אהבה........

shelycat

New member
אהבה........

אתן חושבות שאתן ובני זוגכן אוהבים זה את זה במידה שווה? או שמא תמיד חייב להיות מצב שבו גם כשאוהבים המון ואהבה ענקית תמיד אחד מבני הזוג אוהב טיפה יותר את השני? האם ייתכן בכלל מצב שבו שני בני זוג אוהבים במידה שווה, הרי ברור שמצב הפוך בהחלט אפשרי ואנחנו רואים את זה די הרבה אצל אחרים שבן זוג אחד (לדעתנו כאאוטסיידרים) אוהב את השני יותר.

מאי26

New member
קשה מאוד למדוד את זה, ואולי

עדיף לא להכנס לשאלות האלה, כי זה סתם יכול לסבך... אני חושבת שכל אחד מודד את האהבה שלו בדרך אחרת, ואין דרך מוחלטת להגדיר כמה כל אחד אוהב. לפעמים אפשר לראות זוג ולחשוב משהו על האהבה ביניהם ועל יחסי הכוחות ביניהם, לפי דרך התנהגותם כלפי הסביבה החיצונית, ומתברר שבינם לבין עצמם המצב ממש הפוך. האם יתכן ששני בני הזוג אוהבים במידה שווה? יכול להיות, אבל לכל היותר זה מקרי, שהרי, כמו שכבר אמרתי, אי אפשר להגדיר לחלוטין במה מתבטאת אהבה של כל אחד ובאיזה "כמות" כל אחד אוהב את השני. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי, זה היה קצת קשה...

fila

New member
אני לא חושבת....

זה ברור שאנחנו יחד ושבכלל הגענו "עד הלום" בגלל אותה אהבה ענקית שלנו ששרדה לא מעט מלחמות, אבל אני לא יודעת להגיד מי אוהב יותר.....לפעמים נדמה לי שאני לפעמים נדמה לי שהוא... זה משתנה בהתאם למצבים איתם אנחנו מתמודדים ביומיום,הוא מחצין יותר את האהבה שלו אליי, יותר מחבק ומנשק ואומר, זה לא שאני לא אוהבת אותו אבל אני יכולה לא להגיד את משפט הקסם "אני אוהבת אותך" מלא זמן וגם לא אחרי שהוא אומר לי "אני אוהב אותך", מצד שני אם יש ביננו מחלוקות, כעסים כל דבר כזה בד"כ אני זו שתרים טלפון, אני יזום שיחה, כן אני מודה שאני חושבת וגם אומרת לו "אם היית אוהב אותי כמו שאני אותך אז היית מתקשר אליי...", אבל ברור לי שזה לא ככה, כי אני ה"פסיכולוגית" שביננו שחייבת לנתח ולדבר "על זה" והוא פשוט צריך את הזמן שלו להרגע.

לא הייתי רוצה לנסות לענות על שאלה

כזו, במשוואה הזאת יש שני נעלמים ולדעתי זה ממש לא נוח להחליט אם את חלק מהנעלמים הללו ואם התוצאה קובעת משהו. והאם הגודל כן קובע?

rona25

New member
התשובה קצת מורכבת ולדעתי

תלוייה בזמנים שונים ובתקופות שונות בזוגיות - הייתי רוצה מאוד לחשוב ששנינו אוהבים אחד את השני במידה שווה, אבל כן לפעמים אני מרגישה שהוא (!!!) אוהב יותר... בכלל כל נושא ההיריון לאחרונה גרם לו להתחרפנות מסויימת והוא כל הזמן מנשק ונוגע בי (
) וזה ממש כיף!!! אבל גם אני מטורפת עליו אז אולי זה הדדי... בעצם אני לא יודעת....

למעלה