אני אוהב תגובה מהלב
ולכאלה יש לי תמיד כבוד מיוחד, ואני אסיר תודה על רצון כל אדם באשר הוא לחלק איתי ואתנו את נסיונו האישי, שהוא לפעמים חשוב לאין ערוך מכל דבר אחר. כי החיים, כמו בחייים, תמיד חשובים יותר, ועל כך תודה. ולמרות זאת דעתי כאמור שונה, כי כל קשר מאיר לנו משהו אחר, ומפגיש אותנו במקביל עם מקום דומה, כדי שנוכל לעשות עבודה ממנו ואיתו. גם קשרים עם גילאים צעירים יותר התממשו, וקשרים עם גילאים בוגרים יותר התנפצו. לפעמים דווקא `שליטה` היא המלה אותה אנחנו בודקים בקשר כזה,ולפעמים דווקא הלקח או השעור הזה יביא אותנו למקום אחר. התמכרות לקשר, כמו לכל דבר אחר,יכולה להגיע עם כל גיל - ולכל גיל. התמכרות היא למקום מיוחד בתוכנו שמפתח הזקקות ותלות כחלון לתוך האני כמודל היחיד שקיים, אבל לאו דווקא הגיל הוא הנושא. ולמה העקרבים לא יודעים מה הם רוצים במיוחד ? ולמה חשבון נפש הוא תהליך שבו מה שקורה לא יכול להיות גם רגשי והגיוני בו זמנית ? לא אוהב הכללות, אך כאמור הנסיון הרגשי פה הוא זה שמדבר, ואני מכבד את הרצון לחלק ולשתף, ובפניו מוריד את הכובע. ולמרות הכל - בחיים, כמו בחיים - צריך לדעת גם לפגוש את מה שניתן, וממנו להפיק את המיטב. ואולי זה סוד הקסם ?