אהבה קצת אחרת

jan-f

New member
אהבה קצת אחרת

אני לא,מחפשת חוכמה יתרה ,וגם לא הרבה יופי רק מי שיגרום לי להרגיש כך: ``אתה גורם לי לסבול ,לצרוח מכאבים,להיקרע מבפנים כל שניה נמשכת כנצח של פחדים , תערובת רגשות ובעיקר ייסורים, כולי רועדת, הלב שלי פועם בקצב בלתי נשלט רגע,מי אתה ? מי אני? הכל מטשטש בן זונה מקסים ,הלואי שלא הייתי פוגשת אותך בכלל תחזיר את השלווה, לא-אל תחייך עכשו אתה לא מבין כלום, לעזאזל, תכבה את אש עיניך שמציתה אותי כל פעם מחדש ושלא תעז לעזוב,שומע??! בבקשה.. בקיצור: כתבתי את השיר הזה כשהייתי מאוהבת ומעז אני לא יכולה בלי ההרגשה הזאת,בלי אדם מיוחד בחיי? מישהו מבין או מזדהה איתי או שזה רק אני ככה

אויש באמת...

דיי...נמאס... אולי את לא שווה את היחס? חשבת שמבוגרים מנצלים אותך? ברור שלא חשבת על זה...מה ציפיתי... גם חברה שלי בתיכון, כיתה אחת מתחתי, למה היא לא מדברת ככה? כי היא מבינה משהו מהחיים שלה.

hasaroot

New member
בונא, קורט, נמאסת

מתי תשתוק כבר? קראתי כבר בערך מ100,000 הודעות שלך ובכל פעם שאיזה מישהו או מישהי מנסים לדבר על נושא רציני אתה סתם יורד עליהם, כמו הקטע אם זה שאמרת לו להתאבד ועכשיו היא? נסה לחשוב קצת לפני שאתה מדבר ורק שתדע שזה לא קשה להיות גבר כשאתה מול המסך. בלי שום קשר זאתי עם הבעיה: נכון שאנשים בתיכון יכולים להיות קצת ילדותיים, אבל זה כל הכיף. אין לנו הרבה זמן שאנחנו באמת צריכים לחיות, כמו תקופת התיכון. בגלל זה אסור לנו להיות רציניים מדי. אז בפעם הבאה שאת רואה חברים תיכוניסטים שלך או סתם אנשים עושים צחוקים במקום להסתכל עליהם מלמעלה פשוט תצטרפי לקטעים. יהיה פצצות - באחריות. hasaroot

לקחתי...

לא יפה לסיים הודעה ב``בנים קחו לתשומת ליבכם``. את בעצם מה שאת עושה זה להגיד לנו ישר שזאת האמת וצריך לטפל בזה. את טועה, לא כל הבנים ככה, ויש לחלק מאיתנו גם כמה טענות כלפיכן. יש מספיק בנות שלא אוהבות נותנות מעצמן בשביל הגבר וחושבות שהכל מגיע להן. ואני לא מסכים שכל הגברים בגיל הזה לא בוגרים. אני לא יודע לגבי, כי החברה האחרונה שלי הייתה בכיתה א`, אבל אני בטוח שאם תהיה לי חברה (איזה אופטימי אני אה?), אני אשתדל לגרום לה עונג בכל דרך שהיא (בתנאי שהחברות תהיה דו-צדדית ומבוססת על אהבה, שזה בעצם מה שאני מחפש), אבל בכל מקרה יש מקרים שאני מאמין שבהם זה פשוט לא הולך. אם אדם לא נהנה לענג את החברה שלו ולגרום לה אושר ותלות, אז אולי הם לא מתאימים. בכל מקרה. את צודקת שלא יזיק לאף אחד טיפה בגרות, אבל גם ילדותיות זה לא רע במקרים מסויימים. (הנה לדוגמא היום הייתה לי שעת אפס שיעור פיזיקה אבל בכל זאת הלכתי בארבע בבוקר לחוף הים לשחות עם החבר`ה שכבר סיימו תיכון. זה ילדותי לא? אבל זה כככככףףףףףףףףף!) יאללה ביי תהני. Life Is Art...

MajoR_ToM

New member
אוי נו באמת

את הרי בכלל לא מיתלהבת .. אני מודה שיש הרבה ילדים בגיל התיכון שאין להם טיפת עומק והם סתם מפגרים או פשוט לא מעניינים .. אבל יש הרבה אנשים טובים ומעניינים בגילך .. הסיבה שאת מחפשת אהבה אצל מבוגרים ממך זה בגלל שאת לא תורחת לחפש בשכבת גילך ..... ותידעי שיש הרבה מפגרים בני 20 .... חוץ מזה אל תחשבי שהם יוצאים איתך בגלל שאת כל כך בוגרת , אם זה מה שהם היו מחפשים אז הם היו יוצאים אם בנות גילם .... הם מחפשים או מין או שהם נימשכים לבנות ילדותיות ... חוץ מזה למה לנסות כל כך לרוץ קדימה ? מה , כשתהיי בת 25 תתיצאי אם בני 40 ? את צעירה רק פעם אחת , תנסי לחיות את הילדות שלך עכשיו .. SHINE

sagireuven

New member
זה טפשי קצת

דבר ראשון....ההכללה של כל הבנים לא הייתה במקום. משום מה יש לי הרגשה שאת בכיתה ט-י ומתנהגת עדיין בילדותיות-ההיפך...זה אתן הבנות-אתן ילדותיות.את יוצאת עם מישהו מבוגר ממך בגלל שזה...אני לא אסתובב סביב זה קצר ולעניין את פשוט משחקת אותה בוגרת....לא נורא זה יעבור זה עובר לכולן בסוף...

למעלה