אהבנו אותם
, התרגשנו איתם

KinKin

New member
אהבנו אותם../images/Emo99.gif, התרגשנו איתם../images/Emo7.gif

ועכשיו זהו הזמן לספר עליהם!
שרשור פורום ראשוני, נכון שלא כולם עוד פה, אבל למי שכבר הגיע, ולמי שעוד יגיע... מי הם הפייבוריטים שלכם,ומה הסיפור הכי מרגש/סוחט דמעות בהיסטוריה/הווה שלהם??? תמונות יתקבלו בברכה!

dviridit

New member
סיפור תאונת הרכבת, אלה מה.?

הרבה דמעות סחט לי מהעינים סיפור תאונת הרכבת בו נורה כביכול נהרגה. הקטע העצוב היה לפני זה כשנורה דיברה עם בו ברכבת וביקשה ממנו לסלוח לה על שפיקששה את נישואיהם בעבר והוא לא יכל לסתלוח לה בתוך תוכו גם באותו רגע. אניזוכרת היטב שחיא אמרה 'אני צריכה שתסלח לי כדי שאוכל להמשיך בחיי'. הוא אמר, גם בכאב 'אני מצטער אבל אני לא יכול. את צריכה לסלוח לעצמך'. ואיך שלינדזי שמחה ממש שבר לי את הלב. עידית

KinKin

New member
צמרמורת עברה בוריד של לחיות...

מעל ה-
סיפור תאונת הרכבת... יש לי את התמונה של נורה מתחת להריסות... באותה תקופה כולם חשבו שנורה עומדת למות.. ואז הילארי בי סמית התראיינה לסופ-טאלק ואמרה שיציל אותה רופא חתיך... היו ימים (ואני שמחה שעברו.. תקופה מאוד קשה לנורה כדמות)

dviridit

New member
משהו נוסף שהעציב אותי כשנורה הייתה

מתחת להריסות זה שהיא כל כך טובה שדאגה לספר לבו את האמת על התינוק של לינדזי שהוא בעצם שלו. אז, זה היה כל כך עצוב.!

המוות של לונה

בכיתה איזה שבוע (עוד מפני שהיא מתה) כי בכל התקופה שהיא הייתה בבית חולים ידעתי שהיא תמות בגלל הספויילרים. וזה היה ממש מרגש כאשר היא ביקשה מרנה שתשמור לה על התינוקות....

מוגי13

New member
הסיפור שריגש אותי

זה התאונה שקלי גרמה לפטריק ולבלייר והיא איבדה את התינוק...בעקבות כך. מסכנה גם היתה בתרדמת,משותקת ואיבדה את התינוק וטוד התחתן עם טיאה ולקחו ממנה את סטאר.. אחח התקופה שהסדרה היתה בויוה. הזכרונות אחחח... מוגי

KinKin

New member
לא ראיתי....

וחלב שלא ראיתי... אבל אני זוכרת שבלייר האשימה את קלי תקופה א-ר-ו-כ-ה! על אובדן התינוק....

מוגי13

New member
לדעתי יותר מידי שכבר לקלי

נמאס להגיד אי-אמ- סורי allright וכנרת- את צודקת אני תמיד רעבה אבל אוכלת מתי שצריך כי צריך לשמור. . . אורית

לפני כמה שנים לונה מתה???

בדיוק אז התחלתי לראות את הסדרה המקסימה הזאת.... תזכירו לי היא מתה ממחלה נכון???? איך בכיתי אז........ היא הייתה מקסימה... מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב ובהצלחה!!!! שמתחי לראות את הפורום

לונה לא מתה ממחלה...

אם אני זוכרת נכון, לונה לא מתה ממחלה, היא מתה כבר בבית חולים, וזה לאחר שנורתה באנג'ל סקוור ( כיכר המלאכים), אז היה מאבק כנופיות בלאנוויו, היא נורתה בטעות, לאחר מותה כריסטיאן וגה ( אמן מתחיל באותו זמן) עשה פסל שאח"כ עמד (ואולי עד היום) באמצע של הכיכר הזו.

../images/Emo58.gif אכן הפסל עדיין ניצב במקומו

וצופי הסידרה בזמן אמת יכולים להעיד כי הפסל וסביבתו מצולמים המון לאחרונה, מה עוד שלונה עלמה חוזרת לסידרה כרוח, היא לא חזרה באופן פלא לחיים. ולאחרונה נוסף באתר ההנצחה ללונה גם ספסל זיכרון לזכרה של גבריאל מסובך למי שלא בעניינים אבל מרתק למי שכן.

למעלה