אהבה

יוהנה30

New member
אהבה

אני יודעת שאתם נגד אבל עשיתי שטות והוספתי לו ווסת לקפה , אנחנו היחד והכל בסדר, עשיתי את זה כסוג של תרופה מונעת , בבקשה אל תגנו אותי . רק תסבירו לי אם יש לזה בכלל משמעות ואם כן אם יש דרך לבטל את זה ואני מצידי מבטיחה לא להתעסק בשטויות האלו יותר ( קראתי את המאמר וההשוואה של מעשה זה לסם אונס כל כך נכונה ופשוט צרמה לי ) אז לעזרתכם .... תודה....( מהלא לא לא מכשפה)

Bastat

New member
לעשות משהו בידיעה שהוא לא ממש

הדבר הנכון ואחר כך לחפש חיזוקים ?! עשית את זה, מה את רוצה עכשיו ? - עצתי - לימדי לקח ואל תעשי זאת שוב והחתימה שלך אומרת הכל - ....( מהלא לא לא מכשפה)

RainBird

New member
אם בכלל איכפת לך ממנו, את צריכה לומר לו את האמת. את כל האמת, החל מהסיבות שהרגשת שאת היית צריכה לעשות את זה ועד ההשפעה של הדבר שעשית. יחסים בריאים מבוססים על אמון- ולא, לשים בכוס של הבן זוג משהו שהוא לא מודע אליו, זה לא אקט של אמון. לא תוכלי לתקן את זה בפעם נוספת של ללכת מאחורי הגב ובעוד חוסר אמון, ואת יודעת מה? בגידה באמון. לא פחות. גם אם תריבו על זה אחר כך. גם אם תצטרכי לממן הסרה אצל מישהו מקצועי. גם אם הוא יצטרך זמן לבד גם אם הוא יחליט שזה לא זה. עדיף פרידה בריאה מאשר קשר חולה. זה לא חשוב אם תאבדי אותו, זה חשוב שתביני מה שעשית, למה זה לא היה בסדר. ותזכרי שלכל בחירה שאנחנו עושים יש מחיר. גם אם היו לך אלף סיבות נכונות לעשות את מה שעשית- המעשה היה לא נכון. תזכרי את זה להבא- ארדן.

יוהנה30

New member
אמרתי

אמרתי לו והוא טען שאני משוגעת ופרמיטיבית שאני מאמינה בשטויות כאלה והלך בכל מקרה תודה

היי..

קראתי שהוספת לו ווסת לקפה.. לא הייתם יחד ולאחר שהוספת את הווסת לקפה חזרתם?.. וסיפרת לו!?.. אם כן לדעתי עשית טעות..

RainBird

New member
היא הייתה חייבת להיות כנה איתו קודם כל בשביל עצמה- ולא בשביל לבסס את היחסים שלה על שקר.

והנה היא הרסה את הקשר לגמריי..

עכשיו הוא יכול לדבר עליה ולספר לאנשים על מה שעשתה ואנשים לא ייתקרבו אליה מפחד שתעשה גם עליהם משהו.. שמעו, גם אני רציתי לעשות את זה אבל אף פעם לא הייתי באה ואומרת לו "שמע רציתי לעשות עלייך כישוף שתאהב אותי" כי אז הייתי בכלל מורידה את הסיכויים שנחזור ל-0%... זה לא היה כזה נורא אם היא הייתה שומרת את זה בבטן... אך ורק לדעתי כן? :]

RainBird

New member
זה נקרא במילון שלי "להתמודד עם התוצאות של המעשים שלך" if you can't do the time- don't do the crime וזהו זה.

RainBird

New member
כן, לבסס יחסים על שקר ובגידה באמון. לאן התפיסה הזאת הביאה אותך?

אבל ..

זה הצליח לה הכישוף?? לא הבנתי... הם לא היו יחד והיא עשתה את הכישוף והם חזרו??.. כי לפי מה שהבנתי הכישוף לא עבד .. אם ככה , לדעתי לא הייתה צריכה לספר לו.. אם הכישוף עבד והוא "מאוהב" בה ... בהחלט שהיא הייתה צריכה לספר

RainBird

New member
זה לא הצליח. הם לא חזרו. ואם היא רצתה יחסים איתו היא הייתה צריכה להיות כנה ולא לנהוג כמו מרעילה בליל9ה.

יוהנה30

New member
המשך סיפור

הוא חזר והיה יותר נפלא מתמיד (ומאד אוהב) טען שתמיד ידע שיש לו חברה משוגעת ואף הציע שנלך לטיפול זוגי לפתור את החוסר בטחון שלי אז ישר גם שמתי לו טיפות שתן בתה ......

למה שתן?

אשמח לשמוע את הסיפור מההתחלה במלואו.. את טוענת שהכישוף עבד?.. אם תוכלי לשלוח לי הודעה בחלון נפרד זה יהייה טוב =]

יוהנה30

New member
לשאלתך

זה משהו קבלי מחזור ושתן אומרים שיש בזה את התמצית שלנו וברגע שאנחנו עושים את זה דברים מתחזקים כי את כאילו מעבירה משהו שלך אליו להגיד לך את האמת אנחנו כבר שנה ביחד on @ off ומיד פעם הוא חותף פיק בירכיים אז עשיתי סוג של בדיקה לגבי כל החיזוק אהבה החזרת אהבה , בנתיים שום דבר לא הלך כי עדיין יש משברים ואולי זה באמת לא נועד ואני סתם מבזבזת את הזמן וזהו

כישוף זה לא מה שיעזור..

שמעי, אני לא רוצה להטיף לך או משהו בסיגנון אבל לדעתי תנסי לחזק את הקשר בעזרת כוח האהבה שביניכם.. אך ורק כך.. כי בעזרת כישוף במידה והוא יעבוד לך את תהפכי אותו לאובססיבי כלפייך וזה יכול להיגמר בצורה שאת הכי לא חושבת עליה.. אולי תלכו לצימר מפנק שניכם? לשכוח מהבעיות ולנסות לפתוח דף חדש? בני כמה אתם?

יוהנה30

New member
תשובה

מאמי אנחנו בני 30 וצימר כבר לא יעזור פה.... וכל הכישוף הזה הוא סתם בולשיט תאמיני לי עשיתי הכל ממחזירי אהבה למינהם לכל כישוף שאני יכולה לעשות לבד אני מתרכזת עכשיו בעצמי ואולי זה יעזור פסיכולוג חדר כושר חברים וזהו הוא לא רוצה וזה לא עוזר מה אני עשיתי הלוואי והוא היה הופך לאובססיבי אבל לא

למעלה