אהבה ראשונה

אהבה ראשונה

בגיל הזה כולם חרמנים, היא אומרת. אבל אני לא סתם חרמן, וזה לא רק הגיל. זאת היא. מה שהיא עושה לי, מה שהיא אומרת לי. זה לא סיפור עם סוף שמח. אבל גם סיפורים כאלו צריך לספר. ** אני יושב בקצה השולחן, לפני חניכים עסוקים למדיי בפעילות שאני מעביר, אני מדריך בתנועת הנוער, זו השנה השניה שלי. השנה הביאו לנו רכזת חדשה, דנה, שתחליף את הרכז הקודם שלנו. זה די ביאס אותנו, ככה פתאום מחליפים רכז אבל זה קורה, גם רוב המדריכים חדשים, ממש מעט נשארו בצוות שלנו, וזה אפילו עוד יותר ביאס. אני צריך את הכסף בשביל הנסיעה לאילת של סוף החופש הגדול, אחרת אין מצב שהייתי עובד בקיץ הזה. כבר חודש אחד הסתיים ועדיין לא הייתי בים, כל יום אני קם מוקדם כדי להגיע לפעילות ב8 בבוקר, ושם אני נמצא עד 4 אחר הצהריים. בכל מקרה, דנה הגיעה בהתחלה, ולא עשתה כזה רושם טוב. בסדר, עוד רכזת. אין כמו נתי, הרכז הקודם שלנו, שהיה גבר גבר, היה יושב איתנו בכייף, מדברים על דברים, צוחקים, גם ככה אנחנו צוות של בנים בלבד. עכשיו זה לא ככה, דנה הכניסה מדריכה חדשה לצוות ועכשיו הן מתעצבנות שאנחנו מדברים על בנות, או על.. נו הבנתם, על דברים של בנים. בימי הערכות של תחילת החופש הגדול דנה עשתה רושם של לחוצה כזו, ביקשה מאיתנו להכין מערכים, פעולות, צ'ופרים.. מי מכין את השטויות האלו כבר? בסוף הכנו, אבל בקטנה, בדיוק לפעם אחת ואז הפסקנו. בסוף מסתבר שדנה דווקא אחלה. קצת רצינית מידי, אבל אחלה. התחלנו לדבר על כל מיני דברים אישיים, אני לא זוכר איך זה התחיל, אבל פתאום מצאתי את עצמי מספר לה המון על המשפחה שלי, על בית הספר והחברים, דיברנו בעיקר באי סי קיו ובהודעות SMS. כשנפגשנו בעבודה דיברנו בעיקר על דברים שקשורים לעבודה, לא על דברים אישיים כמו בשאר השיחות שלנו. תוך זמן קצר היא הפכה לחלק מאוד חשוב מהחיים שלי, מצאתי את עצמי שוב ושוב מדבר איתה ומספר לה מה קורה איתי, והיא דיברה איתי וסיפרה לי מה קורה איתה. היא בת 27, עובדת בתנועה כבר שנתיים ועברה לאזור שלנו באופן זמני רק לתקופת הקיץ הלחוצה. גם היא, כמוני, באה ממשפחה דתיה, רק ההבדל הוא שהיא כבר מזמן לא דתייה, ואני עדיין שם, חייב להיות שם. ההורים שלי לא רוצים בכלל לא לשמוע מה אני רוצה, מכריחים אותי ללכת לבית הכנסת, לכל התפילות, והכי מרגיז - מכריחים אותי ללכת לבית ספר דתי. אני כל כך שונא את זה. שונא שבשבתות אני צריך לנעול את הדלת ולפחד כל הזמן שהם ייכנסו ויראו שאני במחשב, או שהטלפון דלוק. שונא את המגבלות שיש עליי, ושאני לא יכול להחליט לבד על החיים שלי. אחותי הגדולה חזרה בשאלה, ועזבה את היישוב שלנו. עכשיו היא גרה בצפון עם החבר שלה, ובכלל לא קרובה לדת, אבל בגלל זה אמא שלי לא בקשר איתה, ואני לא רוצה שזה יקרה לי. אמא שלי כל כך מפחדת שאני אעזוב את הדת שהיא לא נותנת לי לנשום, לאחרונה כל השאלות שלה אליי קשורות רק לדת - הספקת לתפילה היום?, היית בבית הכנסת?, הנחת תפילין?... זה כל מה שמעניין אותה בי. שאני אשאר בדת. שאני אגדל ואשמור מצוות, ולי נמאס. דנה מבינה את זה. ההורים שלה דווקא לא עשו לה בעיות כשהיא חזרה בשאלה. היא אומרת שזה בגלל שהיא הייתה הרבה יותר גדולה ממה שאני היום, אבל אני חושב שזה בגלל שההורים שלי פשוט נעולים על הקטע של הדת ולא מוכנים לראות שום דרך אחרת. הם לא מבינים שזה לא אני, שזה לא מתאים לי, שאני לא רוצה לחיות בדרך הזו. אבל בגלל שאני בן 16 וחצי, אף אחד לא שואל אותי. חוץ מדנה. היא כל הזמן שואלת, ומקשיבה לי. כשאני מספר על מה שעובר עליי בבית היא כל כך מבינה אותי וכל כך מעודדת. ככה זה התחיל. אז לא ידענו שזה ייגמר כמו שזה נגמר.

המשך

עם הזמן, למדתי לאהוב אותה, וגם היא אותי. הרגשתי שאני מחובר אליה ברמות שלא חשבתי שיקרו לי עם אף אחד בחיים שלי. דרך השיחות שלנו למדנו שאנחנו מאוד דומים, חושבים בצורה די זהה, מתייחסים לדברים באופן זהה, והכי מצחיק קורה לנו כל הזמן שאנחנו אומרים את אותם דברים ביחד, אפילו באותו טון. כייף לי בתנועה. אני אוהב לבוא לכאן, אוהב לשבת עם החניכים בפעולות, ועם הצוות, ובמיוחד אוהב לשבת עם דנה. יש לנו זמן שלנו תמיד בצהריים, בזמן האוכל. אנחנו תמיד יושבים לאכול ביחד ומדברים, אנחנו אוכלים אחרונים, אחרי שכל החניכים והצוות סיימו, כי אנחנו נשארים לוודא שכולם בסדר וכולם אוכלים, ואז אנחנו מדברים, על דברים חשובים ועל שטויות. אי אפשר לתאר את זה, את מה שיש ביננו. או לפחות מה שהיה ביננו אז. את ההתאמה הזו ביננו, למרות הבדל הגילאים, את החיבור, כל השיחות שלנו - על כל דבר בעולם, מהחניכים וההורים המעצבנים שלהם, ועד לחיים האישיים של כל אחד מאיתנו - הבית ובית הספר שלי, הלימודים שלה, המשפחה שלה, מה מציק לנו, מה כואב לנו, מה מצחיק אותנו. דיברנו ודיברנו ודיברנו. לילה אחד דיברנו באי סי קיו, על המשפחות שלנו, על הקירבה בין דנה לבין האחים שלה, וביני לבין האחים שלי. ברגיל. אבל משם התפתחה שיחה לדברים שאסור לדבר עליהם, ושנינו אמרנו שמין זה נושא מאוד חופשי במשפחות שלנו. וככה הגענו לנושא הזה. מין. סיפרתי לה שזה מעניין אותי, שאני רוצה לדעת כל הזמן, שאני רוצה לעשות, שכל הזמן אני חושב על זה. ודנה צחקה שזה כל כך נורמאלי בגיל שלי. אני חושב שלא, כמעט מפחיד אותי כמה אני חרמן, כמה אני חושב על זה כל הזמן. לא שעשיתי משהו. עם מי בדיוק אני אעשה? כל הבנות בסביבה שלי דתיות, ובכלל אין מה לדבר על זה, ואם אני הולך עם חברים למקומות אחרים, אין לי אומץ לדבר עם הבנות וככה אני נשאר רק עם המחשבות שמשגעות אותי. לדנה אין חבר. היא לא רוצה, היא יצאה מקשר ארוך שהשאיר אותה קצת שבורה, לדעתי. שאלתי אותה על הפעם הראשונה שלה והיא סיפרה לי שזה היה בגיל 16, עם חבר שהיה לה. וזה שיגע אותי. גם אני רוצה! אמרתי לה שאני רוצה, ושאני לא יודע מה לעשות עם זה. כל הזמן אני חושב על זה, כמה אני רוצה, שאני מתחרפן עם עצמי ועם המחשבות שלי. שאלתי אותה אם זה בסדר שנדבר על זה, שיש לי מלא שאלות והיא אמרה שבכייף וככה התחלנו לדבר. שאלתי אותה על הפעם הראשונה שלה, איך זה? איך עושים את זה? כלומר, אני יודע מה צריך לעשות, אבל איך מגיעים לזה? בשלב כלשהו בשיחה דנה התחילה לצחוק שהשיחה עומדת להיות שיחת סקס ולא שיחה על סקס, ואני בכלל לא הבנתי מה זה אומר, עד שהיא הסבירה לי שאנחנו כרגע בגבול מאוד דק בין מעבר לדבר על סקס, לבין לדבר על סקס שלנו, לא שלנו שלנו אלא של כל אחד מאיתנו, ואז להפוך את השיחה הזו לשיחת סקס. זה הצחיק אותי. בכלל לא ידעתי מה זה שיחת סקס עד שהיא הסבירה לי. ואז התחלתי להיות סקרן. לבדוק עד איפה נמשוך את זה. וגם נבוך, מאוד מאוד נבוך. כל השיחה הזו גרמה לי להיות מאוד מעורר ומודע לאיבר המין שלי שהתקשח מרגע לרגע. בסוף סיפרתי לה שעומד לי. פחדתי שהיא תסגור לי את השיחה, שהיא תתעצבן עליי, מה זה קשור עכשיו שעומד לי. אבל דנה רק צחקה ואמרה שזה נורמאלי. שאני נורמאלי. שכל התחושות האלו שמציפות אותי זה בעצם הורמונים שטבעי שיהיו לי. בתנועה הכל המשיך רגיל. מידי פעם הינו זורקים הערות מצחיקות אחד לשני על השיחות האישיות שלנו, אבל דנה אמרה שהיא מפרידה בין היחסים שלנו מחוץ לעבודה ובין אלו שבתוך העבודה. המשכנו לשבת ביחד כל צהריים, לדבר בערב, כל ערב, על הכל. סיפרתי לה כל מה שעובר עליי, עם בנות, עם חברים, בבית. ולאט גם היא התחילה יותר ויותר לספר. יותר לחשוף את החיים שלה בפניי. ערב אחד היא הרגישה רע. היינו בבריכה עם החניכים, והיא כנראה לא שתתה מספיק ועד סוף היום היא התייבשה לגמריי. אני הייתי מודאג, לא ידעתי מה לעשות, ניסיתי לעודד אותה ולא הצלחתי לעשות כלום. ראיתי שהיא בוכה. ראיתי שקשה לה, ולא ידעתי איך לשפר את המצב. בסוף קראתי לאחות בית הספר בו אנו עושים את הפעילות התנועתית. היא אמרה שדנה התייבשה והכריחה אותה לשתות המון מים. בשביל דנה זה היה סבל כי היא שותה רק קולה, מה שגורם להרבה הסתלבטויות קטנות עלייה בצוות המדריכים. אבל היא בסדר, היא צוחקת איתנו, גם על עצמה, הרבה פעמים. כבר אמרתי שאני אוהב אותה? אני ממש אוהב אותה. בגלל החיבור הזה ביננו, אז הרגש כל כך מתאים. זה לא משהו גס, שלא תחשבו. לא משהו כזה מלוכלך וסוטה. למרות מה שהיה בהמשך. באותו יום שהיא לא הרגישה טוב, שכבתי במיטה לידה ודיברנו, ניסיתי להעביר לה את הזמן, לגרום לה להרגיש טוב יותר. המיטות היו מסודרות בצורת האות ר', וכך הראש שלי והראש שלה היו ממש קרובים, אבל דנה הייתה עם הפנים לקיר, וגם אני כך שבעצם לא היה שום מבטים אחד על השניה. שכבנו ככה ודיברנו במשך 3 שעות. זה הרגיש כאילו אנחנו באי סי קיו. מדברים כאילו אין מחר. קשה לי נורא לדבר פנים אל פנים אל דברים אישיים. גם דנה כזו. היא קוראת לי "ילד אי סי קיו", כי אני הרבה יותר חופשי שאנחנו מול המחשב. לכן חשבתי שלא נצליח לנהל שיחה אישית כזו כששנינו אחד ליד השני, אבל הצלחנו. דנה אמרה אחר כך שזה בגלל שלא הסתכלנו אחד על השניה בכלל, זה כאילו נתן תחושה שאנחנו מדברים לעצמנו, ולא למישהו אחר, ולכן הצלחנו לנהל שיחה ככה. זו הייתה אחת השיחות הטובות ביותר שהיו לנו. לאט לאט הרגשתה של דנה השתפרה. כדור נגד כאבים שהאחות נתנה לה בשביל כאב הראש, התחיל להשפיע, וגם כל המים שהיא שתתה. ומזל שהייתי שם, אחרת היא לא הייתה שותה. איך הגענו לדבר על סקס אני לא זוכר. אבל דיברנו. איך הגענו לדבר על סקס ביננו, זה גם לא ברור לי כל כך. אבל דיברנו. אני מתאר לעצמי מה אתם חושבים. גם דנה אמרה את זה. שזה בשום פנים לא יקרה. שזה לא חוקי. לא מוסרי. שהסיבה שהיא מרגישה כל כך נוח איתי זה כי היא יודעת שלא יקרה כלום. שאין מצב. ואז זה קרה. עברתי למיטה שלה וחיבקתי אותה. והיא נשענה עליי. ליטפתי אותה. היא עצמה עיניים, ושכבה שם איתי במיטה. הלב שלי דפק בטירוף. לא האמנתי שזה קורה. התרגשתי כל כך. זו דנה. והיא איתי במיטה. פחדתי. ממש. פחדתי ממה שעומד לקרות וביחד כל כך רציתי. אני רוצה לשכב איתה, רוצה להרגיש אותה, רוצה לעשות לה טוב, ולגרום לה להנות.

חלק שלישי...

בסוף דנה סיימה את זה. לא שכבנו באותו ערב, אבל מה שהיה שם, במיטה שלה, היה ההקדמה לכל מה שקרה אחר כך. וזה לא בא בקלות. שנינו היססנו. אחר כך היה לנו מוזר לעבוד ביחד, בעיקר כי שנינו הרגשנו די טבעי עם מה שהיה בלילה. פחדתי שיהיה רע בבוקר. פחדתי שהמדריכים האחרים יסתכלו עליי ועלייה וידעו מה קרה ביננו. אבל זה לא קרה. הכל היה כרגיל. בעבודה היינו אני והיא - מדריך ורכזת. ומחוץ לשעות העבודה, לא הפסקנו לדבר על זה. על סקס. על סקס ביני לבינה. מה יהיה, איך יהיה. דנה פחדה לאללה מכל הקטע החוקי. היא אמרה שבגלל שאני בן 16 אסור לה לשכב איתי. אני אמרתי שאני בן 16 וחצי ואף אחד חוץ מאיתנו לא יידע. היא אמרה שזה עדיין אסור, שהיא תדע. ואני ידעתי שאני רוצה אותה. זה כל מה שהיה חשוב, שאני רוצה אותה, ושהיא רוצה אותי. בסוף זה קרה. לילה אחד עבדנו עד מאוחר, משכנו את ישיבת הצוות כי היו המון בעיות, ואז נשארנו לבד, אחרי שכל המדריכים הלכו לסדר את כל המקום, להחזיר כל דבר למקומו. דנה הייתה במשרד שלה ואני הייתי בחדר של הקבוצה שלי. היא שלחה לי SMS - אנחנו לבד? ואני עניתי שכן. היה חושך בחוץ אז נעלנו את עצמנו בתוך המבנה, שלא ייכנו בלי שנרגיש. קניתי קולה לשנינו מהמכונה בכניסה, וישבנו ככה על השטיח בחדר שלי ודיברנו. דנה הייתה עייפה מאותו יום ועמוסה ברגשות, ולא הפסיקה לדבר על כמה היה לה קשה ואיך שנמאס לה מהעבודה. העברנו צחוקים על החניכים, וככה דיברנו, עד שדנה השעינה את הראש שלה על הרגליים שלי, וככה היא שכבה שם. אני ליטפתי את השיער שלה, והרגשתי את עצמי מתקשח, כמו כל פעם שדנה הייתה קרובה אליי ככה. האצבעות שלי המשיכו על הגוף שלה כמו מאליהן. ליטפתי אותה, והיא עצמה את עינייה ושכבה שם. עצמתי עיניים והמשכתי לגעת בה. הלב שלי דופק בטירוף שהייתי בטוח שאני אקבל התקף לב לפני שנעשה משהו. לא ידעתי מה הולך להיות. ידעתי שכל רגע היא תפסיק את זה ותעיף אותי. נגעתי בה. בהתחלה בהיסוס ואז ביותר ביטחון. העברתי את ידיי על שערה, משם לפניה. אצבעותיי שרטטו את שפתיה, צווארה. ליטפתי את בטנה, ונגעתי לה בחזה. פחדתי. כמה שפחדתי. עם זאת לא יכולתי להפסיק, זה היה חזק ממני. רציתי לשכב איתה. זה כל מה שעניין אותי. רציתי אותה. לא האמנתי שהפעם הראשונה שלי תהייה עם מישהו שגדולה ממני ב11 שנה.. אבל זה מה שקרה. וכל כך אהבתי אותה. פחדתי לפתוח את העניים שלי. ידעתי שאם אני אפתח הקסם יכול לההרס והרגע יעבור. התכופפתי אלייה ונשקתי אותה ככה במצח. נשיקה קטנה כזה. פתחתי את עניי וראיתי אותה מסתכלת עליי. זה דפוק היא אמרה. אני רוצה אותך, אמרתי. וזהו. היינו אבודים. שנינו ידענו. זה מעבר ליכולת ההתנגדות שלנו. נישקתי אותה על השפתיים, בהתחלה לאט לאט בהיסוס, ואז כל המחסומים נשברו. התנשקנו בטירוף. בחיים שלי לא התנשקתי ככה. נשכבתי לצידה על השטיח, פתחתי את חולצת התנועה שלה, וחשפתי את החזה המדהים שלה. העברתי את ידיי עליו, מקווה שאני עושה את זה נכון, משחזר את השיחות הקודמות שלנו, מה היא אוהבת, איך היא אוהבת שנוגעים בה. אהבתי אותה. שכבתי איתה. ככה בחדר הפעולות שלנו, על השטיח. כשגמרנו שכבנו אחד ליד השני, מסתכלים לתקרה. הייתה שתיקה באוויר. הייתה שתיקה ביננו. אבל לא רעה, מביכה. החזקנו ידיים ושתקנו. מה עכשיו, היא שאלה? אני אוהב אותך, עניתי. היא הסתכלה עליי וחייכה. אחר כך היא אמרה שאני אוהב אותה כי אני הראשונה שלו, וכרגע שכבנו. אני לא באמת אוהב אותה. השתקתי אותה עם נשיקה. זה עבד, היא שתקה, ואנחנו המשכנו לעוד פעם.

חלק רביעי...

אחר כך היה טוב. כל כך טוב. הסתרנו את הקשר שלנו מכולם. היינו נפגשים אחרי שעות הפעילות, במסווה של עבודה ושוכבים. ניהלנו שיחות טלפון מטורפות, כל הזמן דיברנו כמה היא אוהבת אותי וכמה אני אוהב אותה. מידי פעם היא העלתה את העובדה שאוטוטו הקיץ נגמר, והיא חוזרת חזרה לסניף שלה, מה שיקשה עלינו להתראות. שזה יגמר שהיא תעזור. היינו שולחים אחד לשניה הודעות זימה, מה נעשה אחד לשני אחרי שעות הפעילות, תוך כדי פעולה היתי רואה את ההודעות שלה והייתי כל כל מאושר. הכל היה טוב. כבר לא רבתי עם ההורים שלי, כל הזמן בילתי בתנועה, וההורים שלי היה מאושרים שאני מעסיק את עצמי במשהו כל כך חינוכי. המדריכים האחרים שמו לב שאנחנו כל הזמן ביחד אבל זה לא היה חדש. מידי פעם היו הערות על כך שאני הפייבוריט שלה אבל דנה ידעה להשתיק אותם. סוף הקיץ התקרב ואנחנו הרגשנו את הסוף. כל ערב נאחזנו אחד בשניה, בכל רגע שיכולנו הגנבנו מבטים, מגע. נזהרים כל כך שלא ייראו אותנו. דנה פחדה שזה יתגלה. היא ידעה שאם יגלו את זה היא תסתבך. עליי זה פחות השפיע, האושר שלי היה מושלם. בשבוע האחרון של החופש דנה הייתה מדוכדכת. הפרידה הצפוייה שלנו דיכאה אותה. ביום הראשון של השבוע האחרון היא הייתה עצבנית כל כך, שהיא כל היום צעקה על המדריכים האחרים. כל דבר שהם עשו עיצבן אותה. היא שלחה לי הודעות כל הזמן, ואני לה. שאני אוהב אותה, שאני רוצה אותה. שיהיה בסדר. היא שלחה לי שהיא מפחדת. שהיא יודעת שזה נגמר. שזה היה משהו זמני, שזה אסור. שהיא לא מאמינה כמה היא אוהבת אותי. עזבתי את הקבוצה והלכתי לחדר שלה. נכנסתי, סוגר אחרי את הדלת. דנה התעצבנה עליי, שלא יעברו ויראו את הדלת סגורה ואת שנינו בפנים, ואני אמרתי שאף אחד לא יחשוד בכלום. מי יאמין שאנחנו שוכבים? שאנחנו כל כך ביחד? מי יאמין בכלל? אין מה לדאוג. אבל טעיתי. נישקתי אותה. נשיקות עמוקות, חמות, הפה שלי טרף את הפה שלה, הידיים שלי זזו בתוך הידיים שלה. בדיוק אז אחת האימהות של אחד החניכים נכנסה לחדר. אני ודנה קפצנו, והאימא הייתה בהלם. היא התחילה לצעוק על דנה, ודנה התחילה לבכות. כל המדריכים הגיעו לראות מה קרה. דנה ניסתה להרגיע את האימא אבל היא לקחה את הילד שלה ואמרה שהוא עוזב את התנועה, ושהיא מתכוונת להתקשר לאחראים על דנה ולהתלונן עליה. המדריכים היו בהלם. כולם ניגשו אליי ושאלו אם זה נכון מה שהאמא אמרה, שהיא תפסה אותנו מתנשקים? אני שתקתי. לא ידעתי מה לעשות. כל החניכים עמדו ולא ידעו מה לעשות. דנה לא הפסיקה לבכות. נדמה שתוך רגע כל הטלפונים התחילו לצלצל ביחד. שלי, של שאר המדריכים, של דנה. מסתבר שהאמא התקשרה לחברה שלה שהבן שלה גם בתנועה, ואחר כך התקשרה לתנועה עצמה וסיפרה הכל. ההורים התחילו להגיע לקחת את הילדים שלהם, ולצרוח על דנה. תוך שעה לא נותר ילד בסניף, ולא היה הורה שלא ידע מה קרה. דנה שיחררה אותנו והלכה הביתה. היא לא ענתה לטלפונים. שלחתי לה מאות SMS אבל היא לא ענתה על כלום. הסתובבתי בחוץ, רואה את המספר של ההורים שלי על הצד שוב ושוב, ומתעלם. דאגתי לדנה. זה שיגע אותי. הכל באשמתי. אם לא הייתי נכנס לחדר ומנשק אותה, לא היה קורה כלום. השבוע היה מסתיים ודנה הייתה חוזרת לסניף שלה וזהו. בסוף הגעתי הביתה, ההורים שלי כבר שמעו את השמועות של מה שקרה והתחרפנו עליי. אמא שלי לא הפסיקה לצרוח עליי, מה פתאום יש לי קשר עם הרכזת, ואבא שלי שאל מה היה, איך הגענו למצב הזה? אני אמרתי שרק התנשקנו, שלא קרה כלום מעבר לזה, ושזו הייתה טעות. היו המון צרחות, ואמא שלי בכתה. בסוף יצאתי מהבית שוב. אבא שלי עוד ניסה לעצור אותי אבל לא הקשבתי לו. הרגשתי שאני נחנק. שאני חייב לדבר עם דנה. אבל היא לא ענתה ולא יצרה שום קשר. שלחתי לה הודעות מתחננות שתדבר איתי.. וכלום לא עזר. בסוף חזרתי הביתה. דנה לא ענתה. מהתנועה התקשרו אליי לשאול מה היה, לא הסכמתי לדבר איתם. כשחזרתי שמעתי את ההורים שלי צועקים מבחוץ, עמדתי כמה שניות מחוץ לדלת מקשיב למה שהם אומרים, אבל לא הבנתי כל כך, הקול נשמע עמום. הם ישבו בסלון, ביחד עם אחי הגדול, ואיך שנכנסתי הם השתתקו. עליתי ישר לחדר, וסגרתי את הדלת. אבא שלי עלה אחריי והתחיל לדבר. הסביר לי מה שיכול לקרות עכשיו, שהתקשרו מהתנועה, שהם פיטרו את דנה ועודדו אותו להגיש תלונה במשטרה. אני הזדעזעתי. תלונה במשטרה? פיטורין? מזל שהם חשבו שרק התנשקנו. אמרתי לאבא שלי שלא יעיז, שזו רק נשיקה, ושזה נגמר גם ככה. ניסיתי להפחית ככל שיכולתי ממה שקרה. לעשות את זה מקרי בלבד. משהו שנוצר באותו רגע והיה טעות מצד שנינו. אבא שלי שאל אותי אם היא ניצלה אותי בעוד דרך. זה הצחיק אותי היא ניצלה אותי? כל כך אהבתי אותה. חיכיתי שאבא שלי ייצא מהחדר, נשכבתי במיטה והתחלתי לבכות. כל הגוף שלי כאב. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. הלכתי למחשב לראות אם היא תתחבר לאי סי קיו וראיתי הודעה ממנה. היא כתבה רק שהיא מצטערת. זהו. לא יותר מיזה, לא מעבר לזה. כלום. בלי "אוהבת", בלי הסבר היכן היא. כלום. היא הייתה אוף ליין אבל בכל זאת שלחתי לה הודעה. כתבתי שאני מצטער, שאני אוהב אותה, סיפרתי לה כל מה שהיה עם ההורים שלי ושהתקשרו מהתנועה. סיפרתי לה שאמרתי שזו רק נשיקה, שלא תדאג. אבל היא לא הגיבה. למרת הלכתי לעבודה, לא ישנתי כל הלילה. כשבאתי ראיתי רכז אחר שאני לא מכיר במקום דנה, הוא כינס את כל הצוות ואמר לנו שדנה פוטרה מעבודה ולא תחזור לכאן יותר, הוא הסביר שיש עוד 3 ימים לסיום הקיץ ושמהתנועה שכנעו את ההורים שישלחו את הילדים שלהם, אבל רובם סירבו. בסופו של דבר הגיעו מעט מאוד חניכים ואנחנו התחלנו את הפעילות. אני הרגשתי רע. תיארתי לעצמי מה עובר על דנה, ואיך היא מרגישה, בכל חדר שנכנסתי הרגשתי שמדברים עליי... עד שבצהרים נשברתי ואמרתי לרכז החדש שאני לא מרגיש טוב ושאני הולך הביתה. הוא לא ניסה לעצור אותי. הסתובבתי ברחוב וניסיתי לחשוב מה עכשיו. הטלפון של דנה היה לא זמין, והיא לא ענתה להודעות שלי. לא רציתי ללכת הביתה כל לא היה לי כוח לחקירות של אמא שלי. חברים שלי התקשרו ואמרו לי שיצאתי גבר גבר שנישקתי את הרכזת שלי, אבל כך זה לא עניין אותי. דאגתי לדנה. התגעגעתי אלייה כל כך. כל כך רציתי להיות איתה, לחבק אותה. לא היה איכפת לי מכלום. רק ממנה. בערב התקשרתי לרכז החדש והודעתי שאני עדיין לא מרגיש טוב ויותר אני לא אגיע. נשארו יומיים לסיום החופש. ואני ממש לא הייתי בראש ללימודים. ישבתי ליד המחשב וחיכיתי להודעה באי סי קיו. נכנסתי לפורומים שהיא הייתה כותבת בהם, וחיפשתי את הכינוי שלה, לשווא. היא נעלמה לי.

חלק אחרון...

בסוף ההורים שלי לא הגישו תלונה. הם אמרו שהם לא יעשו זאת אם אני אתאפס על עצמי ואתחיל את השנה כמו שצריך, שאני אשים את כל הסיפור מאחוריי. וכמובן שהם לא רוצים לשמוע שאני בקשר עם דנה. אמרתי להם שלא ידאגו, אנחנו לא בקשר וזהו. דנה נעלמה. אחרי כמה ימים המשיבון שלה הפסיק לענות לי ונאמר לי בהודעה מוקלטת שהמספר מנותק. באי סי קיו היא לא הייתה יותר ואני ידעתי שהיא חסמה אותי. קיוותי שהיא תיצור קשר אבל ידעתי שהסיכוי לכך נמוך מאוד. הלימודים התחילו, ואני שקעתי בהם. מנסה לא לחשוב עליה. רק בלילה, רגע לפני שנרדמתי הייתי נזכר בה. מסתכל על התמונה שלה בפלאפון שלי, שצילמתי אותה באחת הפעולות שלנו. בתנועה לא הזכירו אותה יותר, או את המקרה. הלכתי לשם עוד כמה פעמים אחר כך, במשך השנה, אבל כבר לא יכולתי להישאר שם ולבסוף עזבתי לגמריי. אני כבר בן 17. את דנה לא ראיתי מאז אותו יום שהיא יצאה בוכה מהמשרד שלה, נכנסה לרכב ונעלמה. לפעמים אני מתגעגע אלייה, אבל זה בא ממש לעיתים רחוקות. כשאני רואה משהו שמזכיר לי אותה. עוד כואב לי שזה קורה, אבל כבר פחות. חצי שנה זה כנראה זמן מספיק כדי להתגבר.

מיכל..~

New member
../images/Emo91.gif סיפור מרתק!

כמה כייף לקרוא אותך שוב. הכתיבה, כתמיד קולחת מעניינת וכתובה מצויין!! איך התגעגעתי לסיפורים שלך....

willpower

New member
../images/Emo91.gifסוחף לגמרי:)

והמלצה היא בגדר must ולא המסטיק

ziacT

New member
אחחח, כמה שבאמת התגעגעתי לסיפורים שלך../images/Emo140.gif

למעלה