אהבה צריכה להיות דו צדדית נכון?

bruceee

New member
אהבה צריכה להיות דו צדדית נכון?

מה אפשר לעשות במקרה שזה לא המצב? ואני מדבר על שני הצדדים - מה צריך לעשות הצד שיודע שאוהבים אותו? ומה צריך לעשות הצד השני כדי שיקבל אהבה בחזרה?

15

New member
תשובה לברוס ../images/Emo99.gif

אז ככה אני בעצם עונה ל:bruceee. בקשר לשאלה הראשונה מה צריך לעשות הצד שיודע שאוהבים אותו אז זה בעצם תלוי אם אתה אוהב בחזרה אז תיזום משהו אל תשאיר את זה באוויר,משהו יכול לקרות... אם אתה לא אוהב חזרה אתה יכול לנסות לדבר עם הצד השני להסביר שאתה לא אוהב חזרה (כמובן שאתה צריך לעשות את זה בעדינות). וזה בעצם גם עונה על השאלה השניה מקווה שעזרתי...

bruceee

New member
תשובה ל15

מה עם הצד השני לא אוהב וגם לא לא אוהב כלומר נגיד מחבב מספמפט משהו יותר ניירלי כזה.. ולגבי השאלה השנייה לא ענית או שלא הבנתי את התשובה. מה אפשר לעשות כדי לגרום למישהו לאהוב אותך אם זה אפשרי בכלל ואם לא אז האם נשארים תקועים במצב כזה שאחד אוהב והשני לא?

*הדס*

New member
תשובה לברוס ../images/Emo50.gif

טוב מצטערת על התגובה המאוחרת אבל.... אז ככה אם הצד השני יותר מסמפט ולא אוהב תמיד אפשר לנסות כאילו לצאת כמה פעמים ולראות. אתה יודע לפעמים רגשות משתנים ובסוף אולי אתה כן תאהב אבל אל תנסה יותר מדי אם אתה רואה שבאמת כלום לא משתנה אז תסביר לצד השני מה אתה מרגיש ובאמת שאפשר להישאר ידידים זה לא בולשיט אני מדברת מניסיון. בקשר לשאלה השניה: אני לא חושבת שאפשר לגרום למישהו לאהוב אותך אם הוא לא אוהב אז זה המצב וחבל וזה כואב אבל בסוף מתגברים! אתה יכול להגיד לו\לה מה אתה מרגיש ואולי כן יצא משהו אבל בעיקרון אי אפשר לגרום למישהו לאהוב אותך גם אם תנסה זה פשוט לא ילך,זה לא פייר אבל אלה החיים לא תמיד מקבלים מה שרוצים... אם אתה מדבר על מקרה אישי אז באמת אני מקווה שהכל יסתדר לך ואני גם ישמח לקבל ממך תשובה.

bruceee

New member
תשובה להדס

אני עדיין מרגיש תקוע.. זה מפריע לי איכשהו שהיא אוהבת אותי ואני לא יכול לאהוב אותה בחזרה וזה לא שאני לא רוצה, אני מאוד מחבב אותה אבל אין לי את הרגש הזה אהבה כלפיה.

15

New member
זה המצב ../images/Emo70.gif

טוב אז ככה אני ממש מבינה אותך ומה שאני יכולה להגיד לך זה שאין מה לעשות כאילו לפי מה שאתה מספר לי אני בטוחה שניסית לאהוב אותה אבל מה לעשות לפעמים זה לא הולך ואם סתם תהיה איתה למרות שאתה לא אוהב אותה אתה סתם תרגיש עם זה חרא, תאמין לי!!! ניסית כבר לצאת איתה פעם? אם כן איך היה? הסברת לה את המצב? מה היא אמרה?

bruceee

New member
תשובה ל15

בתשובה שלך דיברת על זה שניסיתי לאהוב אותה, אבל לא ניסיתי, זה העניין בדיוק אני לא יודע איך לנסות מה אני צריך כדי לנסות לאהוב אותה איך אפשר איכשהו לגרום לעצמי כן להרגיש כלפיה משהו, איך מנסים לאהוב? ואנחנו רק ידידים לא יצאנו וגם לא דיברת איתה עדיין על זה.

לך bruceee

אהבה ז הלא משהו שאפשר להדליק ולכבות אהבה זה רגש ואם אתה לא מרגיש כך אלייה, אז לא, פשוט אם היא רומזת לך שהיא אוהבת, תנסה לרמוז לה שמבחינתך אתם ידידים ולא מעבר, אתה לא יכול לגרום לעצמך להתאהב בה אם עד עכשיו מה שאתה מרגיש זה רגששל ידידות בלבד אז זה המצב וצריך להתמודד איתו בהצלחה חמוד ענת

15

New member
הכל תלוי בלב ../images/Emo23.gif

טוב אז לא ממש הבנת אותי אי אפשר להכריח את עצמך לאהוב. לפי דעתי זה מה שאתה צריך לעשות: תשב איתה ותדבר איתה על מה שאתה מרגיש אליה תגיד לה בעדינות שאתה לא אוהב אותה אבל אתה מש מחבב אותה(אם זה נכון) בקיצור תסביר לה מה אתה מרגיש ואז תגיד לה (אם אתה מוכן) שאתה מעוניין לצאת איתה כמה פעמים ולראות איך אתה מרגיש,תראה איך היא מגיבה. עכשיו בהנחה שתצאו: או שההרגשה שלך תשתנה ואתה תראה שאתה מתחיל לאהוב אותה או שלא זה לא דבר שאתה יכול לגרום לו לקרות או שזה קורה או שלא זה הלב ואיך שהוא מרגיש אתה מבין? אי אפשר לגרום ללב להרגיש.

פאק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif שהתוכן לא נכתב

אני במצב דומה.. וזה מה שקרה לי היום...יצאתי מהבית ב7 ו3 דקות, כמעט איחרתי. עמדתי באמצע הרחוב וראיתי אותו יושב בפינה. חשבתי לברוח, לחזור הביתה, כמו בסרטים המצויירים הרגשתי ממש כאילו יש לי על הכתף שטן קטן שלוחש לי באוזן: "תברחי! תברחי!" עצרתי לרגע ואז הרגשתי צביטה באוזן השנייה. המלאך מכתף שמאל אמר לי:" גלית תמשיכי ישר! את צריכה להתמודד עם הבעיות שלך!" אז המשכתי ישר. נהיה לי חם, הרגלים שלי בקושי זזו ועברה בי צמרמורת כזאת. הרגשתי כאילו הרגלים שלי טבולות בחמאת בוטנים. הוא חיכה לו שם, ליד התמרור עצור. הוא בטח חיכה שם יותר מ10 דקות. ומה אם הייתי חולה היום? הוא היה מחכה שם לנצח? הוא ראה שאני מתקרבת, הוא קם, הסתכלתי מסביב חיפשתי חברה שתציל אותי. הרחוב היה ריק. "היי" אמרתי וחייכתי מנסה להפיג את כל המתח שהצטבר לי בגוף. זה עזר, קצת. "היי אני עידן" הוא אמר בקול המוזר והנמוך הזה שלו. "אני יודעת, אני יודעת הכל" אמרתי. ואז הוא אמר המון דברים. שכבר המון זמן הוא רוצה אותי ואני מאוד יפה. חייכתי ואמרתי תודה. ושהוא רוצה שנכיר יותר טוב וכל הבלה בלה בלה. בעצם אני אפילו לא זוכרת. יש לי בלק אאוט טוטאלי. אמרתי לו שאני לא רוצה. "בכלל בכלל" "אוקיי?" התנצלתי. "אוקיי". המשכנו ללכת לכיוון תחנת האוטובוס קרובים רחוקים. גלית

wildflower**

New member
Love is in the air........ ../images/Emo23.gif

לא אצלי בכל אופן........... בכל מקרה...יש לי עצה.....אז ככה...... קודם כל אם אתה לא אוהב אותה...וניסית..ניסית מאוד חזק... אז כמובן שאתה לא צריך להשאר איתה...ואם אתה מפחד שהיא תיפגע מזה שאתה לא אוהב אותה.... תאמין לי שהיא תיפגע אם היא תדע שהייתם ביחד ולא אהבת אותה... {מניסיון אישי:)} ודבר שני........ אם יש משהי שאוהבת אותך..ואתה לא אוהב אותה...אתה לא ממשיך איתה את הקשר..זה פשוט מאוד... אהבה זה הדבר הכי חשוב בקשר..חוץ מאימון...... ואם אתה אוהב משהי שלא אוהבת אותך...... אתה קודם כל מנסה "לגרום" לה לאהוב אותך.......לחזר אחריה..להכיר אותך.. שאתה תכיר אותה......... ואם זה לא הולך.....אז כנראה שזה לא אמור לקרות....:) וגליתוש מתוקה:) אני שמחה שהוא סופסוף תפס אומץ לדבר איתך....:) ואני שמחה שהיה לך את האומץ לדחות אותו....למרות ש....אני מרחמת עליו... טוב נו...... אוהבת בר

למעלה