אהבה.........

אהבה.........

אהבה מדממת בין עשן סיגריות ושאר הבלים עלתה מרירות ברור לי שיש הרבה מעבר אך כמה אהבה אפשר לתת כמה חיבוקים כמה נשיקות כמה הקשבה כמה פירגון כמה תמיכה כמה עמידות כמה רצון כמה צעקות לשמים:אני אוהב אותך והאוזנים אטומות חוסר ביטחון, סירוב להאמין וכמה ארוחות כמה מקלחות כמה חיוכים חמים כמה כאבים משותפים כמה הנהות כמה תוכניות אך בכל זאת המעשים לא מספיק משכנעים יותר מידי סכינים משוננים ננעצים בשם בפחד חיפוש אחרי מעידות ברגעים לא קלים וכמה אמת כמה בדיה כמה מבטים כמה קירבה כמה אלוהים יודע כמה אהבה כמה קושי לראות את האמת למרות המעידות הסחפות מרוחקת לקחה אותך ממני דווקא עכשיו בימי הקשים ביותר כמה הבנה כמה רצון טוב כמה השתדלות כמה רגלים בדרך כמה דמעות כמה כאב מתבוסס בתיסכולי מדמם.
 

מנו

New member
אהבה.......לילית

כמה רצון להסתיר את האמת כמה פחד לגלות לי את שעל הלב כמה סלופים משכנעים כמה עלבונות במגעים- שאתה רואה אותי לוקחת, ושותק, לא מסביר. לא חושף את עצמיך, אז נותר לי לנחש מניעיך לו הייתי יודעת- לא היתי נפגעת. היתי מבינה וסולחת.
 

FireAngel

New member
מממ...

אני יכול להבין איך אתה רואה את האהבה... אבל כדאי שתקרא את השיר שכתבתי ותראה עוד דרך לראות אהבה
 
יקירי ... כאבכם שורף בי

אני רואה בחשיבות השתיקה. שעתה יפה לה כרגע - אז תסלחו לי שלא אתייחס לשירכם כשירים אלא אשאיר אותם כמוקצה שאין לגעת בו ! עוצמת הרגשות גם לא תניח לי להתקרב... ענבל
 
למעלה