אהבה מתוקה

אהבה מתוקה../images/Emo99.gif

בוקר טוב לכולם טוב אני רוצה לשתף אותכם בלבטים שיש לי אני אשה בתחילת שנות ה-40- נשואה+3 חיה ברמה מספיק גבוהה בכדי להנות ממנעמי החיים אני נשואה 19 שנים וחיה בהרמוניה טובה עם בעלי לפני כ4 חודשים נתגלה לי עולם האינטרנט המדהים ונכנסתי לאתר תפוז והתחלתי לטייל לי בין החדרים עד שהתמקדתי בחדר נשואים נשואות (שזה היה הכי מתאים לי מבחינת הגיל) ושם התחלתי לצוטט בכיף שלא על מנת למצוא לי מאהב או משהו שכזה לאחר כמה ימים נכנס אלי לפרטי א' והתחלנו לצוטט היו צחוקים וסיפורים הכל היה קליל כזה לאט לאט התחלנו לדבר על עצמנו ועל כל מה שחסר לנו (כמו למשל פרפרים בבטן) על ריגושים וכו' א' הוא נשוי כמוני מסתבר שהוא מתגורר לא רחוק ממני במהרה עברנו לשיחות טלפון(קולו היה מדהים) היינו מספרים הכל אחד לשניה. עברו להם כך כחודשיים ימים והסקרנות גברה על ההגיון והחלטנו להיפגש קבענו במקום נייטראלי (קניון) ומה אומר לכם? הוא היה מדהים,נאה,מתוק שכזה וכל הרגשות העצורים בתוכי התפרצו החוצה ישבנו שתינו כוס קפה יחד שוחחנו על דה והה אבל שנינו ידענו שאי אפשר לעצור את פרץ הרגשות הזה כלל חזרתי לביתי מרוגשת וחסרת מנוחה לא מצאתי את עצמי עוד באותו יום הוא התקשר אלי ואמר לי אני לא מסוגל לשכוח אותך לשניה בואי נפגש, וניפגשנולא אספר מה היה שם רק אומר שלא חשתי כך מאז צעירותי האהבה הזו הולכת וגדלה מיום ליום וכן מתחילות החששות שלי,מה יהיה , איך מתמודדים עם כל זה לא הייתי רוצה שתציעו לי להיפרד כי זה לא יקרה אבל איך מתמודדים עם זה כן הייתי רוצה לקבל תגובות (לא ביקורות)
פרפר לבן חופשי עף

טאKילה

New member
כמעט הכל..../images/Emo39.gif

מוכר,הריגוש הכמיה טעמי הפנטזיה ,הרעננות הפרפרים. אבל..זעקת המצפון כשהיא מתעוררת!!! ברגע שהקווים האדומים מטשטשים לך את נכנסת לקטגוריה אחרת, את מתחילה לחיות עם שקרים,את ממציאה שקרים שיתאימו לך, כאן ההתמודדות יחיד שלך עם עצמך.. אמצעי הזהירות שלא תמיד יוצאים מוצלחים. יקירתי,הצאט שאב אליו הרבה מקרים דומים לשלך,, מתי שהוא הריגוש הזה גם הוא יהפך להרגל,הפרפרים ימותו, ואז תירצי את הריגוש הבא,ושוב הסקרנות ושוב עוד מאהב, וכך יתגלגלו לך פרשיות. מהכרות שלי עם חברות בצאט,ומקרים דומים לשלך, קול המצפון זועק מתוכן בשלב כזה או אחר.. ואת כמו בספינה טרופה,מטלטלת בין מאהב לבעל ששכח לרגש. אני לא שופטת אותך,ליבי ליבי איתך.. התעתוע הוירטואלי גובהה מחיר,רק הישמרי לך. אני שנתיים בצאט,נחלתי ריגושים,פרפרים, אבל!!! ביום שהאצבע שלי לחצה אות ראשונה על המיקלדת הבטחתי לעצמי שהמסך הוא הקו הגבולי האדום שלי.. היו מצבים של סחיפה אדירה,היו מצבים שחלמתי לשבור את המסך, אבל ברגע שהרגש השטני הזה תעתע בי הזכרתי לי דבר שהבטחתי לעצמי לפני שנתיים,הזכרתי לי את הקו האדום.. והאמיני לי אני נהנת מציטוט מהערצה,מפירגון,מאהבה כייפית. ובעיקר החברים שלי מעריכים אותי כפל כפליים,וזה לא פחות מחמיא. בעלי יודע שאני מצטטת,הוא פעם חשש,היום הוא מעריך אותי יותר, אישתו נהנת מעולם וירטואלי ממלא מצברים בלי לממש בלי לפגוע בבית. אני מניחה ראש על הכרית ונרדמת,מקסימום חושבת על הריגוש בצאט, אבל מצפוני שקט רגוע וזך. לך אני מאחלת שתפעלי בתבונה,בזיהירות, שוב הישמרי מכל רע..
שיהיה לך את הטוב שיש לעולם לתת..

הידד

הכיף, הריגוש, הסקרנות מוליכים אותנו לעיתים למחוזות אחרים שאינם בשליטתנו..האם התכוונו? הוי..האהבה.. האהבה "עוד נשיקה אחת, עד אובדן נשימה. כשהלב נשבר, הכאב מתוק העונג הוא מר" מתוך שירה של ריקי גל - מה זאת אהבה

mr_lonely

New member
כשאת אומרת....

לא להציע לך להיפרד...למי את מתכוונת ? לבעל או לוירטואל ? שאלה נוספת, את חושבת שאת יכולה לסגת צעד אחד לאחור עם הוירטואל ? חוץ מזה...תקראי 3 פעמים מה שטאקי ככתבה...היא צודקת !!!

יליולה

New member
אופס, נעלמו לך שנתיים

אבל נעזוב את זה... כמה נקודות למחשבה.... אחרי 19 או 21 שנות נישואים, טבעי ורגיל שפתאום תלכי שבי אחרי מישהו שאומר לך מילים מספר לך דברים שעוד לא שמעת ההתרגשות גוברת ואת מרגישה פרפרים ונדמה שעד עכשיו היית גולם וסוף סוף עכשיו את יכולה לפרוש כנפיים ולעוף. לוקחת אותך ברשותך 20 שנה אחורנית..... האם לא כך הרגשת כלפי בעלך? הזמן השגרה הם הגורם לשחיקה. כבר שמעת את כל הסיפורים, את יודעת כיצד יגיב ומתי הכל צפוי וידוע מראש. לא חיפשת מאהב, חיפשת עניין חדש חיפשת ריגוש מצאת עכשיו מה? את על רכבת דוהרת, המהירות תלך ותגדל את יכולה להשאר עליה ויכולה לקפוץ החוצה כי בנינו, גם המקסים הזה יהפך לשגרה בעוד X זמן לא מציעה עצות קשה לך מאוד הקדישי לכל הפרטים מחשבה מדובר בחיים שלך

soa195223

New member
תגובה

לילה טוב פרפר לבן! הרהרתי ביני לבין עצמי מה היתי עושה במצבך נכון קשה ... אבל אנחנו צריכים להחליט אי אפשר להיות עם ולהרגיש בלי או ההפך זה יכול להמשך זמן רב לדעתי יש להגדיל את המרוח בין פגישה לפגישה ולהגדיל את המרוחים בצורה של טור חשבוני, הנדסי או אחר ולאט הפגישות ידעכו, יתכן שגם יקרה ההפך שהזמן לא יקהה את החשק אלא יהווה קטליזטור לחיזוק הקשרים. חכם יותר הוא לצור קשר עם אנשים נוספים ואז יהיה לך קל יותר להחליט... בכל מקרה את אמיצה ואני מפרגן לך על הנחישות

קרן משם

New member
../images/Emo24.gif

אל תשפטי את עצמך בחומרה!! זרמת והיה לך כייף-לא כולנו זוכים לזה!! עכשיו הזמן לנסות להבין לאן ממשיכים מכאן, אני מאמינה שלא תרצי לפרק את ה
שלך...ועם זאת ביקשת שלא נעייץ לך להפרד מאדון א'. את בשיכרון חושים וכל מה שנגיד לך יכנס מצד אחד ויצא מהאחר-מנסיון חלקי (לא הלכתי עד הסוף לצערי/מזלי?) אני לא מבקרת אותך ואפילו מקנאה בך טיפ טיפה....כי את הפרפרים המפרפרים בבטנך כשאת רואה אותו הרגשתי לפני כמה וכמה שנים....זה מרגש/סוחף/קסום ומופלא ואין כמעט מה שישתווה לזה... שימי
אמרתי אין כמעט מה שישתווה לזה-הדגש על הכמעט-כי למרות ועל אף התחושות האלוהיות שתיארת (ואני הרגשתי אותם מתוך המילים שלך) הכל אשליה ואל תטעי זאת אשליה בלבד שתתפוגג עם הזמן!! אז מחר יהיה מדהים וגם שבוע הבא, מתישהו אדון א' המדהים יהיה בתוך השיגרה שלך וזה מה שאת הכי לא רוצה/צריכה ושכבר יש לך! חשבי שניה לו היה לך כעת עם אדון א' משכנתא, חובות, חשבונות, בית לחלוק, אם אדון א' צריך להוריד את הזבל ולישון איתך מידי לילה ...בעצם הכניסי אותו לנעלי בעלך- את תביני שרק העיתוי שאדון א' הגיע לחייך הפך את האשליה שלך לכל כל קסומה ומדהימה מאחלת לך את התבונה לעשות את הצעד הנכון והמתאים ביותר לך!

למעלה