אהבה ראשונה

אהבה ראשונה

שבוע שעבר אחרי שסוף סוף השמלה הייתה בידיי אחרי מספר פעמיים שהייתי באזור ותמיד הייתה לו סיבה למה לא יכולה לקחת את השמלה..נסעתי במיוחד אחרי שאיים שיזרוק אותה עד סוף שבוע.
קבלתי את השמלה ובגלל שחששתי שלא תהייה לי דרך לחזור הבייתה אמרתי לו שיוריד אותי בצומת חולון למרות שקבענו שהוא יאסוף אותי(ככה אמר,כנראה לביתו ושם אקח את השמלה ונישב לשוחח..או מטרתו הייתה אחרת לפי איך שמכירה אותו,למרות שיש לו חברה,מה שלא מנע ממנו כמה פעמיים לבקש להיפגש וסירבתי.)
בדרך חזרה בתחבורה רציתי לבכות..כנראה משום שראיתי אותו וזה הזכיר למה אוהבת אותו.
חזרתי הבייתה מבואסת נורא..נכנסתי לפייסבוק וראיתי שחברתו תייגה אותו בתמונות עם הפקטיים מהתמונות שלו של שניהם מתנשקים ועוד תמונה רק שניהם.כמובן שזה הפריע ואם התכוונתי למחוק אותו מחבריי בפייסבוק זה אראה עוד סיבה למה למחוק..למה צריכה לראות ושזה יכאיב?
אחרי מחשבות למה כדאי למחוק..מחקתי!יותר נכון אחותי.
הימים הראשונים לא היו קלים,כאילו מחקתי אותו מחבריי לפייסבוק ומהטלפון אז יותר לא אראה אותו.
יש לי תקווה שינסה ליצור קשר,ואהיה חלשה כדיי לומר:אני לא בטוחה שאנחנו מתאימים,ולא רוצה שנמשייך להיות בקשר שמתבסס על קיום יחסיים ויש לי רגשות אלייך ואכאב שוב כשאראה מישהי חדשה.
זו אהבה ראשונה והפעם הראשונה.הכרתי מספר די גדול של בחורים ואם אף אחד לא היה מה שהיה אתו.אולי כי עדיין היו רגשות או שיש אישיות ספציפית שמחפשת.אם ככה כנראה שהאחוזים לטובתי נמוכים.
הזמן מרפא את הכאב כמו שאומרים,אך לא מוחק אם בכלל מהזיכרון.
בתור די מאמינה אני מאמינה שאם הנו צריכים להיות ביחד נהייה..כשהיינו ביחד זה הרגיש זה,ולא חושבת שרק ממני.
"אחד מאלף"

spaysi8

New member
עצוב..

אהבה ראשונה תמיד הכי קשה לשכוח,
אבל את תתגברי על זה.
חוצמיזה, הוא לא נשמע משהו, לפחות לא מהסיפור (רצה לזרוק את השמלה, רצה לשכב איתך למרות שיש לו חברה..)
אז תתנחמי לפחות בעובדה שמגיע לך יותר טוב

שולחת חיבוקים 3>

למעלה