אהבה

• פותח הנושא lee
  • פורסם בתאריך

lee

New member
אהבה

שלום! רציתי לדעת מה צפוי לי בתחום האהבה: שם פרטי: 10 (היה פעם 11, אבל שיניתי בגיל 18) שם משפחה: 23 תאריך לידה: 23.10.77

עינת

New member
היי לי

(רציתי לחייך אבל...יש בעיה בצרוף החיוך) ולתשובתך. עד גיל 33 אני רואה אותך נשואה ובעלת משפחה. אני רואה שלוש תחנות בדרך שבכל אחת מהן את יכולה להכיר את אהבת חייך ולהנשא. שנת 2002,שנת2003,ושנת 2007. לי יש את התחושה שזה יקרה בשנת 07,אך כפי שאמרתי בשלושת התחנות הללו קיימת האופציה בגדול. אור שפע ואהבה עינת

lee

New member
ומה בנוגע לקריירה?

תודה רבה על התשובה, ועכשיו שאלה נוספת לגבי קריירה, את יכולה אולי להגיד לי מה התחומים המתאימים לי ואם אני אצליח בהם? תודה!

עינת

New member
היי lee :cool:

אני רוצה להדגיש לפני תשובתי שהיא עונה באופן כללי כיוון שאיני יכולה במסגרת זו לתת יעוץ פרטני ואיתך הסליחה.במידה ונושא זה מעסיק אותך הרי שהייתי ממליצה על יעוץ מלא. ולתשובה מתוך מבט מהיר.דבר ראשון הייתי ממליצה על קריירה כשכירה עם עמדה סמכותית. עבודה המשלבת בתוכה דיוק עם יופי (ולחילופין עם עומק). לדוגמא:צורפות. ענייני מזון (תחום מאוד יצירתי) תעשיות יופי אופנה אומנות (גלריה?) אדריכלות תחום הרפואה גם הוא בא בחשבון. הוראה. לחילופין הנהח``ש בנקאות וכספים כלכלה בורסה - יעוץ כל אלה תחומים בהם את יכולה למצוא בהם עניין ולהצליח בהתאם לכישורייך הטבעיים. בהצלחה. אור שפע ואהבה עינת

למעלה