אהבה נכזבת

אהבה נכזבת../images/Emo7.gif

שלום! יש לי ידיד ממש טוב כבר במשך 7 שנים. במשך כל השנים האלו גם היינו ישנים הרבה ביחד ומקיימים יחסי מין. גם בתקופות שהיו לו חברות הוא היה בוגד בהן איתי. התקופה היחידה שבה לא היה ביננו קשר מיני, היא תקופה של שנתיים שבהן היה לי חבר. לאחרונה התחלתי לחוש שאני מאוהבת בו והתוודתי על כך בפניו. כזו אני- טיפוס ישיר. יש שיגידו-ישיר מדיי. הוא אמר שהוא לא אוהב אותי בצורה כזו. אתמול הוא סיפר לי שהוא הכיר מישהי, בינתיים זה לא רציני וכפי שאני מכירה אותו זה גם לא יהפוך לרציני. הוא הבטיח לי שהמצב ביננו לא ישתנה בעקבות זאת, אבל אני עדיין שבורה לגמרי. אני יודעת שגם ככה לא כדאי להיות בת זוג שלו. הרי אם הוא בגד בכל בנות הזוג שלו, ברור שהוא גם יבגוד בי. אני מעדיפה להיות זאת שאיתה הוא בוגד באחרות. אבל אני עדיין בדיכאון בגלל זה. מה לעשות?

magenta73

New member
מוזר...

לי יש ידיד טוב כבר 17 שנה ומעולם לא שכבנו, מעולם לא נשכב ומעולם לא ארצה ממנו יותר מידידות. א-פ-ל-ט-ו-נ-י-ת. מה לעשות? זה לא בריא לך. את יודעת את זה. את מאוהבת בו. אוהבת אותו. רוצה ממנו יותר ממה שהוא יכול לתת לך או לכל בחורה. והאמת, לבחור שכזה, שבוגד ולא מסוגל להתחייב... לא מגיעה לו אף אחת. ולדעתי האישית - תעזבי את זה ואותו.

shaniza

New member
נעזוב את זה ש

שאת מרגישה כלפיו רגש ואת יודעת שזה לא הדדי נעזוב את זה ש את יודעת שלא כדאי להיות בת זוג שלו אבל.. את מעדיפה להיות זאת שהוא בוגד איתה? את מעדיפה להיות סוג ב'? האישה השניה מהצד שלעולם לא תקבל את ההכרה שמגיע לה? כדי לצאת מהדיכאון את חייבת להבין שמה שאת רוצה שיקרה איתו... לא יקרה. תנסי לעבור הלאה- למרות שזה יכול להיות קשה (אפילו אם זה מצריך ניתוק קשר/מגע איתו).

צאצי

New member
מוזר

תמיד חשבתי שההבדל בין ידיד לחבר או משהו אחר זה אחד שאת לא מסתכלת עליו באופן מיני למה את רוצה להיות מס' 2 ? את יודעת שהבחור בוגד , בוגד תמיד נשאר בוגד ! אני לא הייתי משתפת פעולה עם אדם כזה - תעמידי את עצמך במקום של הבנות שחשבו שהחבר שלהן "נאמן" להם .

liar liar

New member
אחרי 7 שנים

את כבר צריכה לעבור גמילה... תתנתקי לגמרי או שלעולם לא תשתחררי ממנו...

למעלה