אהבה - ציטוט מתוך שיחות עם..

ה מוזה

New member
אהבה - ציטוט מתוך שיחות עם..

".....ראשית וודא שאתה יוצר מערכות יחסים אישיים מהסיבות הנכונות (ואני משתמש כאן במילה "נכונות"כמונח יחסי . כלומר נכון , "נכון " יחסית לתכלית הרחבה יותר שיש לך בחייך ) כפי שציינתי קודם , רוב האנשים עדיין יוצרים מערכת יחסים מהסיבות ה"לא נכונות ."- לשים קץ לבדידות ,למלא חלל,למצוא לעצמם אהבה או מישהו לאהוב -ואלה אחדות מהסיבות הטובות יותר.אחרים עושים כן כדי להושיע את האגו שלהם ,לצאת מדיכאון ,לשפר את חיי המין שלהם ,להתאושש מיחסים קודמים או,תאמין או לא , להפיג את השעמום . אף אחת מסיבות אלו אינה יכולה לעלות יפה .וללא שינוי קיצוני כלשהו במהלך הדרך גם מערכת היחסים לא תעלה יפה "... "..אינני חושב שאתה יודע למה יצרת מערכת יחסים .אינני חושב שחשבת על כך . אינני חושב שיצרת את מערכות היחסים שלך מתוך תכלית .אניחושב שיצרת יחסים אישיים כי " התאהבת ". ואינני חושב שעצרת לרגע כדי לבחון מדוע " התאהבתי".על איזה דבר הגבת? על איזה צורך,ל איזו מערכת צרכים ענית? אצל רוב בני האדם האהבה היא תגובה לשם מילוי צרכים . לכל אחד יש צרכים .אתה צריך דבר מה רעך צריך דבר אחר .שניכם רואים בזה הזדמנות למילוי צרכים .לכן אתם מסכימים - הסכמה שבשתיקה- לסחר חליפין. אני אתן לך מה שיש לי ,אם אתה תיתן לי את מה שיש לך . זאת עסקה .אבל אינך מודה בכך. אינך אומר " אני סוחר איתך הרבה מאוד " אתה אומר "אני אוהב אותך מאוד" וכאן מתחילה האכזבה."... ....."עליך להיות בטוח שאתה ובן/בת זוגך מסכימים בנוגע לתכלית . אם שניכם מסכימים ברמה מודעת שתכלית יחסיכם היא לברוא הזדמנות , לא מחויבות - הזדמנות לצמיחה ,לביטוי עצמי מלא ,להעלאת חייכם לפוטנציאל בנעלה ביותר שלהם ,לריפוי כל מחשבה שקרית או רעיון קטנוני ,שבהם החזקתם מאז ומעולם ולאיחוד מחודש ומוחלט עם אלוהים באמצעות האיחוד בין שתי הנפשות שלכם - אם אתה מקבל על עצמך את הנדר הזה במקום הנדרים שנדרת עד כה -יש אור ירוק ליחסים .הם מתחילים ברגל ימין .זאת התחלה מצוינת "

שלהבת4

New member
מוזה.......

הזדמנות- "שעת כושר, מקרה, אפשרות" (אבן שושנה). עם כל הכבוד, לא ניתן ליצור הזדמנות!!! הזדמנויות מתרחשות מאליהן. מחוייבויות, לעומת זאת, נוצרות!!! ותחשבי על זה יקירה.....

ה מוזה

New member
שלהבת יקירתי.......

בחיי שאבן שושנה צודק.. רק פעם הבאה לפני שרצים אליו קוראים את המילה בהקשר למשפט.. אני אפרשן את אלוהים ...הכוונה {כמובן לאחר שחשבתי על זה כהצעתך
} היא שההחיבור בין איש ואישה אמור להעשות מתוך ראיה שהנה כאן יש לנו הזדמנות לברוא משהו נעלה יותר..לשפר את עצמנו..לחוד וביחד.. ולא לראות מערכת יחסים כמחויבות - ברגע שקשר נוצר מתוך חובה הרי את כבר מרגישה את הקונוטציה השלילית שיש במילה חובה ואת החיוב שיש במילה הזדמנות . אני אישית מעדיפה מערכת יחסים שתיתן הזדמנות לשני הצדדים לפרוח מאשר מערכת יחסים שהמחויבות גורמת לה לנבול לכן - הזדמנות ניתן ליצור... הכל בנקודת הראיה.. אז אל תשכחי ל
שבת נעימה

למעלה