פאק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif שהתוכן לא נכתב
אני במצב דומה.. וזה מה שקרה לי היום...יצאתי מהבית ב7 ו3 דקות, כמעט איחרתי. עמדתי באמצע הרחוב וראיתי אותו יושב בפינה. חשבתי לברוח, לחזור הביתה, כמו בסרטים המצויירים הרגשתי ממש כאילו יש לי על הכתף שטן קטן שלוחש לי באוזן: "תברחי! תברחי!" עצרתי לרגע ואז הרגשתי צביטה באוזן השנייה. המלאך מכתף שמאל אמר לי:" גלית תמשיכי ישר! את צריכה להתמודד עם הבעיות שלך!" אז המשכתי ישר. נהיה לי חם, הרגלים שלי בקושי זזו ועברה בי צמרמורת כזאת. הרגשתי כאילו הרגלים שלי טבולות בחמאת בוטנים. הוא חיכה לו שם, ליד התמרור עצור. הוא בטח חיכה שם יותר מ10 דקות. ומה אם הייתי חולה היום? הוא היה מחכה שם לנצח? הוא ראה שאני מתקרבת, הוא קם, הסתכלתי מסביב חיפשתי חברה שתציל אותי. הרחוב היה ריק. "היי" אמרתי וחייכתי מנסה להפיג את כל המתח שהצטבר לי בגוף. זה עזר, קצת. "היי אני עידן" הוא אמר בקול המוזר והנמוך הזה שלו. "אני יודעת, אני יודעת הכל" אמרתי. ואז הוא אמר המון דברים. שכבר המון זמן הוא רוצה אותי ואני מאוד יפה. חייכתי ואמרתי תודה. ושהוא רוצה שנכיר יותר טוב וכל הבלה בלה בלה. בעצם אני אפילו לא זוכרת. יש לי בלק אאוט טוטאלי. אמרתי לו שאני לא רוצה. "בכלל בכלל" "אוקיי?" התנצלתי. "אוקיי". המשכנו ללכת לכיוון תחנת האוטובוס קרובים רחוקים. גלית