אהבה של סקייטר - פרק 3.

אהבה של סקייטר - פרק 3.

*אם כתוב איפושהו דאני אז זה אמור להיות דאגי..* "אני רוצה ללכת למגרש ההחלקה.." עשה פרצוף עצוב. "אבל בנתיים אני יכול להישאר אצלך" מיד חייך. נכנסנו הבייתה, שתינו משהו ועלינו לחדר שלי. לא הפסקתי לחשוב על דאגי, לא הפסקתי להסתכל עליו. נכנסנו לחדר שלי ודאני היה המום. "את שומעת בלינק?! וסימפל פלאן?! וגוד שארלוט?! וכל אלה?!" דאגי היה מופתע. מופתע מהפוסטרים והתמונות שעל הקיר. "בטח!" עניתי. "אני מעריצה אותם. ויש לי את כל הדיסקים שלהם" חייכתי אליו. הוא חייך חזרה. הסמקתי. "אני מת על הלהקות האלה, לא חשבתי שאת אוהבת את הסיגנון הזה." "עכשיו אתה יודע.." שמתי דיסק של בלינק במערכת ושמענו ביחד. פתאום הוא אמר, "מוזר שמעודדת שומעת מוזיקה כזאת" "איך ניראה לך מעודדת צריכה להיות??" "אחת כזאתי מסודרת, מסתובבת כל היום עם החברות שלה ולא מתקרבת לבנים שהם לא מנבחרת הפוטבול.. כאלה דברים" "אלה החוקים. אבל הם לא מעניינים אותי." "הבנתי, אז זה בסדר שאני נמצא איתך והכל?" "לי לא מפריע, וגם לא איכפת לי מה אחרים יחשבו. אני מעודדת כי אני אוהבת את זה, זה הכל." לפתע צילצל הפלאפון של דאני וקטע לנו את השיחה. "היי ג'יימס. אתה כבר שם?" זה בטח אחד החברים שלו, חשבתי. "תקשיבי ג'ס, אני צריך ללכת לחברים שלי להחליק קצת" "טוב. אז נדבר מחר בבית ספר?" "רוצה לבוא איתי עכשיו..?" "אמ.. בשמחה" חייכתי, ואני חושבת שגם שוב הסמקתי. נסענו למגרש החלקה. כל הדרך שתקתי.. ניסיתי לחשוב עם עצמי מה אני באמת מרגישה כלפי דאגי. למה אני לא מפסיקה לחשוב עליו? מה החברות שלי יחשבו על בכלל? לא הפסקתי לבהות בו. אחרי כמה דקות הגענו למגרש החלקה שם חיכו לדאגי החברים שלו. הוא הכיר לי אותם. "זה ג'יימס וזה דייב" הם אמרו לי שלום וניראו ממש חמודים. התיישבתי על הספסל וצפיתי בהם מחליקים. נהני מכל רגע. כמובן שלא הפסקתי לחשוב על דאגי.

m i c k e y 15

New member
יווווווו...יפה! זה בדיוק

כמו שאני חולמת חחח..שאני ודאגי אוהבים את אותו סגנון מוזיקה! את בלינק וסימפל! הלוואי עליי.. יוווו איזה יפה זה

0 דיש 0

New member
אני מאוהבת ../images/Emo99.gif

מדהיםם! ורציני לקרוא את הסיפור הזה גורם לי להתאהב עוד יותר במי שאני כבר מאוהבת בו..

bustedit

New member
יפה אבל..

זה אותו הסיפור כמו הקודם, רק עם שמות שונים

Rowdy Girl

New member
אווייי קרינעע מיי לאב../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

סופסוף מישי שמה לב למה שאני מנסה להגיד כבר שבועיים!!!! תבורכי.
|סוגד|

Rowdy Girl

New member
והנה הסבר למה אני חושבת

כל פעם שאני קוראת מה שהיא כותבת אני מרגישה שכבר קראתי [ותירגמתי
] את זה... היא יכלה לקחת את העלילה בצורה שונה במקום לנסות כל כך להדמות לסקייטר בוי... במקום להעתיק פרטים ולשנות סיטואציות שתעתיק סיטואציות ותשנה פרטים... למה למחזר את המגרש החלקה, את האוטו, את הלוקרים ומשפטים שלמים בכלל שנלקחו מסקייטר בוי ועברו דירה לסיפור אחר? היא יכלה לעשות מזה משהו אחר אם היא הייתה משקיעה טיפה מחשבה מאשר רק את המחשבה של "איזה שמות אני אבחר שלא ייראה דומה?" יש לה כישרון כתיבה ורואים את זה... היה המון ביקוש לעונה 2 ואני יודעת שהיא יכלה יפה מאוד לעשות סדרת המשך לסקייטר בוי... אבל לא היא מיחזרה את הקיים... היא יכלה אפילו להשתמש בסקייטר בוי ולעשות המשך! למה לבזבז את הכישרון שלך בהעתקה, שחר? יכלת לעשות כל כך יפה עונה שנייה!

מסכימה חלקית..

אומנם זה בהחלט דומה.. ואני בהחלט מסכימה עם כך שהיא יכלה לעשות עונה 2 אך היא כבר אמרה שהסוף יהיה שונה אז מה שנשאר זה רק לחקות ולראות.. [חח..אני עם שפה גבוהה כי יש לי מבחן ענקי בלשון עוד מעט אז לא להבהל
]

MayLuvsDoug

New member
לא יכולה שלא להסכים ../images/Emo4.gif

בלי להכנס לצדדים אישיים [שחר יו נואו איי לאב יו
] אני די מסכימה עם קורל.

McflyRule

New member
אני לא מסכימה איתך דווקא.

אנחנו כולה בפרקים הראשונים ואי אפשר לדעת לאן היא תקח כל דבר. אני יכולה לקחת את ההתחלה של הסרט "יום בניו יורק" בכלל להפוך את מרי-קייט לערפדית!!! אז חכי קצת לפני שאת חושבת שהיא מעתיקה. בואו נחכה, כי לפי דעתי 2 הסיפורים ממש יפים, אבל מה איכפת לך?!!?!? קורל את יודעת שאני ממש מאוהבת בך
ואת הכי מקסימה בעולםםם אבל אני חושבת שאת צריכה לשמור לעצמך את דעותייך
אוהבת

למעלה