אהבה..

ahova2

New member
אהבה..

שלום לכם..אשמח לקבל את עזרתכם..אז ככה.אני גרושה שבאה ממקום של הרבה הרבה חסכים....אני לא קבלתי אהבה לא מהוריי[הם נתנו לי רק חומריות..]וכן לא מבעלי לו הייתי נשואה 15 שנים.[אני בת 37.הכרתי בחור מקסים ואנחנו חיים ביחד.אך היות ואני כל כך זקוקה לאהבה....אני משגעת אותו..כל הזמן אני מחפשת מגע..[לאו דוקא מיני..]אני מחבקת בלי סוף..מנשקת..נוגעת..מלטפת..וזה מטריף אותו.הוא אוהב אותי.אני יודעת ומרגישה.אך הוא טוען שההתנהגות שלי אובססבית...והוא צודק..ובמקום לקרב אותו אני מריחקה אותו......הצילו מה עושים..זה לקראת פירוק..תודה מראש..

Julia307

New member
אולי

יש אצלך חסכים שהוא מרגיש שהוא לא יכול למלא...אויל כדאי לך לשקול ללכת לייעוץ ולדבר על זה? נראה לי שאם אחד הצדדים חש שיש אובססיויות כנראה שחסר איזון אולי את מצפה ממנו ליותר ממה שהוא או כל בנזוג לצורך העניין, יכול לתת ותצטרכי לעבור תהליך ארוך כדי לטפל/לשנות את זה

אולי תנסי לאמץ חיית מחמד

כלב / חתול - זהו פתרון מצויין להוציא כמויות של אהבה... כמובן שלהשתדל לא בפני הבן זוג שלא יקנא יותר מידי... חוץ מזה חשוב לזכור שבקשר יש שני צדדים וחשוב מאוד לדעת להקשיב לצד השני ולהבין מה טוב לו נסי להוציא את כל החום והאהבה הזאת ולא להשאיר בבטן

למעלה