אהבה?

ronit 11

New member
אהבה?

לך שבתוך ליבי שלא יודע לאן לפנות לך שאהבתי אלייך כבר שנתיים זועקת ואת שיודעת להחזיר אהבה אך כמו שאמרת יש איזו עננה לך כל ליבי נתון באהבה שלא ידעתי כמותה לך שכל שניה בחיי חושבת רק עלייך אך את עדיין מתעקשת לא למצוא את העננה לך שכולי שלך לך שכולך שלי........ אך עם עננה היגיע היום והעננה תתפזר לה? היגיע היום ואהבתינו תתממש לה כמו בעבר? היגיע היום שאהיה מספיק חשובה לך שתרצי או תביני מהי העננה שאותה צריך לפזר לשלח........ למקום שלא לנו? לך שאוהב תמיד אך זקוקה לאהבה ללא עננה זקוקה לאהבת אמת זקוקה לקירבת אמת ללא שום מעקה או מכשול בדרך. לך שאותך אוהב תמיד אך אהבתי זקוקה גם לאהבתך..........

מורן א

New member
בהחלט אהבה

ברוכה הבאה
כתיבתך מרגשת, כואבת, ישר מהלב, בהחלט מורגשת האהבה העדינה שלא מוצאת את מקומה במערכת. מקווה שתזכי לאותה אהבת אמת ללא העננה. מורן

f r a n

New member
מצטרפת למילותיה החמות של מורן

אכן...זו אהבה, גם אם הדרך מלאת חתחתים או כמו שכינת זאת בשיר "עננה". לא תמיד העניינים מסתדרים לשביעות רצונינו... אם תרצי, אשמח להציע רעיונות לשיפור השיר הרגיש כ"כ.

ronit 11

New member
שלום fram

עננה, זה לא הרעיון שלי, זה מה שחברתי אומרת שקיים כרגע בראשה. היא אומרת שהיא לא יודעת מהי העננה הזאת......... מקווה שמהר מאד היא תבין ואז אולי אפשר יהיה לתקן,לשנות לשפר. לא מרימה ידיים מהר.............. אשמח לשמוע על רעיון.................

f r a n

New member
רונית היקרה, קראת לשירך: אהבה?

ואת שואלת האם לזה יקרא אהבה או האם יש בליבה אהבה ????????? מן השיר עולה בבירות תמונה של אהבה חד צדדית. היא בתוך ליבך--- היא יודעת להחזיר אהבה --- [אך עם עננה שמעיבה] בתקווה שהעננה תתפזר מחייכן ותדענה רק אושר שלו. הצעתי לשיפור שירך המקסים: לך, שבתוך ליבי, שלא יודעת לאן לפנות. לך, שאהבתי אלייך זועקת, כבר שנים. לך, שיודעת להחזיר אהבה, אך בתוכך עננה. לך, כל ליבי נתון באהבה, שלא ידעתי כמותה. לך, שכל דקה בחיי חושבת רק עלייך... לך, שכולי שלך, לך, שכולך שלי........ אך עם עננה. היגיע היום והעננה תתפזר? ההיגיע היום ואהבתנו תתממש? היגיע היום שבו אהיה מספיק חשובה לך, שתרצי או שתביני מהי העננה, שאותה צריך לשלח..... למקום לא לנו? לך, שאוהב תמיד, אך זקוקה לאהבתך ללא עננה, זקוקה לאהבת אמת זקוקה לקירבה, ללא שום מעקה או מכשול בדרך. לך, שאותך אוהב תמיד, אך אהבתי זקוקה גם לאהבתך..........

גוזלה

New member
רונית, שירך מאוד נוגע ומרגש.

וכואב. ופשוט, עצוב. עננה, איזה ביטוי חביב. כשאני חושבת עליו בלי הקשרו בשיר עולה לי תמונה של ענן חביב, קטן, שמקשט את השמיים והופכם מכחול חלק, לשילוב מדהים של כחול ולבן בועקים באור השמש. למעשה ניתן להבין את המושג ענן, בשני כיוונים נוספים, כמשהו שחור, מפחיד מאיים-- גורם לסערות, ומצד שני, כאותו גורם לגשם-- מביא לניקיונות, לסדר, לרעננות, לטוהר... אני חושבת שהכי נכון לעשות במצב כמו שלך הוא לראות את צדדיו הנוספים של העננה, ולגרום גם לה לראות. לראות את יופי הימים והסביבה, והטבע שמתחדש, לאחר הגשם. ופשוט לפזר את העננים והסערות. אהבה. אין כמוה. צריך להילחם עליה. ופראן, מאוד יפה הצעתך לשיפור השיר, נדמה לי שכך הוא מקצועי יותר. סיפרותי יותר. ומצד שני, מדובר ברגשות, והם מופיעים כפי שהם יוצאים לאור. יש סיבות לצורה בה הדברים כתובים. כניראה. רונית, אני מקווה, תדע לבחור במה שמתאים לה!!

f r a n

New member
כמה אופיינית לך הדואליות הזו של..

לאהוב את הצעתי לשיפור ולהתנגד לו בו זמנית.

גוזלה

New member
אני תמיד לא החלטית, זו בעיה חמורה..

אולם לא התכוונתי להתנגד.... התכוונתי לאפשר לרונית לבחור מה מתאים לה יותר... כי אולי כך היא הרגישה באותו רגע, וככה מתאים לה שיהיה.... ומצד שני יכול להיות שהיא בכלל מעדיפה את השינוי... ואין בעייתיות... רק רציתי לאפשר לה לבחור, וציינתי את זה בכתב.... יחד עם זאת, כפי שכתבתי, מאוד אהבתי את הצעתך לשיפור השיר!!!! כרגיל, מדהים........ (ועזבי את האובייקטיביות לרגע
)

למעלה