגו הרוצחים "לדלל".

פלאיועץ

New member
שתחיינה כ"עגונות" כל ימי חייהן בבדידות .? שתתחתנה עם נוצרים?

המלחמה בין ישראל לפלשתינים היא על סוגיה כלכלית של קרקעות ותו לא - אין לנו איתם שום ויכוח אתני לאומי. סוגיית קרקעות מביאים לבתי משפט ולא שופכים עליה טיפת דם.

Som30ne

New member
הן לא עגונות !!!!!!!!!!!!! מה זה השטויות האלו ???????????

עגונות הן כאלו שלא ניתן להן גט.
אם בן הזוג שלהן נפטר, מכל סיבה שהיא, הן רשאיות להתחתן עם כל מי שהן מוצאות לנכון לחלוק את חייהן איתו.

המלחמה עם הערבים היא מלחמת דת ותרבות.
היא היתה לפני קום המדינה, היא היתה לפני השלטת המנדט הבריטי, והיא לא קשורה בשום צורה לשטח כלשהו.

פלאיועץ

New member
שלמה המלך התחתן עם בת פרעה .....

כנראה - מערת הקבורה שלה בנמל תל אביב לא רחוק מהמקלחות של מציצים. אני מכירה היטב את המקום = במפה קודמת יש מבנה תת קרקעי מתחת לבנין החדש הגדול. לא יודעת מה זה

Som30ne

New member
זה לא עובד בכוון הזה

אם תעשה את זה יש סיכוי ששניכם תמצאו את עצמכם באיזה מבנה תת קרקעי, מכוסה בעפר.
משהו עם "כבוד המשפחה".

פלאיועץ

New member
"בוני ערים" מסתירים קברי צדיקים מתחת לפרוייקטים גרנדיוזיים..

באתי לגור שם, היו שם שלושה בתים בני קומה אחת עם רווח בין חצר לחצר חברת קרדן בנתה שם ((פחות מ200 מטר לים)) בנין אחד ש"אוטם" את האנרגיה של מה שלא יהיה שם במבנה התת קרקעי ((לדעתי - משהו שקשור לשלמה המלך)). מסקנה, בונה-ערים זה מקצוע מסתורי ((והכל בתקופת חולדאי)).

ai21

New member
מספר החללים לא כזה גבוה שיצדיק פיתרון-דראסטי

נקודתית, מייד לאחר הקמת המדינה היו הרבה הרוגים גברים (אחוז מתושבי המדינה, 6% מהחיילים)
אבל אפילו אחרי מלחמת יום-כיפור עם אלפיים הרוגים - היה מדובר על חצי אחוז מהחיילים.
מאז השיעור רק ירד,
ובמלחמת לבנון השנייה היה מדובר על חמישית הפרומיל (אלפית) מהחיילים.
&nbsp
&nbsp
פיתרון בנק הזרע (החייל הנשוי ללא ילדים שומר את זרעו למקרה שיהרג בקרב) הוא פיתרון אחד, תחליף "תואם-מסורת" טוב יותר מהייבום והחליצה.
ובחברה הדתית - האלמנות מהוות כלות נחשקות ע"י חברים רווקים של החייל שנפטר.

פלאיועץ

New member
סטטיסטיקה ימנית....

אני היום 100 אחוז במיטה. אבל אני לבד רק אני = 1. שלא תחשבו שיש לי 100 מיטות

פלאיועץ

New member
המיטה שלי היא בתפוסה של 200 אחוז כי היא זוגית

בעבר היה לי 500 אחוז תפוסה במיטה זוגית, ישנתי עם 4 כלבות. סטטיסטיקה זה תחום מאוד יצירתי ודימיוני

פלאיועץ

New member
האם אנחנו עם נדיב לגבי הבדואים והפלשתינים?....

האם אנחנו סתם קמצנים והמילה ימין מבטאה ק מ צ נ ו ת וכן א נ ו כ י ו ת? אני לא בטוחה שתרגמתי נכון את המילה נדיב = אני חסומה בפורום תרגום = generosity generoso.

למעלה