אהבה

5unicorn

New member
אהבה../images/Emo14.gif

גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי - היית שם לתמוך בי". "כשהעסק שהקמתי פשט רגל - נשארת לצדי לחזק אותי". "כשירו בי - ישבת ליד מיטתי כל הלילות". "כשהפסדנו את הבית - עדיין המשכת להאמין בי". "כשחליתי - לא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות שאחלים". האישה מתרגשת ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "את יודעת מה אני חושב?", ממשיך הגבר. האישה שואלת: "מה אתה חושב, יקירי?". עונה הגבר: "אני חושב שאת מביאה לי מזל רע"... מוקדש לאחד מיוחד שהבאתי מזל רע סליחה על הכל...

Reut E

New member
חחח נחמד

גם אני מקדישה משהו דומה היית לצידי כל הזמן.כשעדי ניפנף אותי - היית שם לתמוך בי. כשלא הצליח לי עם גילעד- נשארת לצדי לחזק אותי. כשאדיר בזמנו התעלם ממני- ישבת ליד המחשב כל הלילות לתמוך בי. כשהפסדנו בשיחת ועידה במסן עם עדי- עדיין המשכת להאמין בי. כשקיבלתי שישים בפיזיקה למרות שהאמנתי שאקבל יותר - לא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות שאשתפר |שרגא מתרגש ודומע קלות מהכרת התודה של ידידתו הטובה| אתה יודע מה אני חושבת? שרגא עונה:"מאיפה אני אמור לדעת מה את חושבת יא כלבה?!" אני חושבת שאתה מביא לי מזל רע... מוקדש לאחד והיחיד, הידיד הגיי שלי, שרגא!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif גם אני גם אני!

מוקדש לך...כי בתכ'לס למי יש לי להקדיש חוץ ממך? כשהייתי לצידי שהייתי בדאון מהHSC וY-את הבנת אותי,זה היה בשבילך כמו את וגלעד ולא אמרת שאני גיי למרות שהרגשתי כך כשהייתי מבואס שההורים עשו חיים קשים-את היית שם ואמרת לי שאני גיי שסוף סוף הבאתי לך לדבר עם העגבנייה-את אמרת שאת לא מאמינה שמישהי כל כך אוהבת מישהו כל כך גיי כששחק הפסיקה לדבר איתי והתגעגעתי-את היית שם כדי לומר לי שאין לך כוח לזה כי זה ממש גיי,אבל עדיין סיפקת לי שירים "לא של הומואים" לשמוע ברקע |רעות לא מגחכת אפילו לאורח החזרה הלא מצחיקה על המילה "גיי"| את יודעת מה אני חושב? רעות עונה:"הנה הוא עומד לומר שאני מביאה לו מזל רע..כמה (לא) מקורי" אני חושב שאת כלבה... ושאת מביאה לי מזל רע.. מוקדש לאחת והיחידה,היזיזה הכלבה שלי,רעות!!! D: נב:גיי תקראי ל...טוב נו נרשה רק לך רק הפעם,אחרי הכל אני מתקשר אלייך ואומר לך "היי כלבה" כל הזמןP:

Reut E

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo6.gifתודה!!

סליחה שאיימתי עליך עם האיגנור, היה לי מצב רוח רע, אז אל תנפנף ותייבש אותי עכשיו כאילו אני איזה מניאקית עכשיו יש לי מצב רוח טוב!!

למעלה