אהבה

אהבה

ההודעה של עכשיו תהיה טיפה משונה, אבל, לא אכפת לי אני רוצה לדבר על נושא קרוב לליבנו אני רוצה שתספרו לי מה קורה לכם כשאתם מאוהבים כי כשאני מאוהב, כמו עכשיו, אני מרגיש כאילו מישהו נוגס לי בלב איך זה אצלכם? וגם, לכל הבחורות, שאלה איך הייתן רוצות שיכבשו לכן את הלב? ולבנים איך הייתם כובשים לב של בחורה?
 

שואקה

New member
תביא מק´דונלדס../images/Emo21.gif

אולי גם פיצה עם קולה ואני שלך! סתם סתם. לכבוש לב של בחורה.....פייייייי...מה אני אגיד לך? אלו שכובשים את ליבי הם בדר"כ חצי רדומים, עדיף שיהיו מלוכלכים ואם הם מנגנים על גיטרה זה עוד יותר טוב. אבל אני סתם בחורה מוזרה ולפעמים מסתבר שאני נמשכת לסוג הלא נכון...ככה זה.אם הבחורה שלך היא נקבה כזו אז אני מאמינה שחיוך ו"אבא שלי גנן ובחיים לא ראיתי פרח יפה כמוך" יעשו את העבודה.
 
אז שואקה

אם אני מנגן על מסרק, זה גם טוב? ואם אני לא התקלחתי כבר שבועיים, והפעם האחרונה הייתה בלי שמפו, כה שזה לא ממש נחשב, זה גם טוב? הפיצה בדרך ;)
 
ניסית עם תירס וטונה?

באמת! מה קרה לסרנדות מתחת לחלון?! לסרדינים על מפתן הבית? לשירים של 52 בתים בלי פזמון? איפה הרומנטיקה? בעצם, מה יותר רומנטי, ארוחה לאור נרות, או משהו ספונטאני לחלוטין? אני מצביע ספונטאני
 

שואקה

New member
מה יותר רומנטי מ....

פיצה עם מישהי, הרבה קולה, צחוקים וכיף. די להתמרחויות המיותרות האלו...סרנדות....רומנטיקה. יאללה.... לא אוהבת טונה...אני לא אוכלת דגים. נגד לאכול מה שבא מהים שלי ,שהוא הדבר שאני הכי אוהבת.
 
אמממממממ אני חושבת!!

1. לא להיות מניאק 2. להזמין פיצה הביתה לראות סרט לשבת לדבר ושוב להיות נחמדד!!
 
התמרחויות?

דמייני עליית גג מבודדת, חושך, ומוזיקה קלאסית, לא משהו מתחנחן, אולי פסנתר בודד ורק אתה והיא שם, בחושך גמור ופתאום היא מפליצה
 

סנטה

New member
את מסוג הילדות שהן ...

שחורות שלום במזרח התיכון ? כי ככה את נשמעת ...
 
אני לא אתן את הדיעה האמיתי!

אנשיפ יתחילו להגיד שאני חייה בסרט אבל הדבר הכי כובש אשה רומנטיקה!!
 
טפו, אינעל דברולי ג´אבר

פיכסה בריבוע לא משנה כמה שלא נתאמץ, ליבכן יהיה קר ומנוכר אלינו לא משנה מה נעשה, תמיד תתייחסו לגמחות ליבכן הרוטט וכמה שלא נתאמץ להרשים ולהקסים ברומנטיקה, אנחנו רק נעשה מעצמנו מטומטמטים נשים אוהבות גברים שלא אוהבים אותם וגברים אוהבים את עצמם רומנטיקה? צביעות של היפופוטם, תסלחי לי קרנף דחוס בראש לטאה, כך נדמה לי הנה לך דוגמא תחשבי שהאדם הכי כעור בעולם היה מתחיל איתך עכשיו והיה הכי מרגש בעולם היה שר לך שירים, כותב לך שירים, סיפורים, ובעצם, אין לי דוגמאות מכיוון שרומנטיקה היא ספונטאנית, וגם ספציפית לכל אדם ואדם. היה גורם לך להרגיש שאת האדם הכי רצוי בעולם בחברתו את באמת חושבת שהיית נופלת שבי בקסמיו? ממש... אולי בפרק הבא הקטור (המאוכזב מהעולם)
 

שואקה

New member
הקטור....שליחי!!

אני עדיין מחכה לפיצה! אתה לא חושב שהרעבת אותי???
 
שואקה שואקה

לא שכחתי, אבל את יודעת, פיצה עולה כסף, וכסף לא בא משום מקום! דרך אגב, תזכירי לי באיזה משעול את גרה? אני כל הזמן שוכח את הדברים האלה פרפרון, זהרון, גמדון... הכל נשמע לי אותו הדבר וגם... איזה מספר? תירס, לא? :) הקטור ודי
 

שואקה

New member
הקרוט יא מלחיץ....

אתה מתחיל להלחיץ אותי...אתה יודע יותר מידי.
 
למעלה