אהבה מרחוק

lior_r

New member
אהבה מרחוק

שלום לכולם, אני בן 25 וחברתי היפה והמדהימה בת 24 וחצי. יש לי בעיה שהיא לא כ"כ דחופה ביחסים עם חברתי אבל צריך להקדים מחשבה למכה. אני מתגורר צפונית לחיפה והיא מתגוררת באיזור המרכז. למרות זאת הצלחנו לקיים מערכת יחסים מצויינת עם הרבה אהבה זה שנתיים. אני לומד הנדסה בצפון והיא לומדת מקצוע הומאני בדרום. נפגשים בסופי שבוע. בימים אלה סיימתי את התואר (שהיה קשה מאד) וגם היא מסיימת את התואר שלה. אני מחפש עבודה בנרות וכל חברת הייטק שתקבל אותי אני יודע שלשם אני אלך. בינתיים. הבעייה שנוצרת היא שחברתי החלה בחיפושי עבודה במרכז. ומה יקרה אם אמצא עבודה בצפון והיא במרכז? איך נוכל לגור ביחד? מי צריך לוותר? אני חושש שהקשר המדהים והרציני שלנו יתפרק בגלל זה. לא כל יום מוצאים אהבה מדהימה אבל עדיין קשה לי לוותר אם בכלל... אשמח לתגובותיכם...

Vdrums

New member
אז יהיה מצב שאחד מכם יצטרך לוותר

או שתחליטו איפה אתם מעדיפים לחיות ותחפשו באותו מקום.

lior_r

New member
תודה על התגובה

השאלה היא איך להחליט מי יוותר? מי מאיתנו צריך לוותר?

magenta73

New member
מי שימצא עבודה קודם,

השני ילך בעקבותיו ויחפש עבודה באותו האיזור... נראה לי הגיוני... לא?

billc

New member
העלו פה כל מיני רעיונות...

דבר אחד אני אומר שאם תפרד מחברה שלך בגלל הסיבה הזאת... Excuse my French אתה אדיוט

billc

New member
זה ביטוי באנגלית

שמבקשים סליחה על שמקללים Excuse My French Meaning to forgive one for using a swear word / cussing

joshh

New member
ליאור ?

שאלה קצרה: למה אתה לא מפנה את השאלה לחברתך ? אני מאמין שאם הקשר שלכם מדהים כ"כ תוכלו לפתור את זה בניכם. אין ממש חוקים לזה. דברו תוציא את החששות שלך מולה. אתה תראה כמה זה קל. הדבר הכי מיוחד בקשר זה שאפשר לשבור את הראש ביחד. בלי לריב ובלי לסיים אותו. הרי למה יש מערכת יחסים ? בהצלחה, (ותפסיק לדאוג יותר מידי) joshua

NETA1235

New member
../images/Emo91.gifאין בעיה

אם הקשר שלך כל כך טוב כמו שכתבת זו לא צריכה בכלל להיות בעיה פשוט מאוד, אתם צריכים לשבת ולהחליט איפה אתם רוצים לגור ולהתפתח, ובהתאם לחפש מקום עבודה. כי לדעתי חשוב קודם איפה רוצים לחיות באיזה סגנון חיים. כי במידה ומוצאים עבודה במקום שלא כל כל אוהבים לגור , במשך הזמן זה מתסכל ואז יש בעיה לעזוב את העבודה, כי כבר מאוחר לחפש משהו אחר ולעזוב למקום חדש.

Blueberry Kiss

New member
גם אם תמצאו עבודות באזורים שונים

בארץ, יש מספיק יישובים בין חיפה למרכז, ותמיד אפשר לגור בקרבת הרכבת אם אין רכב (ומהרכבת לקחת אוטובוס לעבודה). לא שווה לוותר על אהבה אמיתית ומדהימה בשביל עבודה.

למעלה