אהבותיי הישנות (זה לא מה שזה נשמע)

יהורמי

New member
אהבותיי הישנות (זה לא מה שזה נשמע)

שלום לכולם! בחצי שנה האחרונה, מאז הגיוס שלי, קראתי קומיקס בכמויות שאותן לא קראתי ב-19 שנות חיי! בעודי יושב באוהל ומחכה לפס קראתי על מעלליו של עזראל ובעוד כומתת טורקיז מתקדמת לעברי וצועקת "אבידני! 20 שניות ציוד עליך ואתה בדרך לתחנה!" קראתי על מותו וחייו של סופרמן. כמה טוב שבימים קשים כמו בטירונות מאובקת של תותחנים חוזרות אהבותיי הישנות ומלוות אותי... מאז כבר הספקתי לקרא על באטמן ש"נשבר" ע"י ביין, על עזראל שהחליף אותו ועל שובו של האביר האפל, קראתי את סיפורו של "העורב" ועל הקרבות שנערכו בין DC ל-MARVEL... הקומיקס הוא אכן עולם נפלא שתמיד מצא שם בשבילך! ובכל זאת רק שאלה אחת נותרה לי... איך נגמר הלילה הנצחי בסופרמן? (The Final Night - מטרופוליס מושלגת וסופרמן לאט לאט מאבד את הכוחות כי אין שמש) ועוד שאלה, או יותר בקשה- מישהו מכיר עוד ספרי קומיקס (לא חוברות אלא ספרים שמאגדים סדרות של חוברות) של סופרמן/באטמן/וולברין ויכול להמליץ לי על כמה? תודה מראש איתמר

murmur

New member
|ספויילר|

האל ג'ורדן כפקאלקס הטעין מחדש את השמש שלנו, הוא מת וכולנו ניצלנו... TP's יש המון, קשה להמליץ על משהו ספציפי... Husg ייצא בTP אחרי שהוא ייגמר...

*GormE*

New member
קומיקס בצבא

אני חשבתי שממש לא יהיה לי זמן לעסוק בקומיקס אחרי הגיוס- אבל דווקא ביום השני הכרתי איזו מישהי והשיחה הראשונה שלנו היתה על קומיקס ושיאה על תומר חנוכה מאז עברו כמעט 5 חודשים ושתינו חובשות בקריה, מציירות כל הזמן לפני כמה ימים הגיע לדוגמא איזה קצין שקרא sandman ולא הפסקנו לדבר איתו ולהסתכל על החוברת שלו והוא על הציורים שלנו במיוחד עבור ג'ובניקים (או חובשות נטחנות כמוני)- דווקא הקומיקס מהווה חלק עצום מהחיים, אם כמובן מתחברים לזה.

יהורמי

New member
קומיקס בצבא

אני התחלתי בתור קרבי, אז באמת לא היה לי זמן לקרא קומיקס (רק בשבתות...) אבל אחרי שנפצעתי וירד לי הפרופיל הפכו אותי לפקיד ומאז אני קורא בכמויות! הקומיקס מעביר לי את היום (עכשיו אני בעיצומו של הסיפור בו ביין שבר לבטמן את הגב ועזראל מחליף אותו)

ailag

New member
בצבא..

.. קראתי המון webcomics, ולא ידעתי מאיפה להשיג ספרים. ואת הסנדמנים שהשאילה לי חברה, כמובן. אבל סגנון הציור ממש השתפר שם. הייתי בעבודה בה לפעמים יושבים הרבה ומחכים .. מה גם שאותה חברה ואני התחלנו לכתוב סיפור קומיקס, כתבנו מעט והתאמנתי הרבה. אז יש יתרונות לצבא, לא?

YONNY1981

New member
../images/Emo3.gifחובשות נטחנות בקיריה

רחמים עליך איבי :) ה"קומיקס" היחידי שעשיתי בצבא היה החולצת סוף מסלול שלנו :p

*GormE*

New member
כן, אני חופשי נטחנת

אבל אנסה לצייר בכל המשמרות שלי ולהיות חובשת בקריה זה דווקא מהמקומות הטובים יותר שאפשר להגיע אליהם. מתיחסים אל החובשים אחרת משאר המרפאה ומבחינות רבות מקלים עליהם המון

*GormE*

New member
ודרך אגב

מאז הגיוס שלי לא ידעתי שיש כל כך הרבה אנשים שחולים על קומיקס לפני זה הייתי היחידה בין כל החברים שלי, באמת!

tarkan

New member
אני אבדתי בקורס

חוברת של ג'אג' דרד נגד לובו...

andrewj

New member
בטמן

תקרה RETURN OF THE DARK KNIGHT ואת שלושת ההמשכים שלו ותנסה גם דברים חדשים

למעלה