אהבה..שאלות

אהבה..שאלות

היי לכולכם..
אני מבקשת מספר עצות בנוגע ל"בעייתי".
אני בגיל קצת מאוחר כנראה לכל מיני הורמונים משתוללים אבל לאחרונה אני כן חושבת שאני מגלה בתוך תוכי רגשות עמוקים שכיף לי להרגיש אותם.
הייתי שמחה לדעת.... :
- האם גבר לא תמים בהגדרתו יכול להתאהב ולהחזיר אהבה או שהוא חושב שמדובר במשחק כימיקלים במוח?
- האם באהבה הרגש עולה על הרציונל או שזו סתם פיקציה?
- איך אני יודעת שגבא באמת אוהב אותי כשבעצם שום דבר לא נאמר?
יש לי עוד שאלות אבל נתחיל באלה...
תודה...

ga26

Member
לא ממש הבנתי הכל

1. לא הבנתי את השאלה
2. תלוי בבן אדם. יש כאלה שבשלב ההתאהבות לגמרי בהי ומסוגלים לעשות ולספוג ולחוות דברים שבמצב רגיל הרציונליות שלהם הייתה עוצרת. זה קורה בהתחלת הקשר אבל במינונים שונים מאדם לאדם ומקשר לקשר.
3. לפי ההתנהגות שלו והיחס כלפייך.

אז ככה..

ראשית תודה על התגובה שלך,
ה"בעיה" שלי היא שבגיל יחסים מבוגר החלו סוג של רגשות חדשים וכל מיני רצונות שלא היו לי בצורות כאלה או יותר נכון אני חווה אותם מזווית אחרת קצת עמוקה יותר ובהרגשה אחרת, מתוקה וריאלית מאוד, כבר חשבתי שלא אזכה להרגיש כאלה רגשות כי זה אולי זה כבר שייך לאחרים ולי אולי שמורים אגשות וסיטואציות אחרות, ביחוד ההתמודדות בהישרדות הממשית בחיים שמביאה אותך אפילו לחשוב שמדובר במותרות.
זה הגיע ואני לא כל כך ההיתי ערוכה, אני מפחדת להיות חלשה ואולי אפילו תלותית,
אני מפחדת לקנא כי אז תצא ממני מפלצת שאני לא אוהבת בעצמי כי קנאה היא כן רגש מפלצתי, היא שורפת משהו בפנים.
אני לא רוצה להפוך לרכושנית כי זה מבטא סוג של רדיפה ופגיעה בחופש שגם אני מאוד אוהבת להרגיש כאדם ואז אפול לביטויים של חוסר ביטחון שאני לא רוצה להרגיש.
בעיקר כנראה הפחד מלהיות שם אבל לאבד את זה מפתאום לגלות שאולי שיקרו לי או בגדו בי או בכלל של חוסר עניין פתאומי והחלטה לסיים את זה כי עבר הריגוש. תחושה שהיום אני לא מוכנה ריגשית להתמודד ובגלל זה הפחד מלממש את הרגשות האלה שלי.
מצד שני, מדובר ברגשות כנים ועמוקים מאוד נעימים שנותנים תחושת שייכות ושל משהו טוב. וזה מבלבל. עברתי כל כך הרבה בחיי הרגשיים שלממש סוג של קשר רגשי עם כל האימפקט זה אשכרה קפיצת באנג'י ובידיים לא קשורות.
אני נורא מפחדת להיפגע ואין לי מושג איך מתמודדים עם זה בגילי. זה משהו שחבר'ה כבר יודעים להתמודד עם זה כשהם עשר שנים פחות ממני - לפחות !!!
אני מרגישה כמו בתולה תועה באחוזה של יו-האפנר !

ga26

Member
הגישה שלי בעניין (בקצרה כי קשה להקליד מהטלפון)

לתת למח קודם לעבוד ואם יש אישור ממנו אז לקחת סיכון.
לחשוב באופן הכי רציונאלימשיש האם זה קשר טוב והאם הקריטריונים שיש לך מתקיימים אצל הפרטנר. במידה והכל בסדר לקחת סיכון ולשחרר את הרגשות.
זה סיכון אבל הוא מחושב.
לגבי פגיעה אפשרית - זה לא נעים אבל אם לא מסתכנים איןמסיכוי להרוויח. זה נכון בכלכלה ונכון גם באהבה.

בהצלחה

supersonic777

New member
תראי,ניסיון זה משהו שבא - א.גיל. ב.חוויות שעוברים...

במהלך השנים.
מניח שצברת אי אילו חוויות בחייך,לא?אם את רוצה לעשות משהו,תעשי!גיל הוא בסה"כ מספר...

אם זה היה כזה פשוט היא לא היתה טורחת להעלות כאן פוסט

לא כל מה שפשוט לך, פשוט גם לאחרים

למעלה