אהבה+תשוקה+חברות

אהבה+תשוקה+חברות

מישהי כתבה הודעה ממש יפה בפורום אחר, היא כתבה שבכל קשר חשוב שתהייה אהבה ותשוקה= התאמה מינית וחברות כי כל אחד מהדברים האלה יכול להתקיים בנפרד אבל כשכולם מתקיימים ביחד - אז הקשר הוא קשר טוב. וחשבתי על זה , : אני והמניאק שלי , אין לנו את הקטע של החברות!!! ותמיד טענתי שזה הדבר הכי חשוב , שנהייה קודם כל חברים טובים , כבוד הדדי - הוא לא מכבד אותי בשיט הוא פעם אמר לי בתוך ריב שהייתי מתה לקבל 10 אחוזים מהיחס שהוא נותן לאקסיות שלו
אם יורשה לי רגע לצרוחחחחחחחחחח: איזה בן זונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
<וסליחה מראש על הקללה>

spooni

New member
מחזקת את דבריו של הפורץ לתודעה ..

שאמר באחד השרשורים "אינני חושב שהתאהבות היא הגורם המשמעותי במימוש זוגיות בריאה, לכל הפחות, היא איננה הגורם היחיד. אנחנו מפנטזים על קליק, משיכה, והתאהבות ממבט ראשון שתמשך לה לנצח, אולם זוגיות תצא לפועל אם שני בני הזוג רואים עצמם חיים בזוגיות במשך שנים (רצון שלחברך לא היה). אותה "החלטה קרה" (של כל איש/ה לעצמו/ה) על בניית מערכת יחסים, הקמת משפחה וכו' היא זו שתביא למימוש הזוגיות, מכיוון שהיא קשורה בשאיפותיו ורצונותיו (מטרת על או חזון) של אותו אדם." ובכן במקרה שלי ..אני אוהבת הוא אוהב , יש תשוקה , יש משיכה , והחברות והאמון קדמו לכל תמיד...התחלנו מחברות...והיא קיימת עד היום. אבל ..התזמון חרא ...והשאיפות שונותץ כרגע.

אני רואה שאת עוקבת../images/Emo13.gif

אל תספרי להם מי אני
ונזכרתי גם בעוד משהו שקראתי השבוע: "ואל אישך תשוקתך, והוא ימשול בך" כך אלוהים אמר בספר בראשית, והפירושים שם אומרים שזה עונשה של האישה , תמיד לרצות יותר את הבעל... תכלס , זה כנראה באמת באופי שלנו , הנשים , התלותיות וההשתוקקות הזו , YEY

ממממ, אלוהים?

תראי אני דווקא מאמינה בתנ"ך ובאלוהים, ואני חושבת שמשפטים <מקוממים אך לצערנו נכונים עד היום> נכתבו כמו שהם נכתבו כדי להתאים את עצמם לרוח התקופה.

*אה , קבלי ביטול למשפט הראשון

חשבתי שאת מצטטת גם מישהו מהפורום שם...'תבלבלתי

למעלה