אהבתי אותך

danistar

New member
אהבתי אותך

טוב ידידי אחרי כמה ימים די ארוכים ומתישים חזרתי .. הנה משהו חדש משלי.. אהבתי אותך אהבתי אותך מול צבעי השקיעה בינות רחש גלים הנחים ברגיעה אהבתי אותך ברגעי היום יום כשהפכת את חיי ממציאות לחלום אהבתי אותך בימים של תוגה עת הדמעות הפכו לתקווה ענוגה אהבתי אותך בלילות ללא חום כשיחד הפרנו את כללי התום אהבתי אותך בימים חסרי משמעות כשהיית רחוקה ברגעים של בדידות אהבתי אותך קרובה מאי פעם נזכרתי פתאום בקולו של הרעם אהבתי אותך בלי שום תנאים לא חשבתי לרגע על הגבלים אהבתי אותך כמו שרואים בקולנוע לו רק את זה יכולתי למנוע ...

Mוניk

New member
יייהווווווווו דניאל איזה מילים../images/Emo23.gif

אהה היית חסר פה והשיר כל יפה נוגה וקסום
א
ה
ב
ת
י
שב"ש דניאל מוניק

כיסופי אהבתה..../images/Emo142.gif

שקיעה נוגה בלבה דומיה כסופיה מפליגים ערגות וגעגועים כבר שנה חלפה אהבתה נשאבה לאפלה חייה ונושמת זיכרונות כמהה לפריחות צבעוניות ולבה לא יכול לשכוח ומצא את המקום לסלוח האם עוד ישקו שפתותיה האם עוד השחר יעלה האם לבה יתפקע שאלות ללא תשובות אך התקוות לא אבדו היא האמינה באהבה ויום יבוא והיא תשוב ותצא היא מלילות ערפילים מבדידות אפלה ואותה תעטוף אהבה ותשוקה.... אהבתי את שכתבת דניאל..

"שיר השירים....../images/Emo79.gif

אשר לשלמה.. ישקני מנשיקות פיהו, כי טובים דודיך מיין, לריח שמנייך טובים, שמן תורק שמך... על כן עלמות אהבוך... משכני אחריך נרוצה, הביאני המלך חדריו, נגילה ונשמחה בך, נזכירה דודיך מיין, מישרים אהבוך..... (שיר השירים א´) שבת שלום
שבת של שקט ושלווה אהבה ושמחה

חן (*_*)

New member
דני, מדהים !!!!! ../images/Emo140.gif

התעלית על עצמך ! רק השגה אחת לי- "אהבתי אותך כמו שרואים בקולנוע לו רק את זה יכולתי למנוע..." למנוע? מדוע ולמה? גם אם לא היה המשך עצם תחושת האהבה, הינה חווייה טובה !

חן (*_*)

New member
וואווו...כתבת את השיר רק כדי לגרום

לי לחשוב???
הלללווווווו............. חשיבה, היא כמו נשימה עבורי, שכחת?
עדיף הרבה יותר, לגרום לי לשם שינוי- לא לחשוב

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifמטורפת עליך..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

לא רציתי סיבה שתישאר רציתי שלא תלך לי רציתי שתחזור בשבילי אני מרגישה אותך קרוב כטל על עשבי הבוקר כמו הגשם על כתפי מאיר לי כשמש נצחית בתוך ליבי אני מרגישה ממך אהבה היא לא דומה לשום דבר אחר מזהה בך חמימות כזריחת השמש שלווה שאתה מעניק כמה לא יתכן בשבילי לחיות בלעדך שנינו יחד הם זכות והחובה שקיבלנו האהבה. אוהבת אותך עד כלות אוהבת בתשוקה אהבה אדירה מטורפת עליך

למעלה