אהבתי את "יד ביד" חחח

הפנדה

New member
אהבתי את "יד ביד" חחח ../images/Emo6.gif

אני לא אכנס לתוכן העלון הזה שראיתי שאמי קיבלה אך מה שמצחיק זה שאותה אלמנה מתיימרת לייצג את היתומים גם,אך משום מה היא לא ממענת את העלונים האלו ליתומים,רק לאלמנות... מישהו רוצה לתקן אותי בכך? עד מתי האלמנות יעשו שימוש בסוגית "יתומי צה"ל" כעלי תאנה או נוצות טווס,ויתחילו להתייחס אלינו ליותר מ"קישוט" על הקיר... עדי,לטיפולך

No name for now

New member
יד ביד אם רק תיתן לי יד

יד ביד לאורך כל הדרך איזה עלון? אני כבר לא גרה עם אמא שלי האר את עינינו, ספר לנו מה אנחנו מפסידים, ולמה בכלל שהיא תשלח את העלון ליתומים הם לא יכולים להצביע? (לפחות כרגע) וברוך השב אלינו

No name for now

New member
המממף

למעלה כתוב קידום אלמנות ויתומי צה"ל במכתב כתוב קידום אלמנות צה"ל, ארגון אלמנות צה"ל וכו' וכו' לא מוזכרים היתומים אפילו לא "אחד בפה"
אם יש משהו שעליו אני באמת כועסת זה שאח"כ אומרים לנו שכבר יש ארגון יציג ליתומי צה"ל
זה לא משהו נגד המועמדות, הן לא מעניינות אותי תודה הפנדה

2005אורן

New member
חברה של אמי היתה בחוג בית שלהן

מישהי שאלה את נאווה, מדוע לא מקדמים את עניינם של היתומים, מדוע לא משפרים את מעמדם, תשובת נציגת אלמנות המאבק: "שאלתי את בני אם לדעתו הוא זקוק למשהו מהארגון, והוא ענה שמצב היתומים מספק ואינם זקוקים לדבר נוסף" יתומים נכבדים, הסיקו את המסקנה בעצמכם, האם בנה של הנציגה הוא הפה של כל היתומים? האם לפיו ישק דבר? במקום שנציגת אלמנות המאבק (המתקראים "יד ביד") תעשה סקר בין כלל היתומים כדי לדעת מה מצבם ולחוש את מה שעם ליבם, אז היא נשענת על יתום אחד, בנה. אם כך, "יד ביד" המתמודדת לראשות הארגון, אינה מתכננת לייצג את היתומים בפועל, ולקדם את מצבם, העובדה שתחת השם מופיעים היתומים, רק כדי לזכות בקולות שלנו, כדי שנעזור להן לקבל את ראשות הארגון.

הפנדה

New member
אז אם אנחנו לא יכולים להצביע

למה אנחנו נחשבים חלק מהארגון? רק בשביל התקציבים הנוספים ממשרד הבטחון?(...) אם זה נקרא ארגון אלמנות *ו* יתומי צה"ל,אז אני רוצה לראות קצת משמעות ל *ו*...

No name for now

New member
כי אנחנו ילדים ואמא דואגת לנו

לא ככה? יתומי צה"ל לא גדלים, אתה צריך קייטנה, טיול בר-מצווה, שיעורי נהיגה ואולי איזה טיול של החברה להגנת הטבע בקיץ

הפנדה

New member
תאכלס...

בואי נקים ארגון "יד ביד עם מוצץ" ונתמודד גם לראשות הארגון

050504

New member
ואולי משהו אחר דווקא...

למה לא לפנות לאחת התוכניות של התחקירים.... ישנם עכשיו תוכניות טלויזיה שמתעסקות במחדלים תוכניות כמו "משמר אזרחי" אולי קצת יותר רעש וצלצולים והעלאה של הנושא למודעות...

No name for now

New member
היו כמה

עמנואל רוזן למשל עשה תחקיר לפני כשנה (אני חושבת שאפשר לראות את הכתבה באתר ארגון יתומי צה"ל)

danashi

New member
יש לימוזים לתארים + מלגות

יש טיפולים פסיכוולגים אם מבהירים שיש צורך , יש מתנה לחתונה / דירה לרוב יש גם עוד הורה. זה מה שיש כשהיתום כבר לא ילד

No name for now

New member
רחמנא ליצלן איך זה קרה?

עפרה היתה זמרת נהדרת, מרגע שסיימתי את כיתה ד' ה"מלחמה" הזו לא עניינה אותי אבל את ירדנה אני אוהבת יותר

למעלה