אהבה של סקייטר - פרק 2.

אהבה של סקייטר - פרק 2.

האוטובוס כבר היה בחוץ ולא רציתי לפספס אותו. התחלתי לרוץ. פתאום מצאתי את עצמי על הריצפה. התנגשתי במישהו וכל הספרים נפלו מהתיק, עכשיו בתוך אני מפספסת את האוטובוס. ואז שמעתי מין קול יפה כזה. "את בסדר?" הוא שאל. "לעזור לך?" הרמתי לאט לאט את הראש, זה היה הילד ההוא מהכיתה. מיד עניתי לו. "כן, תודה." הוא חייך. אני חושבת שהסמקתי. "תגידי, ג'סיקה, לאן את ממהרת?" הוא שאל. ואני רק חשבתי לעצמי, איך לעזאזל הוא יודע את השם שלי?! "לאוטובוס" עניתי. "זה שנסע...?" "כן.." אמרתי בביאוס. "רוצה טרמפ? יש לי אוטו" הוא שאל בחיוך רחב ומקסים. "אוקי, תודה." חייכתי. הלכנו לאוטו שלו והתחלנו לסוע. מהר מאוד התפתחה בנינו שיחה, לא הפסקתי להסתכל על היופי המדהים שלו. "אז איך אתה יודע את השם שלי?" שאלתי. "אני לומד איתך בכמה שיעורים.. שכחת?" "אה, נכון. איך זה שלא שמתי לב אליך?" "את מעודדת, את עסוקה כל היום עם החברות שלך ועם הבנים מנבחרת הפוטבול" "אתה מזלזל בי?" "מה פתאום." "חשבתי..." היו כמה דקות של שתיקה. לקחתי נשימה ארוכה. "איך קוראים לך?" "דאני" "שם יפה" "תודה, גם לך יש שם יפה, ג'סיקה." הוא חייך. הגענו לבית שלי וכל-כך רציתי להמשיך לדבר ולבלות איתו. "ההורים שלי לא בבית, רוצה להיכנס ושנמשיך לדבר?"

מה אכפת לך בכלל

את כתבת שאת הפאנפיק הקודם?!? את רק תירגמת אותו!! היא יושבת כל יום וחושבת על מה לכתוב... אז מה עם זה קצת דומה בהתחלה את לא קראת את ההמשך שהוא בכלל לא אותו הדבר היא לא העתיקה ממך שום דבר... עם כבר היא העתיקה מאתר לא ממך אז תרדי ממנה כבר (אני לא רוצה לריב אבל זה מציק לי שאת גורמת לחברה שלי להרגיש רע)

0 דיש 0

New member
אווו אהבתי!

ממש יפה.. אבלל תעשי את הפרקים קצת יותר ארוכים!

תודה. ../images/Emo13.gif

הפרקים הראשונים יצאו לי קצרים.. אבל אל דאגה באיזה שהוא שלב הפרקים רק ילכו ויתארכו.. חח

לושהה

New member
איזה יפהה..

מוכשרת שכמותךך

למעלה