אהבה של סקייטר:פרק 1-פינה חדשה.

אהבה של סקייטר:פרק 1-פינה חדשה.

אוקע, קיבלתי אישור משחר [מנהלת הפורום] לפתוח מין פינה כזאת שהיא כמו פאנפיק רק שהסיפור שאני יביא לכם פה כל יום רביעי הוא בעצם שלי, אני כתבתי והוא לא מתורגם. מקווה שתאהבו. בנתיים יש 7 פרקים אבל ברור שיהיו עוד.. אני עדיין כותבת :) חשוב לציין שהסיפור נכתב בהשראת סקייטר בוי שיש בפורום מקפליי. פרק 1 "לא תאמיני מי הזמין אותי לצאת היום!!" הפתיעה אותי קייסי בצרחות שמחה. "מי?..." שאלתי בחוסר התעניינות. "ג'סי, תראי קצת התעניינות..!" לא עניתי. "מייק הזמין אותי! הקפטן נבחרת בפוטבול של בית הספר" התלהבה קייסי. "למה לעזאזל המעודדות תמיד צריכות לצאת עם שחקני הפוטבול?!" "ככה זה החוקים" ענתה קייסי. כאילו זה אמור להיות מובן מאיליו. "לעזאזל החוקים!" צעקתי. "ג'סיקה מותק, תמצאי לך מישהו" "ניראה לך? שחקני פוטבול?" "יודעת מה? תעשי מה שבא לך" אמרה והלכה. נשארתי ליד הלוקר שלי כדי להוציא דברים לשיעור הבא. צלצול. שיעור פיזיקה. ישבתי ליד קייסי, אנה וניקי. קייסי לא הפסיקה לדבר על מייק ועל הדייט שהולך להיות להם. פשוט התעצבנתי. "שתקי כבר!!" צרחתי עליה. המורה כעס שצעקתי והעביר אותי לשבת במקום אחר בכיתה. הוא הושיב אותי ליד איזה שלושה בנים, לא הכרתי אותם. הם לומדים איתי ואף פעם לא שמתי לב אליהם, מוזר. היה שם אחד יפה. הם כולם היו יפים אבל הוא הכי. לא ידעתי את שמם וכשרציתי לשאול בדיוק נגמר השיעור, הוא הסתכל עלי, חייך ויצא מהכיתה. אם רק הייתי יכולה לגלות את שמו.. כנראה שאחכה לשיעור של מחר.

McflyRule

New member
קצר! ../images/Emo2.gif

אבל נשמע מעניין
גם אני כותבת לפעמים סיפור... אבל שאני כותבת זה ארוך

תודה.

הפרק הראשון והשני יצאו לי דיי קצרים.....אבל שאר הפרקים יותר ארוכים.. למשל פרק 5 ו-6 הם ממש ממש ארוכים.. חח

Rowdy Girl

New member
אומייגאד!!! קראתי עכשיו!

איזו גניבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא, לא ממני... אין לי שום זכויות על סקייטר בוי! את פשוט העתקת אחד על אחד את סקייטר בוי! אני פשוט אראה את זה ככה [פשוט מועתק!!]: "מייק הזמין אותי! הקפטן נבחרת בפוטבול של בית הספר" התלהבה קייסי. "למה לעזאזל המעודדות תמיד צריכות לצאת עם שחקני הפוטבול?!" "ככה זה החוקים" ענתה קייסי. כאילו זה אמור להיות מובן מאיליו. "לעזאזל החוקים!" צעקתי. "ג'סיקה מותק, תמצאי לך מישהו" "ניראה לך? שחקני פוטבול?" "יודעת מה? תעשי מה שבא לך" אמרה והלכה. [שלורי וג'ולי... או ליסה דיברו על זה שהקפטנית של המעודדות חייבת לצאת עם הקפטן של נבחרת הפוטבול...] נשארתי ליד הלוקר שלי כדי להוציא דברים לשיעור הבא. צלצול. [גם זה היה... היה כמה פעמים שלורי הייתה בלוקרים...] שיעור פיזיקה. ישבתי ליד קייסי, אנה וניקי. קייסי לא הפסיקה לדבר על מייק ועל הדייט שהולך להיות להם. פשוט התעצבנתי. "שתקי כבר!!" צרחתי עליה. {דיי מזכיר תריב של לורי עם ליסה בשיעוק, לא כך?] המורה כעס שצעקתי והעביר אותי לשבת במקום אחר בכיתה. [גם לורי עברה מקום|סגדש|] הוא הושיב אותי ליד איזה שלושה בנים, לא הכרתי אותם. [לשלושת הבנים האלה קוראים במקרה מאט צ'ארלי וג'יימס?] אני פשוט לא מאמינה. שחר איך הסכמת לזה?!?!

Rowdy Girl

New member
בעקבות? =//

היא רק שינתה שמות... זה אותו דבר... אני יכולה להגיד לך מה ייקרה בפרק הבא :p

כמה הערות!

אני לא העתקתי מסקייטר בוי!!! קראתי את זה לפני שבועיים בפעם הראשונה את כל הפרקים מההתחלה ועד הסוף. קראתי פעם אחת בלבד!! ביום שבת נסעתי לנופש ולקחתי איתי מחברת ועיפרון וסתם התחלתי לכתוב כל מיני דברים.. אני משתדלת שיהיה כמה שיותר שונה מהסקייטר בוי.. וגם תראי בהמשך שזה שונה, אולי יהיו כמה דברים שמזכירים או קטעים קטנים שלקחתי מסקייטר בוי והפכתי ושיניתי אותם אבל בעיקרון הסיפור אני כתבתי..!! **אני!!!!** את יכולה להתלונן כמה שאת רוצה ואת יכולה גם לא לקרוא את זה.. אבל אני כתבתי את זה.. ולא העתקתי מסקייטר בוי, זה רק נתן לי השראה! ואם את רוצה אני יכולה לצלם לך את המחברת שלי עם כל הקישקושים והדברים שאני בעצמי כתבתי. מקווה שתביני אותי ותפסיקי להגיד שהעתקתי כי אני |דגש|לא

DesertRose7

New member
היא אמרה שזה מקורי

והיא באמת אמרה שהיא קיבלה את ההשראה מהסקייטר בוי שתירגמת.. אז זה לגיטימי שיהיו לעלילה קווים מנחים דומים.. מה שכן - אפשר לבקש משחר שתבדוק ואולי תשנה קצת את הסיפור כדי שיהיה דומה פחות לסקייט בוי (כי באמת זה לא חוכמה לקרוא שני סיפורים אותו דבר)

Rowdy Girl

New member
יש לי עוד תלונה =|

האמת לא ממש אכפת לי כי סקייטר בוי ייגמר ביום שני הקרוב... ואם היא תספר אותו דבר? אז מהזה חשוב בעצם?........ מצידי... לא אני זו שאמורה לכעוס, אלא מנהלת BUSTED AND MCFLY WORLD שאם היא הייתה יודעת עברית ונכנסת לפורום היא הייתה הורגת אותה על הזכויות
אבבללל אה התלונה שלי! שחר! ביום חמישי שבוע הבא אמור להתחיל כאן פאנפיק!!!! ואת אישרת לי והכל! אי אפשר שגם בראשון גם בשני וגם בחמישי יהיה כאן פאנפיק.. העקרונות של כל הסיפורים דומים וזה ייצור בלאגן! אם זה יהיה ככה אני אתחיל עם הפאנפיק כאן אחרי שהיא תסיים עם זה... וככה גם במקפליי... כי אני רוצה שזה יהיה ביחד

DesertRose7

New member
תשמעי

כמו שאת רוצה.. גם היא רוצה שני המקרים מאוד שונים. אצלך זה פינה שזה את מתרגמת פאנפיקים של אחרים היא רצתה כולה פעם אחת להעלות פאנפיק שלטענתה הוא מקורי שהיא כתבה. אני לא יכולה מצד אחד להגיד לך כן ומצד שני להגיד לה לא, ולהפך. אני חושבת שדווקא בגלל ש"סקייטר בוי" שלך עומד להיגמר בקרוב יהיה פחות בלבול, במיוחד כשהבא שאת מעלה הוא לפי מה שאת אומרת שונה לחלוטין מ"סקייטר בוי"

HoFiT592

New member
../images/Emo24.gif

כל הכבוד...פעם ראשונה שאת כותבת? לא נורא עם זה דומה ל"סקייטר בוי" את עוד תקבלי יותר רעיונות משלך... בהצלחה
מחכה להמשך

למעלה